SepehrR
کاربر سایت
Insomniac جواهره. شما ببینید اسپایدرمن/رچت/رزیستنس. هر کدوم در ژانری کاملا متفاوت و خروجی عالی. Insomniac واقعا underrated هست. Sunset overdriveی هم که برای XB1 زد خیلی خوب بود.
دقیقا یکی از قابلیت های خوبی که این استدیو داره همینه , یعنی در هر سبکی بازی میسازه و همه با کیفیت .Insomniac جواهره. شما ببینید اسپایدرمن/رچت/رزیستنس. هر کدوم در ژانری کاملا متفاوت و خروجی عالی. Insomniac واقعا underrated هست. Sunset overdriveی هم که برای XB1 زد خیلی خوب بود.
من یک کاره ای بودم تو سونی تیم اینا رو سه چهار برابر میکردم... jak و sly رو هم خودشون میتونن به بهترین شکل بسازنددقیقا یکی از قابلیت های خوبی که این استدیو داره همینه , یعنی در هر سبکی بازی میسازه و همه با کیفیت .
خوبی دیگه ای هم که دارن اینه که خیلی پر کارن و تند تند بازی هاشون میاد قشنگ نسلی 3 تا بازی رو شاخشه
سه چهار برابر رو نمیدونم ولی به اندازه کافی بزرگ تر شدند سونی معمولا جایی که 10 برابرش براش برنگرده هزینه نمیکنه lolمن یک کاره ای بودم تو سونی تیم اینا رو سه چهار برابر میکردم... jak و sly رو هم خودشون میتونن به بهترین شکل بسازند
خواهش میکنم , حالا یکی از این انگشت ها رو انتخاب کن در نظر سنجی نظر شما هم ببینیمدستتون درد نکنه بچه ها(علی و بهزاد عزیز)
انتخاب یکی از این شرکتها مثل اینه که بگی کدوم انگشتت رو بیشتر دوست داری.واقعا انتخاب سختیه
اگر دو تا تیم بزرگ بشن و در کنار هورایزن بعدی کیلزون هم ریبوت کنن خیلی رویایی میشهبهزاد،علی دستتون درد نکنه،مقاله بسیار زیبا و خواندنی بود.
من چون ip محبوبم کیلزون هست به گزینه ۳ رای دادم،ولی قطعا دو گزینه اول شایستگی بیشتری دارن.
خودت میدونی دیگه که من چقدر فن کرش هستم ولی گفتیم در حال حاضر همه ND رو با U و TLOU میشناسن و ip کرش هم که در دستان اکتیویژن خبیثه ولی به اندازه کافی از اون دوران طلایی و crash تعریف شده که جیگرت حال بیاداگر میگفتن اسم یک بازی حال حاضر مجموعه سونی که از همه بیشتر دوست دارید و بهتره و ... رو بگید، رایم GOW بود!( IPهای از دست رفته مثل کراش و اسپایرو رو کار نداریم...اونجوری سخت میشه داستان )
ولی وقتی استودیو باشه.... جز ND نمیشه انتخاب کرد! 4نسل، و 4 سری ماندگار و خفن! همشون تو سبک خودشون پرفکت
فقط اعتراض دارم به متن...شرم نکردید اسم کراش تو بخش بازی های شاخص نیمده؟ ترورتون کنم؟
ولی دستتون درد نکنه، مطلب رو جاهایی که فعلا خوندم حال داد خسته نباشید