اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان یه سوال ؛ شنیدم میخوان منطقه رو چیزی به اسم اینتر فیبر نوری تانوما بکشن ؛ آیا این فیبر نوری که قرار سیم کشی بشه در منقطه فقط قابل استفاده از ISP مخابرات هست یا هر ISP میتونه روی این فیبر نت رو رانژه کنه ؟ الان من هنوز از ADSL استفاده میکنم چون درسته سرعت زیادی نداره اما به مراتب از نظر قیمتی و Stable بودن پینگ و نداشتن Packet Lost هنوز به نظرم از بقیه متود ها بهتر هستش ، نت فیبر نوری به نظرتون در این موارد شرایط ـش چطوره ؟
سپاس
چون مناطق سرویس دهی معمولا مشترک نیستن و یک پذیرنده فیبر میده و محدوده فعلا کسی تست نکرده جابجایی رو ولی قاعدتا باید بشه چون فقط کابل کشی از باکس تا خونه نیاز داره
adsl تکنولوژی منسوخ شده س و اصلا قابل قیاس با فیبر نیست

• Like
Reactions: A-L-I
سلاطین سلام
نت فیبر دارم همین طرح ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگ مخابرات با حجم ۳۰۰۰ گیگ
با گوشی چون 5G هست که سرعت دانلود عالی هست توی دانلود منیجر
ولی اکثرا طبق عادت با لپ تاپ دانلود دارم که اونم 5G نیست و سرعت دانلود اصلا باب میلم نیست با لن که وصل میکنم بهتر میشه ‌ولی کابل لنم مالی نیست و از همون قدیمیاست
کابل لن سراغ دارین که دیتا رو با حداکثر سرعت انتقال بده و آیا اصلا در سرعت تاثیری داره؟

سلاطین سلام
با گوشی چون 5G هست که سرعت دانلود عالی هست توی دانلود منیجر
ولی اکثرا طبق عادت با لپ تاپ دانلود دارم که اونم 5G نیست و سرعت دانلود اصلا باب میلم نیست با لن که وصل میکنم بهتر میشه ‌ولی کابل لنم مالی نیست و از همون قدیمیاست
کابل لن سراغ دارین که دیتا رو با حداکثر سرعت انتقال بده و آیا اصلا در سرعت تاثیری داره؟
برای متراژ پایین در حد دو سه متر cat5e راحت تا 1 گیگابیت رو ساپورت میکنه اگه متراژ بالا میخوای بخری میتونی cat6 بگیری که افت سرعت نداره برند خوب هم میخوای یوگرین فعلا تو بازار زیاده کیفیت کابل هاش خوبه
کارت شبکه لپ تاپت هم ببین گیگابیتی باشه ، سرعتت با لپ تاپ پایینه شاید از نوع ده صده

• Like
Reactions: Love Console
برای متراژ پایین در حد دو سه متر cat5e راحت تا 1 گیگابیت رو ساپورت میکنه اگه متراژ بالا میخوای بخری میتونی cat6 بگیری که افت سرعت نداره برند خوب هم میخوای یوگرین فعلا تو بازار زیاده کیفیت کابل هاش خوبه
کارت شبکه لپ تاپت هم ببین گیگابیتی باشه ، سرعتت با لپ تاپ پایینه شاید از نوع ده صده
دمت گرم سالار
آره لپ تاپ قدیمیه ۱۲ سال عمرشه :D
انتظار 5G ازش ندارم ....
توی دانلود منیجر سرعت با این کابل های معمولی روی لپ تاپ نهایت ۲۰ مگ تا ۳۰ مگ نشون میده ....
میخواستم ببینم کابل لن رو عوض کنم تاثیری توی سرعت داره یا نه؟

دمت گرم سالار
آره لپ تاپ قدیمیه ۱۲ سال عمرشه :D
انتظار 5G ازش ندارم ....
توی دانلود منیجر سرعت با این کابل های معمولی روی لپ تاپ نهایت ۲۰ مگ تا ۳۰ مگ نشون میده ....
میخواستم ببینم کابل لن رو عوض کنم تاثیری توی سرعت داره یا نه؟
خواهش میکنم
با باند 5 گوشیت چه قدر سرعت میگیری ؟
اگه کابلت cat5 معمولی باشه (نه cat5e) احتمالش بالاست کابلت رو ارتقا بدی افزایش سرعت بگیری چون cat5 حداثر پهنای باندش 100 مگابیته البته به صورت تئوری ، در عمل ممکنه یه کم سرعت بالاتر بده ولی در بهترین حالت شاید در حد همون 200 300 مگ
اول از کارت شبکه لپ تاپت مطمئن شو اگه گیگابیتی بود بعد یه کابل قوی تر بگیر

• Like
خواهش میکنم
با باند 5 گوشیت چه قدر سرعت میگیری ؟
اگه کابلت cat5 معمولی باشه (نه cat5e) احتمالش بالاست کابلت رو ارتقا بدی افزایش سرعت بگیری چون cat5 حداثر پهنای باندش 100 مگابیته البته به صورت تئوری ، در عمل ممکنه یه کم سرعت بالاتر بده ولی در بهترین حالت شاید در حد همون 200 300 مگ
اول از کارت شبکه لپ تاپت مطمئن شو اگه گیگابیتی بود بعد یه کابل قوی تر بگیر
با گوشی که ۶۰۰ مگ راحت جواب میده
ولی با لپ تاپ افتضاحه داش
برای همین به فکر خرید کابل افتادم
مدل لپ تاپ ایسر E1572G
قدیمیه تقریبا ۱۲ ساله که دارمش ولی لامصب مرگ نداره خر کار ....
تا رنج ۳۰ میلیون لپ تاپ هایی که شبکه 5G ساپورت کنن چی داریم؟

سلاطین سلام
جوون. این پنل‌ش کجاس؟ منم فیبر مخابرات دارم ولی پنل خرید این ۱۰۰۰مگ رو نمی‌بینم که بخرم

• Like
راستی یه سوال دیگه از سلاطین شبکه
پشت مودم ۴ تا پورت داره برای لن
فرقی داره کابل به کدوم پورت وصل بشه؟
یا اگر فرق دارن میشه فهمید کدوم پورت بیشترین سرعت رو میده؟
سلام
اگر اشتباه نکنم بعضی مودم ها همه پورت هاشون گیگابیتی نیست یا دفترچه رو چک کن یا تک تک امتحان کن
یه کابل لن یوگرین cat6 sftp بگیر (شیلد دار) من cat8 هم گرفتم با cat6 تفاوت معنا داری برای نت فیبر ایران نداره حقیقتش خصوصا برای فواصل کوتاه ( cat7 هم نگیر ) (صادقانه بگم حتی شیلد دارش هم نیاز نیست ولی برای احتیاط همون sftp بگیر)
اگر کابلت رو عوض کردی و همچنان مشکل سرعت داشتی با یه لپ تاپ دیگه چک کن
اگر همچنان مشکل پابرجا بود یا تنظیمات مودم مشکل داره یا خود مودم سخت افزاری مشکل داره چون سرعت کابل نباید از وای فای کمتر باشه

چند ماه پیش گفتم می‌خوام از مودم تو اتاق نت ببرم برای تو پذیرایی برای تلویزیون و مونده بودم داخلی انجام بدم یا از طریق هواکش تعبیه شده برای لوله کولر گازی ببرم بالای پشت بوم و از اونجا از طریق هواکش بلااستفاده بخاری وارد پذیرایی کنم

فکر کنم ۲ ماه پیش بود که انجامش دادم افت سرعت محسوسی ندارم
چیز خاصی هم نمی‌خواست این ۲ قلم :
۱. کابل cat6 sftp لگراند (بدون تست گرفتم چون ارزون تر بود و فروشنده گفت برای این فاصله نیازی به مدل تست دار نیست )
۲.خرطومی نسوز(در مقابل آفتاب سوختگی) مخصوص کابل شبکه ( کابل دوربین مدار بسته ) ، خرطومی بنظرم واجبه چون کابل شبکه زیر آفتاب چند سال بیشتر دوام نمیاره
(برای کابل شبکه متراژ کاستوم بهتره برید جایی که تجهیزات دوربین مدار بسته میفروشن)

1000033472.jpg

1000033473.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
جوون. این پنل‌ش کجاس؟ منم فیبر مخابرات دارم ولی پنل خرید این ۱۰۰۰مگ رو نمی‌بینم که بخرم
از خوده ۲۰۲۰ زنگ زدن که طرح شما داره تموم شده و این طرح رو پیشنهاد دادن
۷۲۰ گیگ ۱ ساله با سرعت ۱۰۰ مگ
۱۵۰۰ گیگ ۳ ماهه سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگ
۳۰۰۰ گیگ ۶ ماهه ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگ
یه زنگ ۲۰۲۰ بزن
میگه برات

• Like
Reactions: Farh@d
سلام
اگر اشتباه نکنم بعضی مودم ها همه پورت هاشون گیگابیتی نیست یا دفترچه رو چک کن یا تک تک امتحان کن
یه کابل لن یوگرین cat6 sftp بگیر (شیلد دار) من cat8 هم گرفتم با cat6 تفاوت معنا داری برای نت فیبر ایران نداره حقیقتش خصوصا برای فواصل کوتاه ( cat7 هم نگیر ) (صادقانه بگم حتی شیلد دارش هم نیاز نیست ولی برای احتیاط همون sftp بگیر)
اگر کابلت رو عوض کردی و همچنان مشکل سرعت داشتی با یه لپ تاپ دیگه چک کن
اگر همچنان مشکل پابرجا بود یا تنظیمات مودم مشکل داره یا خود مودم سخت افزاری مشکل داره چون سرعت کابل نباید از وای فای کمتر باشه

چند ماه پیش گفتم می‌خوام از مودم تو اتاق نت ببرم برای تو پذیرایی برای تلویزیون و مونده بودم داخلی انجام بدم یا از طریق هواکش تعبیه شده برای لوله کولر گازی ببرم بالای پشت بوم و از اونجا از طریق هواکش بلااستفاده بخاری وارد پذیرایی کنم

فکر کنم ۲ ماه پیش بود که انجامش دادم افت سرعت محسوسی ندارم
چیز خاصی هم نمی‌خواست این ۲ قلم :
۱. کابل cat6 sftp لگراند (بدون تست گرفتم چون ارزون تر بود و فروشنده گفت برای این فاصله نیازی به مدل تست دار نیست )
۲.خرطومی نسوز(در مقابل آفتاب سوختگی) مخصوص کابل شبکه ( کابل دوربین مدار بسته ) ، خرطومی بنظرم واجبه چون کابل شبکه زیر آفتاب چند سال بیشتر دوام نمیاره
(برای کابل شبکه متراژ کاستوم بهتره برید جایی که تجهیزات دوربین مدار بسته میفروشن)

View attachment 363989

View attachment 363990
دمت گرم داش
دیشب یه کابل cat8 :D از دیجی سفارش دادم
به خوده ۲۰۲۰ هم زنگ زدم که پهنای باند رو چک کننن ببین اونجا مشکلی نیست
اگر با کابل جدید هم مشکل داشت میگم حتما مودم به مشکل خورده....

• Like
Reactions: Sarvior
دمت گرم داش
دیشب یه کابل cat8 :D از دیجی سفارش دادم
به خوده ۲۰۲۰ هم زنگ زدم که پهنای باند رو چک کننن ببین اونجا مشکلی نیست
اگر با کابل جدید هم مشکل داشت میگم حتما مودم به مشکل خورده....
مبارکه ممکنه مشکل از لپ تاپ باشه

اقا من به یه مشکل عجیب خوردم :|

سرعت دانلودم روی پی سی ثابت و همون ۷۰۰ هست

رو تبلت پردازنده اسنپ دراگون ۸۷۰
با انتن ۵g حدود ۴۰۰
با انتن ۲.۴g حدود ۱۰۰

رو گوشی با پردازنده مدیاتک ۸۱۰۰ اما سرعتم تغییر کرده !
با انتن ۵g حدود ۳۵ ! (این از اولم همین بود)
با انتن ۲.۴g اومده رو ۵ !!! (قبلا حدود ۱۰۰ میداد )

چیزی رو هم تغییر ندادم ، کسی می دونه ایراد از کجا می‌تونه باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or