ایجاد تغییرات در بازارسنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما بازار سنتر رو احداث کردید ولی نظارتی نمی کنید ؟ اگر ناظم می خواید

بگید کسانی که فعال بازارچه بودن یا فراخوان بزنید ...

چون بیشتر آگهی ها

یا عکس با نام کاربری ندارند - 4 تا عکس هم که هیچی بیشترشون ندارند ... - بعضی ها هم عکس واقعی نذاشتند برای اجناسی که لازمه دیده بشه ....

نظارت کنید ..

با تشکر :دی !

آخرین ویرایش:
گفتم ببینید

بند 3 قوانین بازار سنتر

تمام افرادی که در سایت اقدام به فروش اجناس خود میکنند موظف به قرار دادن حداقل 1 تصویر از کالای و درج نام کاربری خود بر روی کاغذ در کنار آن هستنددر غیر این صورت آگهی فرد حذف خواهد شد.

ولی این لینک هارو نگاه کنید

بازار سنتر | محصولات | کنسول‌ها | Xbox360 | کارکرده - سالم | xbox360 bundle mw3 & gears of war3

بازار سنتر | محصولات | سخت افزار | Laptop | نو | هارد اکسترنال پاسپورتی 1ترا سه سال گارانتی usb3 1tb رنگ سفید مناسب مک دارها یا آیفون دارها با 60 تا با�

بازار سنتر | محصولات | سخت افزار | سایر قطعه ها | کارکرده - سالم | مودم وایمکس ایرانسل یواس بی و باندل

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Xbox360 | your shape kinect game

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Playstation 3 | Darkness2 Limited Edition

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Playstation 3 | Assassins Creed

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Playstation 3 | Ninja gaiden3

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Playstation 3 | Black Ops

بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های Playstation 3 | Little Big Planet2

-
نه می خواد ادای بزرگ هارو در بیارم نه روشن فکر ها دارم میگم فقط حواستون باشه ... حداقل تو هر ماه عینا میبینم تو بازی سنتر سره 3 - 2 کلاه میره !

آخرین ویرایش:
آقا چرا نمیشه 4تا عکس گذاشت؟ 4تا عکس زدم رفت واسه آپلود ولی فقط یکی رو نشون میده! محصول رو پاک کردم یه بار دیگه دوباره از اول رفتم ولی بازم فقط یه عکس رو میاره در صورتی که من 4تا عکس وارد میکنم!

آقا چرا نمیشه 4تا عکس گذاشت؟ 4تا عکس زدم رفت واسه آپلود ولی فقط یکی رو نشون میده! محصول رو پاک کردم یه بار دیگه دوباره از اول رفتم ولی بازم فقط یه عکس رو میاره در صورتی که من 4تا عکس وارد میکنم!
من که عضو نیستم ولی یکی یکی آپلود کن شاید جواب داد :d

با یک مرورگر دیگه امتحان کنید
تصاویر بدون مشکل آپلود و نمایش داده میشن

سلام تغییرات جدید خیلی خوبه و فقط یه ناظم هم برا بازار شنتر قرار بدین چون من یه فردی رو دیدم PS3 میفروخت و هیچی اطلاعات و عکس قرار نداده بود.
یه نظر سازنده میخواستم بدم در قسمت فروش بازی ها.
لطفا قسمتی رو در فروش بازی ها ایجاد کنید که از فرد فروشنده این سوال پرسیده شود که آیا کد آنلاین بازی استفاده شده؟ بله.خیر
این مورد رو رسیدگی کنید جهت بهتر شدن فروش بازی های اورجینال PS3 . ممنون

لطفا قسمتی رو در فروش بازی ها ایجاد کنید که از فرد فروشنده این سوال پرسیده شود که آیا کد آنلاین بازی استفاده شده؟ بله.خیر
این مورد رو رسیدگی کنید جهت بهتر شدن فروش بازی های اورجینال PS3 . ممنون

اضافه شد

در بازارسنتر وقتی لاگین میکنم انجام میشه اما بعدش نمیتونم معامله ای انجام بدم چون هنوز در حالت مهمان هستم

کوکی های مرورگر را پاک کنید

علي اقا بازارچه كي جمع ميشه؟
بعد نميشه يه قابليتي اضافه بشه كه پيامهايي كه اونجا دريافت ميكنيم اينجا هم دريافت كنيم يا حداقل اگاه باش واسمون بياد؟

مشکل من هیچ جور حل نشد
یک بازی ویتا هم دارم که میخوام تعویض کنم اما تو بازارچم نمیتونم پست بدم چون پریمیوم نیستم
اما واقعا بازارسنتر برامن مشکل داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or