ایا Ubisoft می‌خواهد سری جدید بازی Prince of Persia در E3 نمایش دهد؟!

kolange_bill

کاربر سایت

32324042746851380281.jpg

همانطور که می‌دانید شرکت بزرگ یوبی سافت در صدد معرفی یک بازی جدید در همایش E3 امسال است. شایعات زیادی مبنی بر این ‌که این بازی چه می‌تواند باشد به گوش می‌رسید تا که امروز یکی از جدیدترین شایعات به همراه عکس در سایت Neogaf forums گنجانده شد.
کاربر Warior64 در پستی اعلام کرد تصاویر زیر برایش در صفحه Twitter فرستاده شده است و احتمال می‌دهد این عنوان سری جدید بازی Prince of Persia باشد. هک شدن جمله" Judgment Is Coming " در یکی از تصاویر جالب است.

در حال حاضر این سه عکس منتشر شده است که در زیر شاهد هستید. در صورت لزوم این تایپیک به روز رسانی خواهد شد..

اون عکس زیاد به POP نمی‌خوره ولی‌ لوگو یوبی و اون Judgement is coming به جو POP خیلی‌ میخورن

=============================================
بهترین شماره به نظر من WW بود، اگه POP باشه کاش اینو هم تو سبک اون بسازن. :(

Sands Of Time بهتر بود >:d

بازی رو دوباره نصب کردم از صبح دارم بازی میکنم :">

ولی واقعا جای تاسف داره که بازی نسل قبل رو بازی میکنم ، به جز گرافیکش همه چیزش بهتر از این نسخه ی آخر هست ، سیستم Combat ـه این نسخه ی آخر Beyond Shit بود !
یعنی اگه بخاطر پلتفرمینگ بازی نبود عمرا نمیشد بازی رو تحمل کرد .

ادامه پرنس 2008 عالیه...
خفه کردن این قدیمی ها هم مارو بابا...آقا قبول شما هم سن بابای من و از پرنس یک بازی کردید تو تاپیک کسلوانیا میری شونصد نفر میان میگن گند زدن متال همچنین و...بابا بیخیال شید دیگه خسته نمیشید تو همه تاپیکا میایید چرت میگید سری جدید هم عالیه من سه گانه قدیمی رو بازی کردم کنترلش خفه کنندست حالا هی بگید جدیدا بدن
Sent from my Schubert using Board Express

به نظر من اين عکس هيچ ربطى به ac III نداره يا پرنس جديده يا يه بازيه جديد.
البته من منظورم این بود که استیل عکس به سری ـه AC میخوره نه که به خود AC3 ربط داشته باشه. به قول دوستان شاید یه AC واسه PSV.
اون 2 مورد آخر هم که Bold کردم هر کدوم باشه استقبال میشه ولی اولی بیشتر. :دی
--------------------
اون جمله ی Judgment is coming هم یه حسی به آدم میده که انگار نسخه ی جدیدی از یه IP ـه قدیمی هست.
کلا تو روحشون. انتظار واسه کنفرانس یوبی شدیدا سخت شد. :دی

عجب خبر توپی بود خیلی حال کردم یادمه همین چند روز پیش دلم برای پرنس تنگ شده بود
و همینجوری پرسیدم که یوبیسافت برنامه ای برای بازگشت این ابر بازی ادونچر نداره که هیچکس جوابمونو نداد ؟
میگن دل به دل راه داره اینه خدایی :دی
تم و استایل کلی عکسا که با شنه و زرد و طلایی کشیده شده به پرنس خیلی میخوره ولی عکس بنظرم یکی از شخصیتای دیگه بازی هست و یا خوده پرنس باشه که کچلش کردن :دی(میدونم مسخره است ولی شاید باشه:دی)
در کل خیلی با POP:WW خاطره دارم و کل دورانه نوجوانیمونو با اون عشق کردیم

از اونجایی که یوبی میخواد کامل باشه امسال به نظر من همون POP هست.

AC III
Rayman
Farcry 3
Splinter Cell
Rainbow Six Patriots
Rabbids Matter Of Party
Brothers in Arms: Furious 4
hawx 3 هم شاید تو خود کنفرانس بگن :d
Ghost Recon هم که اومد...

مثله شماره قبلی نکنن ! کلا شماره قبلی POP رو نابود کرد
هرچی سه شماره اول خوب بود اون دو تای بعدی حیثیت بازی رو پاره کرد :))
اخری خیلی هم فجیع نبود ...
فقط دیگه مثل پرینس 2 تکنیک مبارزه نداشت و فقط شمشیر میچرخوند ..
مثل پرینس 3 اکشن خوب و تنوع گیم پلی نداشت
مثل پرینس اول فکر و مغز رو درگیر نمیکرد !!! :laughing:
ولی سیستم کنترل اب جالب بود !
گرافیکشم خوب بود

گرافیکشم خوب بود

پلتفرمینگش همون پلتفرمینگ قدیمی PoP بود و در کنار گرافیک نسبتا خوبش تنها نکته ی مثبتش بود
سیستم مبارازات که داغون بود ، خبری از معماهای جالب نسخه های اول نبود ، مشکلات دوربین داشت بد جور و کلی مشکل دیگه
من امیدوارم اگه یدونه PoP جدید اومد ، سیستم پلفترمینگش از یه نظر به نسخه ی 2008 شبیه باشه ، اونم این باشه که بشه از هر مسیری رفتیم ، همون مسیر رو هم بر گردیم ، فوق العاده جذاب تر میکنه بخش پلتفرمینگ رو .
سیستم مبارازات بازی رو هم از اون حالت اسفناک خارج کنن یه بازی خیلی خوب میشه.

گرافیکشم خوب بود

کلا من اونو بازی کردم یاد TMNT افتادم .
چی بود آخه ! :>

اگه بعد از اینهمه سال و انتظار ، بازم بخوان Assassins Creed واسمون روو کنن ، تٌف میکنم توی کنفرانس Ubisoft ...
جز بهترین خبر نمایشگاه میتونه باشه اگه حقیقت داشته باشه . یه سه گانه کامل و سند اف تایمی دیگه واسه نسل بعد میتونه Ubi رو برگردونه به دوران اوج خودش .

تا اونجایی که یادم میاد هیچوقت تو سری پرنس ما تو محیط بازی کارکتر انسان نداشتیم به غیر از کارکترهای اصلی ( مثلاً فرح و کالینا و ... )
احتمال اینکه یوبی یه IP جدید بخواد معرفی کنه زیاد هست.
پرنس تا زمانی که به سبک گذشته بر نگرده به درد نخواهد خورد ( به خصوص شماره 2:x )
چرا تو prance 1 همون اوايل بازي باكلي انسان مبارزه ميكنه همونايي كه شبيه هندي ها بودن چي ميشه دوباره يه پرنس مثل 1,2,3 ببينيم مخصوصا 2 يا1 واقعا شاهكار بودن.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or