ایستگاه شاهکارسازی : 10 استودیو برتر سونی

بهترین استودیو سونی از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    219
چون همتون به nd رای می دید من به سانتا رای دادم :D سانتا رو هم‌تنها نذارید دوستان:D
لطفا از روی دلسوزی رای ندید :D یا اگه می دید لطفا نگید به این دلیل! چون بیش از اینکه تعریف استودیو بشه، رای هاش تحقیرآمیز می شه:D مثل کاری که برلوگ توی توییت نیل انجام داد :))

لطفا از روی دلسوزی رای ندید :D یا اگه می دید لطفا نگید به این دلیل! چون بیش از اینکه تعریف استودیو بشه، رای هاش تحقیرآمیز می شه:D مثل کاری که برلوگ توی توییت نیل انجام داد :))

اتفاقا امیر من به این دلیل که به سانتا رای دادم این بود که ND خیلی معروفتر از سانتامونیکاست:D؛ اصلا ربطی به دلسوزی نداره!:D

اگه مقاله رو شما نمی زدی علی، شک نکن میکامی رو به یه بهانه ای میاورد توی لیست! ترکیب لیست جز اونی که بهزاد انتخاب کرده :D تمیزه ترتیبش.
خسته نباشید میگم بهت علی جان و همچنین بهزاد میکامی، استودیوی سن دیگو رو برای تاپیک استودیوهای فرست پارتی برش می دارم.
ترتیب لیست رو کامل خودم انجام دادم با بهزاد کاری نداشته باش :))

اصلا موافق نیستم... استودیو ژاپن و مدیا مولکول باید 3 و 4 لیست باشن [-(
گریلا گیمز و اینسومنیاک از نظر رزومه که خیلی عقبن، از نظر توانایی و پتانسیل و خلاقیت هم، حالا حالا ها کار دارن تا به این دو تا برسن...

اصلا موافق نیستم... استودیو ژاپن و مدیا مولکول باید 3 و 4 لیست باشن [-(
گریلا گیمز و اینسومنیاک از نظر رزومه که خیلی عقبن، از نظر توانایی و پتانسیل و خلاقیت هم، حالا حالا ها کار دارن تا به این دو تا برسن...
لااقل تو رای بده به استدیو ژاپن 0 نباشه جلو اسمش :D البته دو تا استدیو ژاپن تو نظرسنجی بود گفتم پاکش کنن که متاسفانه اونی که 3 تا رای داشت پرید :(

نه اقا دلسوزی چیه :D من دارم می گم زحمات این عزیزان هم دیده بشه خستگی در کنن :D

هعی یه زمانی میگفتیم داوود قفسم میاد جز این لیست
حضور Rad و روشن شدن چشممون به جمال سیبیل سر گالاهاد هم که بعیده دیگه اتفاق بیفته
دلمون به JRPG های انحصاری نسل هفتی هم که نمیتونه خوش باشه
فعلا ببینیم سیکوئل هورایزن و GoW و اسپایدی و به امید خدا بلادبورن میتونن این داغ ها رو اروم کنن یا نه

قرار بود لحن پستم شاد داشته باشه نمیدونم چرا اینجوری شد :D

لااقل تو رای بده به استدیو ژاپن 0 نباشه جلو اسمش :D البته دو تا استدیو ژاپن تو نظرسنجی بود گفتم پاکش کنن که متاسفانه اونی که 3 تا رای داشت پرید :(
نمیشه، اصلا راه نداشت.. ناتی داگ بهترین استودیو دنیاست، یه مشت نخبه شرور دوست داشتنی مثل akatsuki دور هم جمع شدن... کارشون اعجازه... این تاخیر های کذایی تموم شه، یه بار دیگه تفاوتشون با بقیه ثابت میشه...

ژوبین هم سلام رسوند گفت مقالتون خوب بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or