شایعه ایا Prince Of Persia توسط Climax Studios در حال ساخت هست !؟

hosein me

کاربر سایت
prince-631-610.jpg

چند روزی هست که در وبسایت رسمی Climax Studio تصاویری به اشتراک گذاشته شده در این تصاویر بازی که بر روی ان کار می کند بسیار شبیه به سری Prince Of Persia هست
در اقدامی جالب یکی از کاربران فعال سایت Neogaf تصاویری را جستجو کرده که در ان “Character Action Platformer,” هست و ظاهرا حالت side-scrolling گیم پلی بازی بسیارشبیه به Prince of Persiaهست !
شاید استودیوی Climax در حال کار با Ubisoftباشد .اضافه می کنم استودیوییClimax Studio قبلا در 2 بازی Silent Hill: Shattered Memories و Rocket Knight فعالیت داشته
در قدامی جالب تر
Ubisoft چند ساعت پیش نامه ای به سایت GameInformerزد و اعلام کرداطلاعات جدیدی از Prince of Persia و جود ندارد
به نظر شما اطلاهات جدیدی توسط ubi درباره بازی منتشر می کند !

89242068794026971867.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (1024x514) روی این نوار کلیک کنید.
87126780170793271622.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
[Update #3] Climax Studios has informed us that the screenshots come from a prototype developed last year during exploratory discussions with Ubisoft. According to Climax, the project never went any further. اين پرنس است آيا ؟ خير

امیدوارم به پرنس مربوط نشه
پرنس هایی که در گذشته بازی کردیم ، بخصوص سری اول صاحب بالا سرشون بود ، حضرت جردن!
اما بقیه کش دادن قضیه هست
واقعا اینقدر ایده کم شده که استودیو های بزرگ نمی تونند یک IP جدید خلق کنند؟
اساسینز 5 ، خدای جنگ 4 ، پرنس 6 ...........
هی کش میاد

خب دیگه رسما تایید شد که این پروژه در حد همون مراحل اولیه پیش رفته و بعدا رها شده:

[Update #3] Climax Studios has informed us that the screenshots come from a prototype developed last year during exploratory discussions with Ubisoft. According to Climax, the project never went any further

[Update #4] Ubisoft has provided more information to Game Informer regarding the nature of their relationship with Climax Studios. "The screenshots in question are from a prototype created by one of our partners, not a game currently in development. Prince of Persia remains an important element in Ubisoft’s portfolio, but we’re currently focusing on other brands and have nothing new to share at this time."

خب دیگه رسما تایید شد که این پروژه در حد همون مراحل اولیه پیش رفته و بعدا رها شده:

تا زمانی که گاو اساسین شری میده چکاریه بیاد سراغ پرنس عزیز من :(( ! فیلمش هم زمانی اومد که این ip مقداری به واسطه فرقه اساسین و خدای جنگ به کنار رونده شده بود. و همزمان با میلک شرک هم اکران شد و جذابیتش هم انچنان نبود و متاسفانه فروشش جالبی نداشت.

اگه عکس ها خودشون فیک نباشه صد در صد پرنسه....اگه پرنس نیست یوبی می تونه شکایت کنه ازشون چون خیلی شبیه پرسه...D:..چند ماه پیش چند تا عکس از یه CG هم بود<تو این دو ماه آخر کنکور خبر یه پرنس جدید مثه بمب می ترکونه واسم..فقط واسه این نسل باشه
من تا حالا این سری رو بازی نکردم اما از تصاویری که دیدم باید بگم اگر میخواد قیافش این ریختی باشه شاید شاهد یک ریبوت مثل DMC باشیم!

پرنس تقریبا تو هر نسخه یه کوچولو قیافه اش تغییر کرد,فقط هم منظورم سنش نیست,پرنس 2008 که ریبوت بود هیچی,اگه بگیریم از یک تا دو هفت سال گذشته بود ولی از دو تا سه که اصلا فاصله نداشت هم قیافش عوض شده بود,از یک تا forgotten sands هم فاصله ی زمانی زیاد نبود...
ویرایش:خورد تو ذوقم با پست صفحه ی آخر..

داداش ممنون از خبر
عكسارو كه ديدم قلبم تير كشيد!:-o
اگه اين پرنس نباشه حتما پسرخالشه:))

ولي سازندش همچين خوشنام نيست، يكم نگرانم كرده

من فکر میکنم دیگه اگه پرنس ساخته نشه خیلی بهتره میترسم اونم به سرنوشت اویل دچار شه زامبیا بپرن پشت ماشین گان هی تیر در کنن واقعا دلم برای سه سری اول اویل تنگ شده ایضا کد ورونیکا اینم مثل اویل خرابش نکنن بهتره

تصاویر اصلا جالب نیست! یعنی اگه قرار باشه نسخه جدید باشه نا امیدکنندست!
به امید بازگشت شاهزاده ایرانی با سبک و داستان دو نسخه اول و با قدرت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or