شایعه ایا Prince Of Persia توسط Climax Studios در حال ساخت هست !؟

hosein me

کاربر سایت
prince-631-610.jpg

چند روزی هست که در وبسایت رسمی Climax Studio تصاویری به اشتراک گذاشته شده در این تصاویر بازی که بر روی ان کار می کند بسیار شبیه به سری Prince Of Persia هست
در اقدامی جالب یکی از کاربران فعال سایت Neogaf تصاویری را جستجو کرده که در ان “Character Action Platformer,” هست و ظاهرا حالت side-scrolling گیم پلی بازی بسیارشبیه به Prince of Persiaهست !
شاید استودیوی Climax در حال کار با Ubisoftباشد .اضافه می کنم استودیوییClimax Studio قبلا در 2 بازی Silent Hill: Shattered Memories و Rocket Knight فعالیت داشته
در قدامی جالب تر
Ubisoft چند ساعت پیش نامه ای به سایت GameInformerزد و اعلام کرداطلاعات جدیدی از Prince of Persia و جود ندارد
به نظر شما اطلاهات جدیدی توسط ubi درباره بازی منتشر می کند !

89242068794026971867.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (1024x514) روی این نوار کلیک کنید.
87126780170793271622.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم ادامه Prince of Persia 2008 رو بسازن، من که خیلی خوشم اومد از بازی :دی فقط یه کم مبارزات رو بهتر و گسترده تر کنن، بازی هم اینقدر آسون نباشه، بقیه چیزهاش ردیفه :دی

اول خبر رو شنیدم خوحال شدم ! ولی مطمعن باشید بازی دانلودی و SIDE-SCROLLING هست ! که من رو ناراخت کرد ! حتما مال موبایل یا ویتا هست ! ولی پرنس واقعی در حد قبلی ها نیست ! چون معلومه جدی نیست !

[Update] Ubisoft has shared the following statement with Game Informer, "There is no new information to share in regard to Prince of Persia." Whether that means there will be information to share soon (in conjunction with these screenshots or not) is anyone's guess. We certainly wouldn't mind revisiting the series, though.

یوبی سافت این همه استودیوی عالی داره که 3تاشون فقط دارن روی اساسین 4 کار میکنن که سر موقع اماد بشه واسه ریلیز اون وقت یه همچین استودیویی میشه مسئول ساخت POP ، معلومه که دیگه ذره ای اهمیت نداره این سری برای یوبی سافت چه بسا بعده این نسخه فروشش هم راضی کننده نشه کلا سری رو بذاره کنار :|

امیدوارم ادامه Prince of Persia 2008 رو بسازن، من که خیلی خوشم اومد از بازی :دی فقط یه کم مبارزات رو بهتر و گسترده تر کنن، بازی هم اینقدر آسون نباشه، بقیه چیزهاش ردیفه :دی

من موندم شماها چطوری با این POP 2008 ارتباط برقرار کردید !:d بدون شک یکی از خسته کننده ترین و کسل کننده ترین POP عمرم بود ! روند کاملا تکراری گیم پلی ، محیط های بعضا تکراری !!مبارزه با باس فایت ها هم به معنای حقیقی کلمه Boring !!!:d

کل بازی تو این خلاصه میشد : 1) Elika مقصد بعدی رو نشون میداد 2) بعد از رسیدن به مقصد با غولش مبارزه می کردیم 3) مورد شماره یک 4) مورد شماره دو ...................

از نظر من بهترین POP ها The Sands Of The Time ، Warrior within و The Two Thrones بودن!!!! به خصوص Warrior Within که واقعا حرف نداشت!!:x

آخرین ویرایش:
عكس هاش بدجورى رو اعصابم صخره نورى كردن يعنى هر چى خاطره داشتم زنده شد و اميدوارم اگر پرنسه دوباره شاهكارهايى مثل سه گانه ى شن هاى زمان و به خصوص ww باشه نه مثل دو نسخه ى آخر كه يكى ow شد اون يكى هم xp اضافه كرد نمى دونيد موقع بازى كردن ww چند بار كف روغن قاطى كردم به خصوص با fff كه ديگه....

کار این استودیو درسته . با دو تا نسخه Silent hill ی که ساخته به شدت حال کردم . ولی اگه اشتباه نکنم این اولین بازی هست که برای این نسل دارن میسازن . از گرافیک معلومه که برای همین نسل عرضه میشه . دلم به شدت حوس pop کرده . این اخریه خیلی خوب بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or