GPL لایسنسِ GNU هست یعنی چیزی که دارید استفاده میکنید FOSS (مجانی و اوپن سورس) هست.GPL کیه ؟ پس این With Google که پشت گوشی های آندروید میزنن چیه ؟
ریچارد استالمن دیگه کیه ؟
بابا 700 کجا بود؟! بالای 250 باشه ملت نمیخرن(من به شخصه نمیخرم) وقتی اینهمه گوشی مثل ویو و گلکسی و غیره(!) ریخته برم glx ایرانی(!) بخرم؟زمانی میتونه خوب باشه که نسبت به امکانات قیمت معقول تری نسبت به همون امکانات در یک برند خارجی داشته باشه...
اگه بیاد 700 یه گوشی 1GHz بده(حالا یه هسته یا دو هسته) خب کسی مغز خر نخورده بره ایرانیشو بگیره که دقیقا یه گوشی چینی که اسم GLX روش خورده،میره خارجی رو میخره که حداقل میدونه که اونا تجربه بیشتری دارن (حالا صفحه نمایش بهتر و ... بماند)
tiger75 جان تاپیک پایینی بپرسی جواب میدن بهت
به نظر منم اگه بخوان 700 بفروشن کسی نیست بخره ولی همون طوری که داخل پست قبلیم گفتم اگه زیر 300 تومان بفروشن خیلی خوبهزمانی میتونه خوب باشه که نسبت به امکانات قیمت معقول تری نسبت به همون امکانات در یک برند خارجی داشته باشه...
اگه بیاد 700 یه گوشی 1GHz بده(حالا یه هسته یا دو هسته) خب کسی مغز خر نخورده بره ایرانیشو بگیره که دقیقا یه گوشی چینی که اسم GLX روش خورده،میره خارجی رو میخره که حداقل میدونه که اونا تجربه بیشتری دارن (حالا صفحه نمایش بهتر و ... بماند)
tiger75 جان تاپیک پایینی بپرسی جواب میدن بهت
یه سر به جی اس ام بزنم به کجای حرفت برسم؟!یه سر به gsm بزنی و قیمتا رو چک کنی به حرفم میرسی
مریداوی با اشاره به رنج متوسط قیمت 180 تا 700 هزار تومان برای عرضه این گوشی ها در بازار تاکید کرد
نه انتظار گلکسی 2 ندارم ولی انتظار زیر ویو 2 هم ندارم:یه سر به جی اس ام بزنم به کجای حرفت برسم؟!
این حرفه خودشونه:
یعنی بهترین گوشیش 700 تومن هست که باید پردازندش بالای 1 گیگاهرتز و یا 2 هسته ای باشه ....
انتظار ندارید امکانات گلکسی اس 2 رو 300 بهتون بدن...
مطمعا باش هیچ وقت نمی تونه یک همچین امکاناتی رو داخل گوشیش بزاره اونم به این قیمت .حالا باید چند هفته دیگه صبر کنیم ببینیم چی میسازننه انتظار گلکسی 2 ندارم ولی انتظار زیر ویو 2 هم ندارم:
http://gsm.ir/phone.php?id=2282&modSearch=phone&srchTxt=wave II
288 تومن
پردازندشم 1
دوربین 5 مگا 720p
هر وقت گوشیشون اینطوری بود و قیمتشم اینطوری بود ارزش خریدن داره
حرف شما كاملا درست.اما گوشي كه هنوز معرفي نشده.بعد از معرفي هم اگر كپي باشه يا نباشه اگر بتونه با امكانات بالا و رنج قيمت مناسب باشه هركسي ميخره.كسي كه گوشيو واسه امكاناتش ميخره دنبال اسم برندش نيست واسه كيفيتش ميخره.همين سامسونگي كه الان بهترين گوشيه آندرويدي رو داره و سري Galaxy رو موفق كرده تا قبل اين واسه خريد موبايل اسم سامسونگ رو مياوردي همه ميزدن زيره خنده.بحث من سر os و قطعات نیست و کاری هم ندارم چی هست! بحثم سر طراحیشونه من 2 تا ازش مدل دیدم یکی که کپی 5310 نوکیا بود و اون یکی هم فکر کنم کپی 8800 سونی اریکسون
اندرویدم دیگه کاملا خز شده ! 2 روز دیگه طالبانم تو افغانستان یه گوشی با این سیستم عامل میزنه , تازه کاری میکنه هک نشه ! :d
خدا رو شکر اندرویدمو فروختم WP7 خریدم وگرنه از فردا همه پایه خندمون میکردن ... :d
کی مشخصاتشو اعلام میکنن ؟!
دوست عزیز سامسونگ همین الانش هم اشغالی بیش نیست(از نظر من) ولی خب این نتیجه تبلیغاته زیاده که میفروشههمين سامسونگي كه الان بهترين گوشيه آندرويدي رو داره و سري Galaxy رو موفق كرده تا قبل اين واسه خريد موبايل اسم سامسونگ رو مياوردي همه ميزدن زيره خنده.