Medusa
کاربر سایت
FAT مربع هست.برای vdsl هست ؟
ورودیش فیبر نیست ؟
VDSL رو همون بستر قدیمه، تنها تفاوتش مودم سمت شما و کارت VDSL سمت سرویس دهنده هست...
---
فیبر نوری مورد استفاده مخابرات معمولا کنارش یه خط نارنجی داره....
FAT مربع هست.برای vdsl هست ؟
ورودیش فیبر نیست ؟
من اراک گرفتم ، از همه چیزش راضی امسلام
دوستان تو تهران کسی فیبر نوری ایرانسل گرفته؟ کیفیتش چطوره؟
سلام مجدد من الان پیامتو با دقت بیشتری خوندم دیدم شاتل هستییه سوال دارم بی زحمت سریع جواب بدید
پیرو بحث کابل کشی تا واحد
من تنها طریقی که امکان داره بتونم فیبر بکشم تا داخل فقط شومینه هستش
مشکل اینجاست فاصله اتاق من تا شومینه خیلی زیاده شاید نزدیک 25 متر باشه
میگم خوب بیا از شومینه بنداز تو پنجره طاقچه از پنجره برسون به پنجره من
میگه ما نهایت از شومینه تا 2 متر بیشتر نمیتونیم طبق استاندارد فیبر بکشیم
یعنی تا 2 متر اطراف شومینه
حالا 2 راه جلو منه
1- میگه من بیام 2-3 م میگیرم از طریق پریز تلفن یا پریز برق فیبررو میکشم تا اتاق ( احتمال داره هم مسیرو پیدا نکنیم که ساعتی 500 میگیرم)
2- مودمی که شاتل داده وای فایش 2/5 ghz بعد میگه به جز این که یه روتر 5ghz بخری مودم رو با لن بزنیم به روتر بعد از روتر به صورت وای فای بفرستیم تا یه روتر دیگه تو اتاق ، که اونم معلوم نیست سیگنال قوی بگیری یا نه ( عملا میشه 1 مودم و 2 روتر ، خودم یه روتر با وای فای 2/5 دارم که میتونم تو اتاق بذارم و 5 رو بذارم بغل مودم کنار شومینه )
3- قرنیز داکتی بگیرم و مودم از شومینه تا اتاق لن بکشم تا اتاق که احتمالا 30 متری قرنیز و کابل لن میخواد
الان به نظرتون بهترن راه چیه ؟
این کابل sftpبرای داخل واحده یا چی از پشت بوم میاد ؟سلام مجدد من الان پیامتو با دقت بیشتری خوندم دیدم شاتل هستی
ببین گزینه اول این باشه که اگر لوله ای دریچه ای چیزی هست از اون طریق بیاریش تو اتاق
اگر این امکان رو نداری میتونی بیاری بزاری کنار شومینه مودم فیبر رو و با کابل لن cat6 یا cat6a (این جدید تره و تا فاصله بیشتری سرعت بالا رو ساپورت میکنه ) که شیلد دار هم باشه (sftp) کابل بکشی و از داکت رد کنی تا اتاق و اونجا بزنی به یه روتر
حقیقت اینه فیبر رو بخوای تو خونه بکشی احتیاط داره ، برعکس کابل لن که مسی هست و هر بلایی سرش بیاری چیزیش نمیشه فیبر اگر فشار بهش بیاد و بشکنه داستان داره
من خودم موقعیتم برعکس تو بود ، فیبر اومد تو اتاقم و برای هال اینترنت لازم بودم چون خونه دوبلکسی بود قشنگ نمیشد از داخل بیارم و از طریق دودکش کولر گازی از مودم فیبر کابل لن کشیدم از رو پشت بوم ! ۴۰ متر کابل کشیدم و از طریق دود کش کولر گازی حال دادمش پایین ، و به اندروید باکس وصل کردم افت سرعت ندارم ولی چون برای گیمینگ نبوده نمیدونم تو پینگ و پکت لاست تاثیری داشته یا نه
یه عکس میزارم با تصویر شرح میدم
ساختمان ۲ طبقه هست که ما طبقه پایین هستیم و هر طبقه دوبلکسی هست
View attachment 381830
اگر از داخل رد میکنید حتما با داکت باشه و ترجیحا کابل sftp بگیر جریان برق روش نویز ندازه ، کابل با کیفیت بگیر
یه چیز بنام کابل با تست هست که من بدون تست رو به پیشنهاد خود فروشنده گرفتم و ارزون تر هم بود و مشکلی هم نداشتم
شمارشو نگرفتی ؟ من حاضرم تا یکی دو تومن هم بهش بدم بیاد ردیف کنهداستان فیبر کشیدن ما هم امروز خیلی عجیب بود
من 1 ماهه زنگ مزنم چند روز یه بار و میگن منطقه شما پشتیبانی نشده هنوز و امروز صبحم اتفاقا تماس گرفتم گفتن نیست
رفتم تا بیرون یهو دیدم همسایه بقلی دارن براش فیبر میکشن روی لباس یارو نوشته فیبر نوری
سرییع رفتم اوردمش گفتم دادااااش فیبر مارو بکش من بهت 500 میدم برای خودت حان من یه کاریش بکن
یارو همون لحظه اومد برای اتاق منم کابل کشید »
ایشون هستن
خلاصه اقا هر کی زنگ میزنید میگه فیبر نیسسست دروغهههه
در من توی سایت iranfttx هم من تحت پوشش نبودم حتی
View attachment 381755
مگه تهران نیستی ؟شمارشو نگرفتی ؟ من حاضرم تا یکی دو تومن هم بهش بدم بیاد ردیف کنه
کابل شبکه هست ، کابل لن ، sftp یعنی شیلد الومینیومی داخل کابل هست و نمیزاره کابل برق و غیره نویز بندازه رو کابلاین کابل sftpبرای داخل واحده یا چی از پشت بوم میاد ؟
باکس fat نزدیکته؟چرا خب چیکار میشه کرد؟
باید باشه طبیعتا. راستش هنوز نرفتم قشنگ چک کنم.باکس fat نزدیکته؟
برو چک کن اگر نزدیکت باشه کارت راحته به نسبتباید باشه طبیعتا. راستش هنوز نرفتم قشنگ چک کنم.
بنظر من گزینه ۳ از همه بهتر جواب میده بهت.لن رو از مودم شاتل میگیری و میکشی و وصلش میکنی به روتر اضافه ای که داری و تمام. فقط کابل باکیفیت بگیر.یه سوال دارم بی زحمت سریع جواب بدید
پیرو بحث کابل کشی تا واحد
من تنها طریقی که امکان داره بتونم فیبر بکشم تا داخل فقط شومینه هستش
مشکل اینجاست فاصله اتاق من تا شومینه خیلی زیاده شاید نزدیک 25 متر باشه
میگم خوب بیا از شومینه بنداز تو پنجره طاقچه از پنجره برسون به پنجره من
میگه ما نهایت از شومینه تا 2 متر بیشتر نمیتونیم طبق استاندارد فیبر بکشیم
یعنی تا 2 متر اطراف شومینه
حالا 2 راه جلو منه
1- میگه من بیام 2-3 م میگیرم از طریق پریز تلفن یا پریز برق فیبررو میکشم تا اتاق ( احتمال داره هم مسیرو پیدا نکنیم که ساعتی 500 میگیرم)
2- مودمی که شاتل داده وای فایش 2/5 ghz بعد میگه به جز این که یه روتر 5ghz بخری مودم رو با لن بزنیم به روتر بعد از روتر به صورت وای فای بفرستیم تا یه روتر دیگه تو اتاق ، که اونم معلوم نیست سیگنال قوی بگیری یا نه ( عملا میشه 1 مودم و 2 روتر ، خودم یه روتر با وای فای 2/5 دارم که میتونم تو اتاق بذارم و 5 رو بذارم بغل مودم کنار شومینه )
3- قرنیز داکتی بگیرم و مودم از شومینه تا اتاق لن بکشم تا اتاق که احتمالا 30 متری قرنیز و کابل لن میخواد
الان به نظرتون بهترن راه چیه ؟