هر اقل سلیمی Galaxy S1 که شده 400 تومن که تاچ و صفحه نمایش فوف اولاده و پردازنده 1 گیگاهرتزی رو به GLX ترجیه میده . حالا بیان 700 بدن . ما هم بیگیم بی..... .
---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 AM ارسال شده بود ----------
کاملا اشتباه میکنی عزیزم ! کاملا ! اره 2-3 سال پیش به درد نخور بود ! ولی الان S1 از Iphone 4 بهتره و از Desire HD هم بهتره ! (اینارو خودم به شخصه دیدم !! حالا S2 بماند ) حرف شما کاملا حرف اشتباهی هست .
اون دوستمون راست میگه خدایی ! اینقدر برای این گوشیاش تبلیغ میکنه این سامسونگ انگار چه خبره ! میاد میگه صفحه ی Super AMOLED PLUS HD 3D XLED ... رو گوشیمون انداختیم بعد که گوشیش میاد تازه میفهمیم هر قدر مزایا داره این صفحه , همونقدر مشکل داره ! تازه اون برتریا چی هستن ؟! 10 % شارژ کمتر خالی میکنن و از زوایا بهتر دیده میشه صفحتون ! خب تو سرتون بخوره این صفحه , اصلا برای چی باید از زوایا گوشی کاملا دیده بشه ؟! مگه میخواین 2 نفره استفاده کنین ؟!
همین Galaxy S2 دویست تومنم نمیارزه اما به خاطر صفحه ی SUPER ker ker که روش زدن 200 تومن آوردن رو قیمتش که البته همین صفحه پر از مشکل تو نمایش رنگ ها هم هست ! CPU گذاشتن روش که اصلا بهش نمیخوره و بعد از باز کردن یه برنامه مثل موتور پیکان داغ میکنه ! خداییش اینم شد گوشی ؟!
کلا Samsung برند بسیار چیپیه که کاری جز کپی کردن و وارد کردن آشغال به بازار بوسیله ی تبلیغ گسترده نداره ! وسایل خونگیش همه کپی از LG هست با کیفیت بسیار افتضاح البته , گوشیاشم که کپی برابر اصل اپل !
فکر میکنم Samsung باید از LG یاد بگیره که چطور محصول خوب بسازه ! میگن Galaxy S2 خیلی غوله , در مقابل Optimus 2x فقط یه شوخیه , حالا کدوم بیشتر میفروشه ؟! اون شوخیه چون از صبح تا شب براش هایپ میکنن !
Galaxy S بهتره یا Optimus Black - White ؟! جفتشون مثل همن اما اونی که 100 دلار گرونتره و برتری خاصی نداره بیشتر میفروشه ! چرا ؟! هااااااایپ !
تو گوشیا (چه ویندوز فون چه اندروید) LG قیمت واقعیه محصولو داره از مردم میگیره و Samsung دنبال پول مفته ! البته اگه آدم پول داشته باشه مسلما دنبال HTC بره بهتره چون برای ساخت گوشیاشون مثل Samsung از کیسه فریزر استفاده نمیکنن !!!
حقیقتا به همه ی دوستانی که قصد خرید گوشی اندرویدی دارن پیشنهاد میکنم همین GLX رو بخرن چون مسلما پول مفت نمیگیرن ازتون !