ایا Ubisoft می‌خواهد سری جدید بازی Prince of Persia در E3 نمایش دهد؟!

kolange_bill

کاربر سایت

32324042746851380281.jpg

همانطور که می‌دانید شرکت بزرگ یوبی سافت در صدد معرفی یک بازی جدید در همایش E3 امسال است. شایعات زیادی مبنی بر این ‌که این بازی چه می‌تواند باشد به گوش می‌رسید تا که امروز یکی از جدیدترین شایعات به همراه عکس در سایت Neogaf forums گنجانده شد.
کاربر Warior64 در پستی اعلام کرد تصاویر زیر برایش در صفحه Twitter فرستاده شده است و احتمال می‌دهد این عنوان سری جدید بازی Prince of Persia باشد. هک شدن جمله" Judgment Is Coming " در یکی از تصاویر جالب است.

در حال حاضر این سه عکس منتشر شده است که در زیر شاهد هستید. در صورت لزوم این تایپیک به روز رسانی خواهد شد..

کی گفته توی پرنس انسان نبوده :|
توی 3 ـش 2 یا 3 بار با انسانها ملاقات داشتیم
1 : اونجایی که تو آرینا اون غول گنده هه رو میکشیم:دی
2 : اونجایی که اون پیشگوئه رفیق پرنس که تو 2 ـش هم بهمون میگفت تقدیر تو پایان خوشی نداره و فلان که تویه 3 ـش با کمک انسانها جلوی نیروهای ویزیر رو گرفتند!
تویه یه دمویه دیگه ـش هم اگه تویه استارت 3 ـش ( موقع ای که بازی شروع میشد) دست به هیچ دکمه ای نمیزدید یه دمو میزاشت پرینس از بالا میپرید که به انسانها کمک کنه!
:دی! ولی تویه 2ـش هم تویه کشتی ما اسنان بود
تویه 1 ـش هم اولش انسان بودند:دی
ولی عموما باهاتون درمورد نبود نسانها موافقم:دی

:d
اگر این عکسهایی که بالا قرار داده شده سرکاری نباشن ،فکر میکنم دارن میگن که یوبی روی یه IP جدید داره کار میکنه.
به فرض نسخه ی مخصوص ویتا هم باشه باز هم وجود اون همه آدم و شکل و شمایل کارکتر وسط تو عکس اصلاً هیچ سنخیتی با پرنس نداره

خوب سری های قبلی انسان عادی هم بود ف اما اگه نبود بازم دلیل نمی شه که همچنان نباشه ،
قیافه مردمش می خوره به همون دوره هایی که بازی POP شکل می گیره!! توی اون عکسی هم که نوشته شده Judgment is coming آثار شن دیده می شه ، که توی اکثر سری های پرنس دیده شده ;)
اما این شخصیت که گذاشتن کچل تشریف داره! اینشو دیگه نمی دونم ، شاید کچل باشه ، مگه چیه؟:d

بعد یک چیز دیگه هم دقت کردم ، نوع نگاه مردم به شخصیت ، جوریه که انگار همه می شناسنش و یه جورایی هراس هم دارن . احتمال اینکه یک آدم معروف مثل شاهراده باشه می ره!!

امیدوارم یک پرنس درست حسابی مثل سه گانه شن ها باشه ، نه مثل پرنس 4 که مرگ معنی نداشت و پرنس 5 با اون غول های یکنواخت و مزخرفش!! و از همین جا خواهش می کنم از UBI که از دیالوگ های فارسی خواهشا استفاده نکنه . جون مادرت استفاده نکن هنوز صدای Boss آخر پرنس 5 توی گوشمه:-&

اون عکس زیاد به POP نمی‌خوره ولی‌ لوگو یوبی و اون Judgement is coming به جو POP خیلی‌ میخورن

=============================================
بهترین شماره به نظر من WW بود، اگه POP باشه کاش اینو هم تو سبک اون بسازن. :(

اون عکس زیاد به POP نمی‌خوره ولی‌ لوگو یوبی و اون Judgement is coming به جو POP خیلی‌ میخورن

=============================================
بهترین شماره به نظر من WW بود، اگه POP باشه کاش اینو هم تو سبک اون بسازن. :(

به نطر منم WW خیلی عالی بود ، مخصوصا وقتی Dahaka بهت حمله می کرد ، چه هیجانی داشت اون زمان>:d<

و صحنه های سینمایی که داشت هم خیلی باحال بود ، خیلی دوست دارم WW رو:x

وای خدا pop3وقتی 5ش رو داشتم بازی میکردم عملا داشت گریم میگرفت چه خاطرات قشنگی با این بازی داشتم شماره دومش رو که بازی کردم کلا محیطش یجوری بود ادمو از زندگی سیر میکرد حیف این بازی که خراب شد

خوب دیگه نمی تونند سری AC رو توی این نسل کش بدن برای سال دیگه باید یه پرنس درست و حسابی بدن بیرون در حد شمارهای اول سری که لاقل خاطره این آخری از ذهن طرفدارها پاک بشه شایدم یه IP جدید برای نسل بعد باشه آخه یوبی هر نسل یه بازی جدید داره در این سبک

pop با اومدن سری AC کلا به حاشیه رفت درحالی که خود سری pop به نوعی پدربزرگ AC محسوب میشه. شاید اینا منظورشون از judgment همین بوده باشه:d میخوان بعد عمری یه نگاه جدی هم به این سری بندازن:d

وایییییییییییییی!
چرا من دیر رسیدم دوباره؟ عشقم پرنس بازگشت به کنعان غم مخور!:(((اشک شوق!)
امیدوارم بیاد و در حد شماره 2 و 3 ظاهر بشه و این AC لامصبو جمع کنه تا یه استراحتی به خودش بده!

pop با اومدن سری AC کلا به حاشیه رفت درحالی که خود سری pop به نوعی پدربزرگ AC محسوب میشه. شاید اینا منظورشون از judgment همین بوده باشه:d میخوان بعد عمری یه نگاه جدی هم به این سری بندازن:d
تا زمانی که AC برای ubi ماشین پول ساز هست سری PoP کشیده میشه به حاشیه.

وای که چقدر از این AC بدم میاد.دیگه یه بازی میدن تکراری چیه آخه
یه پرنس بدین با اون قیافه خوش تیپ و حرکات بی نظیرش
خدا کنه دفعه بعد که میام مرخصی ببینم پرنس هم اومده
لامصب چه حالی میده واقعا

اگر پرسنس برگرد به حالت گذشته که خوشحال میشیم از صحت این تصاویر ولی اگر بازهم بخوان مسخره بازی های به سبک TFS
دربیارن همون بهتر که نباشه.
تو لوگوی ubi هم تصاویری از شن وجود داره که یعنی بله!!!!!!!!!!

عمرا پرنس باشه، يه پرنس كچل ؟؟؟؟ صد سال ....
AC هم نيست، Splinter هم نيست، beyond good & Evil هم كه نيست، پس چيه آخه ؟؟؟
من كه مي گم يه IP جديده ،‌دلتون را بيخودي صابون نزنيد.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or