اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ایرانسل بکشم‌که دیگه مثل مخابرات به خط تلفن و اینا ربط نداره که؟
من هنوز برام وصل نکردن ولی تو این پروسه شکایت و گیس و گیس کشی چیزی که فهمیدم اینه که هر باکس مخصوص یه شرکته.من به مخابرات شکایت کردم بعد میگفت این باکس ما نیست و مال ایرانسله و ما نمیتونیم ازش استفاده کنیم
برای خونه هم ایرانسل گفت برای هر کد پستی فعلا یدونه فیبر میدن.ربطی به خط تلفن گویا نداره

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: AM!R
سلام
برای منزل یک سرویس فیبر باید بگیرم. تو مناطق تحت پوشش چک کردم ایرانسل و مخابرات و شاتل ارائه سرویس دارن. کدوم بهتر هست ؟ فرقی تو کیفیت دارن یا نه؟ از نظر قیمتی چطور؟
و چه مواردی رو باید بدونم و اماده کنم. کابل کشی و اینا به چه صورت هست
مرسی

اینکه میگن مودم باید از همون شرکت بگیرین الکیه.
یکی از فامیل ها از شاتل گرفت مودم شرکت فک کنم 3 تومن بود خودش یه مودم 7 تومنی گرفت و وصل کرد.
کابل کشی هم تا داخل واحد بعلاوه مقداری اضافه برای جابجایی مودم با خودشون هست و فقط همون هزینه توی سایت رو داد هزار تومن اضافه هم نداد.

اما مشکل من اینه که با فیبر شاتل هم به سرور های cod وصل نشد .

اینکه میگن مودم باید از همون شرکت بگیرین الکیه.
یکی از فامیل ها از شاتل گرفت مودم شرکت فک کنم 3 تومن بود خودش یه مودم 7 تومنی گرفت و وصل کرد.
کابل کشی هم تا داخل واحد بعلاوه مقداری اضافه برای جابجایی مودم با خودشون هست و فقط همون هزینه توی سایت رو داد هزار تومن اضافه هم نداد.

اما مشکل من اینه که با فیبر شاتل هم به سرور های cod وصل نشد .
خب شگرد هست واسه گرفتن پول بیشتر ، الان ایرانسل که میخواد انجام بده میگه فقط کسایی که از ما مودم خریدن بهشون سرویس میدیم! در صورتی که مودم اونا رو کلی ارزونتر میشه گیر آوردم!

آقا تو شهر ما دارن فیبر ثبت نام میکنن بعد من خواستم مودم بخرم که ثبت نام کنم فروشنده گفت باید برند مودم با شرکت مخابرات یکی باشه از یکی از دوستان پرسیدم گفت زیرساخت مخابرات مجهز به وسایل فایبر هوم هستش و باید مودم ها و ... هم از همون شرکت باشه
کسی میدونه جریان چیه؟ بعد اینوم فایبرهوم خوبه؟بده؟ چجوریاست
من خودم فایبر هوم داشتم و تازگیا یه دونه هوآوی گرفتم و مشکلی نداشت.سرویسم هم مخابراته.مودم فایبر هومم رو دادم دوستم که تو یه شهر دیگه(البته ۱۰ کیلومتر فاصله داره) برا فیبر مخابرات استفاده کنه که مخابرات بهش گفته فقط هووآوی ساپورت میکنیم و زیرساختمون فایبرهوم جواب نمیده

• Like
Reactions: SNIPER II
من خودم فایبر هوم داشتم و تازگیا یه دونه هوآوی گرفتم و مشکلی نداشت.سرویسم هم مخابراته.مودم فایبر هومم رو دادم دوستم که تو یه شهر دیگه(البته ۱۰ کیلومتر فاصله داره) برا فیبر مخابرات استفاده کنه که مخابرات بهش گفته فقط هووآوی ساپورت میکنیم و زیرساختمون فایبرهوم جواب نمیده
داداش تو شهرت بالاترین سرویسی که مخابرات ارائه میده چیه؟
و اینکه اگر میشه مدل مودمم بگیری

داداش تو شهرت بالاترین سرویسی که مخابرات ارائه میده چیه؟
و اینکه اگر میشه مدل مودمم بگیری
EG8145X6 هوآوی
بالاترین سرویس 1 گیگابیت سرعت هستش که 500 گیگم حجم میدن.البته اینو باید تماس بگیری تا برات فعال کنن و تو پنل کاربری نیست.ولی الان 2-3 ماهه تو پنل کاربریم یه سرویس 100-1000 مگابیت گذاشتن با 500 گیگ حجم ماهانه که 1،3،6،12 ماهه هستش و ماهانه 400 تومن و بقیشون هم مضربی از همینه.سرعتش هم من فرقی با 1 گیگابیت معمولی ندیدم و اکثرا همون 1 گیگ رو میده

دوستان سلام
ایرانسل جدیدا دیدم که داره تو شهر ما یه جایی رو میکنه با بلدوزر ولی تقریبا شاید 250 متر با ما فاصله داشته باشه، الان بخوام درخواست فیبر نوری ایرانسل بدم باید چیکار کنم؟

• Smile
Reactions: PC MR
EG8145X6 هوآوی
بالاترین سرویس 1 گیگابیت سرعت هستش که 500 گیگم حجم میدن.البته اینو باید تماس بگیری تا برات فعال کنن و تو پنل کاربری نیست.ولی الان 2-3 ماهه تو پنل کاربریم یه سرویس 100-1000 مگابیت گذاشتن با 500 گیگ حجم ماهانه که 1،3،6،12 ماهه هستش و ماهانه 400 تومن و بقیشون هم مضربی از همینه.سرعتش هم من فرقی با 1 گیگابیت معمولی ندیدم و اکثرا همون 1 گیگ رو میده
داداش اینی که تو گفتی چ فرقی با اون که تو پنله میکنه که باید زنگ بزنم؟
منم دقیقا همین مدل رو گرفتم ولی شنبه قراره بیان کابل کشی نهایی بکنن از باکس تا خونه.
میخواستم ببینم سرویس 1000 تو پنلشون هست یا نه ( اساسا برا همین این مودم رو گرفتم)
و اینکه سرعت دانلود چقدر بهت میده؟
و اگر ممکنه بگو مودم رو چن خریدی دمت گرم

داداش اینی که تو گفتی چ فرقی با اون که تو پنله میکنه که باید زنگ بزنم؟
منم دقیقا همین مدل رو گرفتم ولی شنبه قراره بیان کابل کشی نهایی بکنن از باکس تا خونه.
میخواستم ببینم سرویس 1000 تو پنلشون هست یا نه ( اساسا برا همین این مودم رو گرفتم)
و اینکه سرعت دانلود چقدر بهت میده؟
و اگر ممکنه بگو مودم رو چن خریدی دمت گرم
اونی که زنگ میزنی کلا میگن فیکس ۱ گیگابیته ولی اینی که تو پنله بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگابیت متغیره.من جفتشون رو هم تست کردم و فرقی ندیدم.مودم رو هم ۴ـ۵ ماه پیش فکر کنم ۴.۵ گرفتم.سرعت دانلود هم واقعا به چند عامل بستگی داره.سروری که ازش دانلود میکنی و ساعتی که دانلود میکنی.زیر ۶۰۰ مگ من ندیدم و میانگین هم ۸۰۰-۹۰۰ مگابیت

• Like
Reactions: aliasghar1378
اونی که زنگ میزنی کلا میگن فیکس ۱ گیگابیته ولی اینی که تو پنله بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگابیت متغیره.من جفتشون رو هم تست کردم و فرقی ندیدم.مودم رو هم ۴ـ۵ ماه پیش فکر کنم ۴.۵ گرفتم.سرعت دانلود هم واقعا به چند عامل بستگی داره.سروری که ازش دانلود میکنی و ساعتی که دانلود میکنی.زیر ۶۰۰ مگ من ندیدم و میانگین هم ۸۰۰-۹۰۰ مگابیت
داداش دمت گرم
اینو میگم برا بچه هایی که بعدا میان میخونن
من مودم x6 هواوی رو دی1403 خریدم 6.5 ( از خود مخابرات)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or