ایا شما کارت های جدید انویدیا GTX470 &480را می خرید؟

ایا شما کارت های جدید انویدیا GTX470 &480را می خرید؟

• بله.من GTX480را خریداری می کنم.

رای‌ها: 27 20.1%
  • بله.من GTX470را خریداری می کنم.

رای‌ها: 14 10.4%
  • خیر.من 5870را ترجیح می دهم یا خواهم خرید.

رای‌ها: 8 6.0%
  • خیر.من 5850را ترجیح می دهم یا خواهم خرید.

رای‌ها: 20 14.9%
  • خیر.من یک کارت از سری 5000را خواهم خرید.

رای‌ها: 12 9.0%
  • صبر می کنم تا سری Main-Streamانودیا عرضه بشود.

رای‌ها: 5 3.7%
  • فعلا قصد خرید dx11ندارم شاید بعدا خریدم!

رای‌ها: 15 11.2%
  • اصلا هیچ کدام را برای خرید قبول ندارم.

رای‌ها: 4 3.0%
  • تا همه این کارت ها ارزون نشود کارت dx11نمی خرم.

رای‌ها: 26 19.4%
  • بین ATiوNvidiaموندم کدام را انتخاب کنم!

رای‌ها: 3 2.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
در مورد مشکل دار بودن!
خب بستگی به برند داره مثلا بعضی برند از برد و قطعات بهتری در کارت استفاده می کنند و یا مدل خاصی را می زنند که خنک تر از مدل مرجع است! ;)(البته مدل مرجع که واقعا داغ است پس برند هایی که مثل مدل مرجع می زنند همون اش و همون کاسه است :biggrin1:!)
البته مشخص عمر یک قطعه الکترونیکی با دمای 96-97 که دمای نزدیک به نقطه جوش است!

مصرف این کارت ها هم با توجه به رقیبانش زیاده!
حداقل پاور برای 470پاور550به بالا است!
حدافل پاور برای 480پاور600به بالا است!

پس باید چیکار کنیم.نخریم؟

دوستان این ویدئو ریویو رو ببینن تا کمی با روحیات 480 اشنا بشن;)

نکته جالب اینه که در 5970 oc با اینکه fraps داره 19 فریم نشون میده شاهد latency هستیم و علتشم عدم عملکرد خوب این vga در بارگزاری این حجم زیاد ورتکس ها در خط لوله ورتکسه که چندین جا بهش اشاره شده در فروم های سخت افزاری وچون فرپس داره میانگین گیری میکنه و این لگ ها بسیار کوتاهن به طور مداوم او فریم ریت ماکس رو نشون میده.اگر دقت کنین میبینین 480 حتی توی 17 فریم هم بسیار نرمه اما 5970 حتی در فریم های بالا هم لگ های کوتاه داره.

البته باید بازی های جدید مثل mafia 2 و crysis 2 عرضه بشن تا بتونیم درباره ی نسل اتی gpu ها نظر بدیم

آخرین ویرایش:
قیمت کارت ها 480 و 470 به ترتیب 630 و 520 تومن هست با برند گبگا

یعنی 470 70 تومن از 5870 گرونتره؟؟؟؟ :eek: گیریم 70 تومن هم ارزونتر بشه از نظر قیمتی همرده ی 5870 میشه قابل توجه اونایی که میگن nvidia همیشه تو رده های یکسان کارتاش قویتره.....
gtx480بعد از این همه ماه تاخیر و گذاشتن طرفدارها تو خماری (قرار بود نوامبر 2009 بیاد) یادش بخیر اون کنفرانس معرفی fermi توسط jen-hsun huang خالی بند یه ماکت رو نشون داد به ملت سایتها هم آبروش رو بردن خیلیلا باورشون نمیشد که اون ماکت بوده اونهم با این مصرف برق بالا یعنی بیشتر از 5970 که 2 هسته ای هست و با این میزان دما...
واقعا طرفدارها خیلی صبور هستن که بعد از این همه مدت تاخیر و وعده باز هم باید یه چند ماهی صبر کنند تا ارزون بشه که به این راحتیا نمیشه با توجه به گرون شدن دلار...
35_diagr_pw(xbt).png

37_dtemps(xbt).png

آخرین ویرایش:
عنی 470 70 تومن از 5870 گرونتره؟؟؟؟ :eek: گیریم 70 تومن هم ارزونتر بشه از نظر قیمتی همرده ی 5870 میشه قابل توجه اونایی که میگن nvidia همیشه تو رده های یکسان کارتاش قویتره.....

تو رده های پرفورمنس نه تو رده های قیمت;)

تو رده های پرفورمنس نه تو رده های قیمت;)

اتفاقا مهمترین رده برای خرید performance /price هست...ک تو این رده Nvidia خیلی عقبه با جابجا شدن قیمتها رده ها خود به خود واسه خریدار عوض میشه

آقا من 295 دارم، موندم 480 بخرم یا نه،میشه من رو راهنمایی کنید؟

نه حیفه این هیولاتو با ضرر بفروشی فعلا هم که dx11 فراگیر نشده شما هم تو هیچ گیمی کم نمیاری 2 روز پیش هم یه خبر از kitguru اومد که gtx 490 تو تایوان پشت درهای بسته تست شده از 2 هسته ی 470 استفاده میکنه شما که سنگین وزن کار میکنی بهتره صبر کنی واسه اون...
http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/faith/gtx490-throws-down-to-5970

Last edited by a moderator:
این انویدیای عوضی هم ملت رو سر کار گذاشته ها !!!. این همه وایسادیم تا یه کارت درست و حسابی با مصرف برق و دمای کمتر و به قولی پرایس پرفورمنس بده ، اونم که الان داده هم قیمتش بسیار بالاست و هم بسیار ضعیفه . منظورم کارت GTX 465 هستش .
مثل اینکه باید بیخیال فیزیک بشیم و با همون پول بریم یه 5850 بخریم و خودمونو راحت کنیم.
لعنت به کوره ها و بخاری برقی های انویدیا !!!!
Nvidia :gunner::gunner:

به نظر من کسانی که گرافیک high end dx10 , 10.1 دارن بهتره صبر کنن واسه سری 6000 چون هم دایرکت ایکس 11 فراگیر نشده و گرافیک بازیها هم که خدا بخواد فعلا درجا میزنه هم اینکه سری اول کارتهای dx11 از هر دو کمپانی زیاد چنگی به دل نمیزنن و هر دو معایبی دارن

این خبر هم جالبه..... Ex-Nvidia CUDA, PhysX Guru Joins AMD to Promote Heterogeneous Multi-Core Chips.
:biggrin1: Former Head of Ageia Joins AMD to Lead Fusion Experience Program
جالبیش هم اینجاست که Mr. Hegde تیم نرم افزاری ati رو تشویق به استفاده PhysX physics processing کرده :laughing:
Mr. Hegde encouraged software designers to use PhysX physics processing unit (PPU) for physics effects processing in video games
انگار که فهمیدن ما اینجا داریم سر physx میزنیم تو سر و کله ی هم....در مورد منبع هم بگم که خیلی معتبره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or