شایعه ایا Prince Of Persia توسط Climax Studios در حال ساخت هست !؟

hosein me

کاربر سایت
prince-631-610.jpg

چند روزی هست که در وبسایت رسمی Climax Studio تصاویری به اشتراک گذاشته شده در این تصاویر بازی که بر روی ان کار می کند بسیار شبیه به سری Prince Of Persia هست
در اقدامی جالب یکی از کاربران فعال سایت Neogaf تصاویری را جستجو کرده که در ان “Character Action Platformer,” هست و ظاهرا حالت side-scrolling گیم پلی بازی بسیارشبیه به Prince of Persiaهست !
شاید استودیوی Climax در حال کار با Ubisoftباشد .اضافه می کنم استودیوییClimax Studio قبلا در 2 بازی Silent Hill: Shattered Memories و Rocket Knight فعالیت داشته
در قدامی جالب تر
Ubisoft چند ساعت پیش نامه ای به سایت GameInformerزد و اعلام کرداطلاعات جدیدی از Prince of Persia و جود ندارد
به نظر شما اطلاهات جدیدی توسط ubi درباره بازی منتشر می کند !

89242068794026971867.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (1024x514) روی این نوار کلیک کنید.
87126780170793271622.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
من که به جز دو تا PoP دو بعدی اولیه ، بقیه نسخه ها رو زیاد بازی نکردم ولی این عکس ها خیلی برام جالب هستن ! :دی یه حالت خاص و دلنشینی دارن.
از طرف دیگه فکر میکنم اگه واقعاً PoP (یا هر بازی دیگه ای) باشه و سر کاری نباشه ، بعید نیست یه بازی دانلودی باشه. نمیدونم چرا همچین حسی دارم ولی عکس ها رو که دیدم سریع ذهنم رفت سراغ یه بازی دانلودی ! :دی

هر وقت یوبی تونست از اساسینس 7-8-9 الی ... دست بکشه و از یه بازی بعنوان یه ماشین برای پول ساختن استفاده نکنه یه عنوان توپ با میانگین بالا از POP خواهیم دید! در غیر اینصورت این تصاویر یه دل خوشکنکی بیشتر نیست ...

امیدوارم با یه بازی دانلودی و یا متوسط مثل بازی قبل روبرو نباشیم، بازی هایی که بدون سرمایه گذاری کلان ساخته می شن و حتی اگه موفق هم باشن باز هم سطح IP رو تنزل می دن.
PoP از یه بلاک باستر AAA تبدیل شده به یه عنوان معمولی و این به خاطر حماقت یوبی سافته

من دلم یه ریبوت Next-Gen درستی حسابی از بازی می خواد :| یه Dahaka با گرفیک نسل بعد...

دو شماره اخر که مسخره بود! همون یک تا سه عالی بودند از باس فایتهاش گرفته تا داستان و گرافیکشون همگی عالی بودند ولی اگه قراره اینم بشه مثل Ac و هرساله بیاد، میخوام که صد سال نیاد:|

Ubisoft has shared the following statement with Game Informer, "There is no new information to share in regard to Prince of Persia."

فعلا یوبی‌سافت چیزی رو اعلام نمی‌کنه اما مسلما یه چیزی هست. احتمال اینکه بازی برای ویتا و یا پلتفرم‌های همراه دیگه مثل اسمارت فون‌ها باشه هست، چون یوبی‌سافت رابطه بدی با iOS و اندروید نداره و قبلا هم یه ریمن خوب روی این سیستم عامل‌ها داشته.

وب سایتشون عکس‌هایی که به نظر میرسه مربوط نسخه جدید POP باشه رو حذف کرده ولی یک‌سری عکس دیگه به اسم عنوان معرفی نشده گذاشته:

احتمالاً ‎Ubi بهشون تذکر داده که عکس‌های قبلی رو از وب سایتشون پاک کنند :d

این عمسا ربطی به شایعه پرنس جدید ندارن. Climax داره رو دو پروژه کار میکنه که یکش ترسناک هست به احتمال قوی این عکسها برای این بازی باشه

این که معلومه یه بازی دیگست! گفتم که عکس‌های قبلی چون زیادی مورد توجه قرار گرفته حذف شده که احتمال اینکه مربوط به سری POP بوده باشه رو زیاد می‌کنه.

آخرین ویرایش:
وب سایتشون عکس‌هایی که به نظر میرسه مربوط نسخه جدید POP باشه رو حذف کرده ولی یک‌سری عکس دیگه به اسم عنوان معرفی نشده گذاشته:

احتمالاً ‎Ubi بهشون تذکر داده که عکس‌های قبلی رو از وب سایتشون پاک کنند :d

این عمسا ربطی به شایعه پرنس جدید ندارن. Climax داره رو دو پروژه کار میکنه که یکش ترسناک هست به احتمال قوی این عکسها برای این بازی باشه

همه پیشرفت میکنند اینا پسرفت .با این طراحی لباسشون نکنه زیر پوش پوشیده =))اصلا طراحی نداره اونم رنگ سفید که اصلا به این حال و هوا نمیخوره.

من که امیدوارم هر چی باشه، واقعی نباشه. کارمون به جایی رسیده پرنس 2 بعدی بزنیم؟
یه پرنس میخواییم مثل 2 یا 3، با میزان کافی کمبو های ترکیبی و جالب و یه داستان در خور بازی و شخصیت همیشگی پرنس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or