ایا Ubisoft می‌خواهد سری جدید بازی Prince of Persia در E3 نمایش دهد؟!

kolange_bill

کاربر سایت

32324042746851380281.jpg

همانطور که می‌دانید شرکت بزرگ یوبی سافت در صدد معرفی یک بازی جدید در همایش E3 امسال است. شایعات زیادی مبنی بر این ‌که این بازی چه می‌تواند باشد به گوش می‌رسید تا که امروز یکی از جدیدترین شایعات به همراه عکس در سایت Neogaf forums گنجانده شد.
کاربر Warior64 در پستی اعلام کرد تصاویر زیر برایش در صفحه Twitter فرستاده شده است و احتمال می‌دهد این عنوان سری جدید بازی Prince of Persia باشد. هک شدن جمله" Judgment Is Coming " در یکی از تصاویر جالب است.

در حال حاضر این سه عکس منتشر شده است که در زیر شاهد هستید. در صورت لزوم این تایپیک به روز رسانی خواهد شد..

راستش دلم بیشتر میخواد پرنس قدیمی برگرده ولی اگه ادامه 2008 هم باشه مشکلی نیست اونم قشنگ بود
فقط خدا کنه یه پرنس بدن که دیگه دلم از هرچی اساسین هست بهم میخوره

وااای خدا!اگه درست باشه من از خوشحالی می میرم...اسمم اینجا الطیر هست ولی کسایی که منو می شناسند می دونن به شدت عشق پرنسم,احتمالا ادامه ی نسخه ی 3 باشه<با توجه به جمله,می شه گفت پرنس می خواد انتقام بگیره...فرح مرده؟یا شاید پرنس مرده و خبری از پسرش باشه؟وزیر زنده هست؟پسر وزیر آیا؟
تا اونجایی که یادم میاد هیچوقت تو سری پرنس ما تو محیط بازی کارکتر انسان نداشتیم به غیر از کارکترهای اصلی ( مثلاً فرح و کالینا و ... )
احتمال اینکه یوبی یه IP جدید بخواد معرفی کنه زیاد هست.
پرنس تا زمانی که به سبک گذشته بر نگرده به درد نخواهد خورد ( به خصوص شماره 2:x )
خب اشتباه می کنی,اولین قسمت که پر آدم بود اولش,قسمت سوم هم اونجا که آدما شورش می کنند و پرنس و فرح رو نجات می دن یادت رفته؟تازه آخر بازی شن ها به داگا برگشتن و کالینا به جزیره برشون گردوند,در نتیجه ی دیگه شنی باقی نمونده....
.............
وای یاد نسخه ی دوم افتادم,پایان اصلیش بی نظیر بود,مبارزه با داهاکا....عجب چیزی بود!

تا اونجایی که یادم میاد هیچوقت تو سری پرنس ما تو محیط بازی کارکتر انسان نداشتیم به غیر از کارکترهای اصلی ( مثلاً فرح و کالینا و ... )
احتمال اینکه یوبی یه IP جدید بخواد معرفی کنه زیاد هست.
پرنس تا زمانی که به سبک گذشته بر نگرده به درد نخواهد خورد ( به خصوص شماره 2:x )

دلیلت کاملا اشتباست

یادتونه که تو شماره 3 آخرش گفت باید برم اورشلیم ؟؟ خوب اون زمان یهودی ها عادت داشتن که موهاشون رو بتراشن
بنابر این ممکنه که پرنس ما در اونجا اسیر شده باشه و کچلش کرده باشن
اما احتمال من اینه :
به لباساشون دقت کن به سرای تراشیدشون دقت کن به دستمال سرای سفیدشون دقت کن دقیقا مثل مصری ها هستن و اسیرای جنگی مصر و سرباز های مصری و 2 احتمال داره اونم اینکه تو این صحنه نشون میده که پرینس داره وارد میدون نبرد میشه تا با یکی مبارزه کنه

و یا وارد مصر شده و همه دارن با تعجب نگاهش میکنن چون یک غریبه بینشون اومده - پرنس توی مصر رفته کاملا مشخصه
اینکه این بازی پرینس هست 100% بدون شک هست چون یوبی سافت گفته با یکی از Ip های بزرگمون براتون تو E3 سورپرایز داریم
خوب به غیر از آساسین و پرینس هیچ یک از Ip های یوبی این حال و هوا رو نداره
و از اونجایی که آساسین 3 رو میخواد تو E3 معرفی کنه پس 100% این یک POP جدید هست

شاید زیادی دقت کردم به عکسه قاطی کردم,ولی یه بار دیگه عکس رو نگاه کنید.پشت زمینه خیلی دور یه ستون مانندی دیده می شه,شبیه برج بابیلون,همون برج معروفی که تو نسخه سوم ازش بالا میریم و اول نسخه ی دوم داره ساخته می شه....

Prince Of Persia ؟

آقا اگر پرنس جدید معرفی بشه کل اعضای بازی سنتر شام چهارشنبه مهمون من

هرچی باشه مثل شاهکار قبلی نباشه

نه بابا ؟!!!!
هر گندی که باشه از اون مردکه دیونه ( البته منظورم الطیره نه اتزیو ! ) بهتره !!!
اون موقع که الطیر و اتزیو و دزموند روانی همشون هنوز بدنیا نیومده بودن پوستر پرنس توی اتاق همه ی گیمر ها میدرخشید !

تز الکی ندید لطفا !!!

هنوز که پرنس نیومده !

کلا من اونو بازی کردم یاد TMNT افتادم .
چی بود آخه ! :>
بابا خواهشا اینقدر تز الکی ندید !!! دیگه هر newbie گیمری میدونه که روی دست شن های زمان هنوز نیومده ( فقط نسخه 4 کار رو خراب کرد ! )

یوبی سافت ثابت کرده میتونه تغییرات یهویی و یکدفعه توی بازیاش بده که همه گیمرا کف کنن ! پس بعید نیست هم پرنس کچل شده باشه ( اگر یادتون بیاد ظاهر پرنس توی نسخه 4 هم کلا یکباره عوض شد ! ) هم اینکه مردم رو توی بازی بیشتر ببینیم !!!

با حرف آقا بالایی موافقم
نسخه های 1 , 2 و 3 شاهکار بودن واقعا بازی زیبایی ساخته بودن, طوری که کل دنیا محیر شده بود, اما نسخه 4 شروع گند زدن به این سری شد, امیدوارم این نسخه که میخواد بیاد گند نزنه

خبری از عکسا نشد....در ضمن از به اصطلاح فنای بازی دیگه انتظار نداشتم پرنس ریبوت شده رو نسخه ی 4 بدونن....اون یه سری جدا از شن های زمان بود و هیچ ربطی بهش نداشت.<نسخه ی شن های فراموش شده از شن های زمان بود که بین نسخه ی یک و دو بود..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or