تقریبا 14-15 ماه پیش اومدن در خونه گفتن میخواید؟ گفتم میخوایمکسی فیبر نوری مخابرات داره؟ اگه اره چجوری گرفته؟
مشکل من همونجاست که میان دم در خونه، که برا ما نمیان ولی تو سایت زدن پشتیبانی میشه حتی 10 متر بالاتر از خیابون زدن ولی هرچی چه از مخابرات چه از شاتل پیگیری میکنم هیچی.تقریبا 14-15 ماه پیش اومدن در خونه گفتن میخواید؟ گفتم میخوایم
-------------------------
دوستان توجه داشته باشید که شهر با شهر و حتی منطقه با منطقه فرق داره تجربه!
یعنی شما ممکنه تو یه شهر کاملا از شاتل راضی باشید و مثلا مخابرات کاملا داغون باشه واسه شهر یا منطقه شما.
چون الان من مخابرات دارم استفاده میکنم بجز حجم کم ماهانه و قیمت بالای ترافیک اضافه مشکلی نداشتم، پینگ خوبه سرعت 1گیگابیت عالی ! تو 15 ماه گذشته هم عموما خوب بوده
ولی دوستام با فیبر مخابرات تو شهر های دیگه مشکل دارن و راضی نیستن!
این تست سرویس
View attachment 380875
بعد این مدت هنوز واسم سرعتش عادی نشده!
خدا شاهده یک ساعت دانلود Forza رو نشستم نگاه کردم تا تموم بشه !
وضعیت وی-- پی ...ان چطوره؟؟ راحت وصل میشه؟تقریبا 14-15 ماه پیش اومدن در خونه گفتن میخواید؟ گفتم میخوایم
یعنی شما ممکنه تو یه شهر کاملا از شاتل راضی باشید و مثلا مخابرات کاملا داغون باشه واسه شهر یا منطقه شما.
چون الان من مخابرات دارم استفاده میکنم بجز حجم کم ماهانه و قیمت بالای ترافیک اضافه مشکلی نداشتم، پینگ خوبه سرعت 1گیگابیت عالی ! تو 15 ماه گذشته هم عموما خوب بوده
این تست سرویس
View attachment 380875
وضعیت وی-- پی ...ان چطوره؟؟ راحت وصل میشه؟
سلام سرعت دانلود من با کنسول خیلی پایینه با اسپید تست ۱۰۰mb سرعت دارم ولی با کنسول در حد 8mb یا حتی کمتر ، شما میدونی مشکل از چیه ؟تقریبا 14-15 ماه پیش اومدن در خونه گفتن میخواید؟ گفتم میخوایم
این تست سرویس
View attachment 380875
واسه منم همیشه فول نیست، ولی انقد Pause و ریستارت میکنم دانلود رو تا سرعت درست بشه، یا DNS عوض میکنم.سلام سرعت دانلود من با کنسول خیلی پایینه با اسپید تست ۱۰۰mb سرعت دارم ولی با کنسول در حد 8mb یا حتی کمتر ، شما میدونی مشکل از چیه ؟
از کابل شبکه لن cat 6 یا 7 استفاده کن بعد دی ان اس های مختلف رو تست کن گاها هم مودم رو ری استارت کنسلام سرعت دانلود من با کنسول خیلی پایینه با اسپید تست ۱۰۰mb سرعت دارم ولی با کنسول در حد 8mb یا حتی کمتر ، شما میدونی مشکل از چیه ؟
زنگ بزنی هم فایده نداره اون وقت زنگ باید زد که پیش پرداخی پولی ازت گرفته باشن الان صبا نت شهر ما یک ساله باکسا رو زده ولی هنوز شروع ب فروش نکرده اونا از خداشونه بفروشن وقتی نمیتون سرویس بدن یعنی امکانات هنوز تو مرکز مخابراتی وصل تجهیزات نیومده هنوزدوستان از خونه ما تا دم کوچه ( در حد ده متر فاصله ) کابل فیبر نوری رو وصل کردن و جعبه و ایناش هم هست، شاتل
من چندین ماهه زنگ میزنم شاتل میگه هنوز شروع نکردیم و دستگاه ها وصل نشدن و از این حرف ها
زنگ بزنم ۱۹۴ بود ۱۹۵ بود چی بود
امکان داره اتفاقی رخ بده! الان حداقل پنج ماهه میگن اسم تون رو ثبت کردیم برای رزرو ولی هیچی به هیچی ! زارت هم میگن اگر میخواید خدمات خوبی بگیرید بیاید شاتل موبایل بگیرید
همه سایتا رو که نمیدونم ولی یوتوب رو باز میکنهزنگ بزنی هم فایده نداره اون وقت زنگ باید زد که پیش پرداخی پولی ازت گرفته باشن الان صبا نت شهر ما یک ساله باکسا رو زده ولی هنوز شروع ب فروش نکرده اونا از خداشونه بفروشن وقتی نمیتون سرویس بدن یعنی امکانات هنوز تو مرکز مخابراتی وصل تجهیزات نیومده هنوز
اقا فیبر مخابرات همه سایتا باز میشه برا من اروپا شده اینجا ؟

Onu برای فیبره