مقاله خیلی خوبی بود. نمیشد به لایک بسنده کرد
لطفا از روی دلسوزی رای ندید یا اگه می دید لطفا نگید به این دلیل! چون بیش از اینکه تعریف استودیو بشه، رای هاش تحقیرآمیز می شه مثل کاری که برلوگ توی توییت نیل انجام دادچون همتون به nd رای می دید من به سانتا رای دادم سانتا رو همتنها نذارید دوستان
لطفا از روی دلسوزی رای ندید یا اگه می دید لطفا نگید به این دلیل! چون بیش از اینکه تعریف استودیو بشه، رای هاش تحقیرآمیز می شه مثل کاری که برلوگ توی توییت نیل انجام داد
ترتیب لیست رو کامل خودم انجام دادم با بهزاد کاری نداشته باشاگه مقاله رو شما نمی زدی علی، شک نکن میکامی رو به یه بهانه ای میاورد توی لیست! ترکیب لیست جز اونی که بهزاد انتخاب کرده تمیزه ترتیبش.
خسته نباشید میگم بهت علی جان و همچنین بهزاد میکامی، استودیوی سن دیگو رو برای تاپیک استودیوهای فرست پارتی برش می دارم.
پنجم هم با فشار من بود که اومد نک کارو خراب کردواقعا چجوری استدیو ژاپن پنجمه و سوم نیست
بقیه لیست هم خیلی خوبه
پس مشکلی نداره مدیر سایتو اگه پیداش کردی!! بگو پست اولو استیکی کنه، کار مدیر انجمن نیست.ترتیب لیست رو کامل خودم انجام دادم با بهزاد کاری نداشته باش
لااقل تو رای بده به استدیو ژاپن 0 نباشه جلو اسمش البته دو تا استدیو ژاپن تو نظرسنجی بود گفتم پاکش کنن که متاسفانه اونی که 3 تا رای داشت پریداصلا موافق نیستم... استودیو ژاپن و مدیا مولکول باید 3 و 4 لیست باشن
گریلا گیمز و اینسومنیاک از نظر رزومه که خیلی عقبن، از نظر توانایی و پتانسیل و خلاقیت هم، حالا حالا ها کار دارن تا به این دو تا برسن...
نه اقا دلسوزی چیه من دارم می گم زحمات این عزیزان هم دیده بشه خستگی در کننلطفا از روی دلسوزی رای ندید یا اگه می دید لطفا نگید به این دلیل! چون بیش از اینکه تعریف استودیو بشه، رای هاش تحقیرآمیز می شه مثل کاری که برلوگ توی توییت نیل انجام داد
نمیشه، اصلا راه نداشت.. ناتی داگ بهترین استودیو دنیاست، یه مشت نخبه شرور دوست داشتنی مثل akatsuki دور هم جمع شدن... کارشون اعجازه... این تاخیر های کذایی تموم شه، یه بار دیگه تفاوتشون با بقیه ثابت میشه...لااقل تو رای بده به استدیو ژاپن 0 نباشه جلو اسمش البته دو تا استدیو ژاپن تو نظرسنجی بود گفتم پاکش کنن که متاسفانه اونی که 3 تا رای داشت پرید