ایا شما کارت های جدید انویدیا GTX470 &480را می خرید؟

ایا شما کارت های جدید انویدیا GTX470 &480را می خرید؟

• بله.من GTX480را خریداری می کنم.

رای‌ها: 27 20.1%
  • بله.من GTX470را خریداری می کنم.

رای‌ها: 14 10.4%
  • خیر.من 5870را ترجیح می دهم یا خواهم خرید.

رای‌ها: 8 6.0%
  • خیر.من 5850را ترجیح می دهم یا خواهم خرید.

رای‌ها: 20 14.9%
  • خیر.من یک کارت از سری 5000را خواهم خرید.

رای‌ها: 12 9.0%
  • صبر می کنم تا سری Main-Streamانودیا عرضه بشود.

رای‌ها: 5 3.7%
  • فعلا قصد خرید dx11ندارم شاید بعدا خریدم!

رای‌ها: 15 11.2%
  • اصلا هیچ کدام را برای خرید قبول ندارم.

رای‌ها: 4 3.0%
  • تا همه این کارت ها ارزون نشود کارت dx11نمی خرم.

رای‌ها: 26 19.4%
  • بین ATiوNvidiaموندم کدام را انتخاب کنم!

رای‌ها: 3 2.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
آدم این تاپيکو ميبينه ميخواد عُق بزنه
من خودم قصد خريد 5850 دارم گفتم بيام ببينم نظر دوستان چيه
والا اکثرا جز اسپم چيزی نصيبم نشد
از دوستانی که نظرات منطقی و درست دادند و اطلاعات منو افزايش دادند ممنونم

سپهر جان شما خودتو ناراحت نکن ;) کمی پیش از عرضه ی سری جدید من هیچ کامنتی در این بخش ندادم چون میدونستم نظرات عجیب قریب و ... بسیار زیاد خواهد شد(خودمو میگم به کسی بر نخوره)

برای نتیجه گیری روی این سری از کارتها شما نباید به صورت متعصب روی یک منبع تکیه کنید بعضی منابع با اختلاف فاحش در min فریم در عملکرد tessellation از 5970 در dx11 پیشی گرفته که احتمالا با ارائه درایور های جدید و بهبود افزایش بهره وری از معماری بسیار نو اورانه fermi شاهد قدرت یافتن این gpu پر مصرف خواهیم بود.

تو این مدت که سپهر جان شما میخوای این کارتو بخری فکرنکنم کارتی بجز 5830 توان p/p با 5850 رو داشته باشه.(البته high end gpu)

آخرین ویرایش:
9600همین الان جواب گوی بازی های حال حاضر نیست
راستش من اصلا مغرضانه حرف نزدم!480 هم حتما ارزون می شه.بحث من سر اینه که شما می گین 480 که ارزون شه 9600 رو می فروشم 480 می خرم!من می گم زمانی که 480 ارزون شده شما کلا نمی تونی کارت گرافیکت رو بفروشی و می شه مثل 6600 و 7600 در حال حاضر!که هیچ کس حاضر نیست پول براش بده;)
وگرنه 480 هم یه روز ارزون می شه ولی نه خیلی!

ما مثل بعضیا پولمون از پارو بالا نمیره که کارت گرون قیمت بخریم مجبوریم به همین 9600 هم اکتفا کنیم ...حالا 480 نشد 470 که دیگه قیمتش پایینتره ...چاره ای نیست جز صبر کردن ....

آقايون شماها كه ميريد Review ميخونيد از روي اونا نظر نديد چون خيلياش جنبه تبليغاتي داره مثله ATI كه مياد برا فروشش از تكنولوژي كه نداره صحبت ميكنه و ميگه دماي پايني داره مثل حرفهايي كه AMD قبلآ ميزد در صورتي كه دماي پايين با ولتاژ پاين امكان پذير و ولتاژ پاين يعني قدرت كمتر كه هرتز رو پاين مياره.

كسي بايد راجع به يه جنس حرف بزنه كه حداقل يه سري از اين brand يه تكنولوژي رو تست كرده باشه اين كه نميذونم اين فر نميدونم ماكروفره شومينس فقط حرف ميزنه حتي فن دارا هم تو گيم سنگين به76-80 درجه ميرسه كه اونم خيلي دردت مياد برو Hydro Copper بخر كه حداقل 30 درجه از دما پاين مياد من خودم چون رو مدلاي مختلف از جمله رو سري 9800 GTX و رو سري GTX200 امتحان كردم.

ولي هر وقت ATI به سريهاي Quadro چيزي بهتر بزنه براش دست ميزنيم

البته من تا خودم سري 480 رو تست نكنم راجع بهش نظر نميدم ولي همين Gamespot كه جديدأ همرو ميكوبه گفته كه GTX480 حداقل 17 درصد قويتر از 5890 هست!
تو 90 درصد بازي ها انويديا اسپانسر هست حالا تست ها شدن تبليغ ati ؟؟!:eek:
ولي كلا نفهميدم چي گفتي يه بار ديگه از اول توضيح بده;)

البته اینطور هم نیست . کارت 8800GTX یا 8800 Ultra یا 8800 GTS همشون 90 نانو متری بودن و با یه رفرش خوب یه کارت بسیار خوبی با نانومتر کمتری مثل 8800GT رو دادن بدون اینکه یه نسل جلو برن !!!. (از 90 نانو به 65 نانو کوچ کردن)
کارت هایی رو هم که معرفی کردی همشون قوی هستن ولی مشکلات مخصوص به خودشونو دارن :smile:.
من خودم دنبال کارتی با مشخصات Price , Performance هستم ( مثل 8800GT ) . از اونجایی که من معمولا بازیهامو تو رزولوشن 720P بازی میکنم و تنها 2X ف ی ل ت ر آنتی آلایزینگ رو فعال میکنم پس نیازی به کارت High End ندارم . البته داشتن یه کارت خوب همیشه مستلزم داشتن یه پردازنده قوی هم هست .

اگر سطح توقع شما از تنظیمات گرافیکی همین قدر است خب خرید کارت main-streamبقول شما بهتره! ;)

کارت5850در حال حاضر بهترین p/pرا داره!
و عملکردش هم در بازی dx11به جز یک بازی خوب بوده! ;)
ضمنا از قدرت اورکلاک نسبتا خوبی داره که شما با اورکلاک کردن این کارت می توانید قدرت این کارت را به 5870برسونید.
مصرف و دماش که در نوع خودش ستودنیه!
من که به شخصه ندیدم دمای این کارت در بازی های سنگین حتی کرایسیس بالای85-86بره!
خلاصه مطلب کارت شاخیه! :biggrin1:

آقايون شماها كه ميريد Review ميخونيد از روي اونا نظر نديد چون خيلياش جنبه تبليغاتي داره مثله ATI كه مياد برا فروشش از تكنولوژي كه نداره صحبت ميكنه و ميگه دماي پايني داره مثل حرفهايي كه AMD قبلآ ميزد در صورتي كه دماي پايين با ولتاژ پاين امكان پذير و ولتاژ پاين يعني قدرت كمتر كه هرتز رو پاين مياره.

كسي بايد راجع به يه جنس حرف بزنه كه حداقل يه سري از اين brand يه تكنولوژي رو تست كرده باشه اين كه نميذونم اين فر نميدونم ماكروفره شومينس فقط حرف ميزنه حتي فن دارا هم تو گيم سنگين به76-80 درجه ميرسه كه اونم خيلي دردت مياد برو Hydro Copper بخر كه حداقل 30 درجه از دما پاين مياد من خودم چون رو مدلاي مختلف از جمله رو سري 9800 GTX و رو سري GTX200 امتحان كردم.

ولي هر وقت ATI به سريهاي Quadro چيزي بهتر بزنه براش دست ميزنيم

البته من تا خودم سري 480 رو تست نكنم راجع بهش نظر نميدم ولي همين Gamespot كه جديدأ همرو ميكوبه گفته كه GTX480 حداقل 17 درصد قويتر از 5890 هست!
لطفا در مورد 5890 کارتی که قراره بیاد بیشتر توضیح بدید ما هم بدونیم
لینک gamespot رو هم بزارین
پیش بینی شده 5890
28nm
1920 stream processor
384bit
memory 4800
core 850
باشه پس از 5870 خیلی قوی تره
5870 و 480 حدود 10 20 درصد اختلاف دارن:eek:با تفاصیر شما 5890 از 5870 ضعیف تر خواهد بود:eek::eek::eek:

سپهر جان شما خودتو ناراحت نکن ;) کمی پیش از عرضه ی سری جدید من هیچ کامنتی در این بخش ندادم چون میدونستم نظرات عجیب قریب و ... بسیار زیاد خواهد شد(خودمو میگم به کسی بر نخوره)

برای نتیجه گیری روی این سری از کارتها شما نباید به صورت متعصب روی یک منبع تکیه کنید بعضی منابع با اختلاف فاحش در min فریم در عملکرد tessellation از 5970 در dx11 پیشی گرفته که احتمالا با ارائه درایور های جدید و بهبود افزایش بهره وری از معماری بسیار نو اورانه fermi شاهد قدرت یافتن این gpu پر مصرف خواهیم بود.

تو این مدت که سپهر جان شما میخوای این کارتو بخری فکرنکنم کارتی بجز 5830 توان p/p با 5850 رو داشته باشه.(البته high end gpu)
لطفا مقایسه tessellation دو کارت 5970 و 480 رو بزارید:smile:!اختلاف فاحش این دو کارت رو می خوام ببینم!تنها تفاوت عملکرد tessellation 5870 و 480 تو حالت extrame ه که خیلی برام جالبه که چطور تا قبل عرضه 480 تو تست unigine heaven ورژن 1 چیزی به نام extrame تو آپشن های یونیجین نبود:cheesygri
این عکس ها رو هم ببینید.جالبه

حالت اکستریم
1.jpg

1.1.jpg

به فریم ریت هم نگاه کنید و همچنین تفاوت دو تصویر:confused:
من اصلا تفاوتی حس نکردم.فقط دچار افت شدید فریم تو کارت های ati می شه.خوب ولی اصولا این مشکل می شه پروژه های بعدی ان وی دیا برای چرب کردن سیبیل های شرکت بازی سازی که انجین بازی ها رو طوری طراحی کنن که ای تی آی بیچاره توش بترکه و باز ای تی آی بره 6870 طراحی کنه و یه 6 7 ماهی پادشاهی کنه و باز ان وی دیا سری 680 بزنه و باز چرب کردن سیبیل شرکت های بازی ساز برای استفاده و بهینه سازی بازی ها با کارت های ان وی دیا و استفاده از انجین فیزیکس!جالبه قبل خرید تکنولوژِی فیزیکس توسط ان ویدیا تعداد بازی های پشتیبانی کننده فیزیکس انگشت شمار بودن.صداقت و رو راستی ان وی دیا منو کشته
تو 90 درصد بازي ها انويديا اسپانسر هست حالا تست ها شدن تبليغ ati ؟؟!:eek:
ولي كلا نفهميدم چي گفتي يه بار ديگه از اول توضيح بده;)
نکته خیلی قشنگی بود.ممنون

آخرین ویرایش:
لطفا مقایسه tessellation دو کارت 5970 و 480 رو بزارید:smile:!اختلاف فاحش این دو کارت رو می خوام ببینم!تنها تفاوت عملکرد tessellation 5870 و 480 تو حالت extrame ه که خیلی برام جالبه که چطور تا قبل عرضه 480 تو تست unigine heaven ورژن 1 چیزی به نام extrame تو آپشن های یونیجین نبود:cheesygri
این عکس ها رو هم ببینید.جالبه

به فریم ریت هم نگاه کنید و همچنین تفاوت دو تصویر:confused:
من اصلا تفاوتی حس نکردم.فقط دچار افت شدید فریم تو کارت های ati می شه.خوب ولی اصولا این مشکل می شه پروژه های بعدی ان وی دیا برای چرب کردن سیبیل های شرکت بازی سازی که انجین بازی ها رو طوری طراحی کنن که ای تی آی بیچاره توش بترکه و باز ای تی آی بره 6870 طراحی کنه و یه 6 7 ماهی پادشاهی کنه و باز ان وی دیا سری 680 بزنه و باز چرب کردن سیبیل شرکت های بازی ساز برای استفاده و بهینه سازی بازی ها با کارت های ان وی دیا و استفاده از انجین فیزیکس!جالبه قبل خرید تکنولوژِی فیزیکس توسط ان ویدیا تعداد بازی های پشتیبانی کننده فیزیکس انگشت شمار بودن.صداقت و رو راستی ان وی دیا منو کشته

نکته خیلی قشنگی بود.ممنون

درود بر دوستان

اولا :عکس های شما لود نمیشه دوست عزیز

دوما: بنده میخواستم مقاله ای درباره ی نحوه پروسس و شکل پروسس براسساس معماری fermi بدم که به خاطر یکسری مسایل وتنبلی خودم مجال نشد.درمورد اختلاف فاحش در min فریم برای بنچمارک dx11 در یونیجن قابل پیش بینی بود چراکه معماری فرمی برای dx11 یه معماری ایده ال هستش و همانند سایپرس که نحوه ی پروسسش با نسل قبل تفاوت چندانی نکرده(این مورد رو میشه از طریق انالایز پردازش ورتکس ها و شکل معماری سایپرس متوجه شد)بلکه توسعه یافته اون هستش بهینه تره.

براورد نحوه توزیع داده ها بین cuda core ها اینطور نشون میده که نسبت توزیع پلی گان ها به ورتکس ها برای عدم ایجاد اورلپس پیکسل(به منظور ایجاد تصاویر با حجم پیکسلیه بسیار زیاد) در فرمی طوری انجام میشه انگار این gpu به همین منظور طراحی شده.ایجاد چنین حجم پردازشی فقط در dx11 ممکنه ودر dx10 به سختی و نیاز به پردازش فوقولاده داشته است.

علت اینکه بنده min frame رو برای برسسی tessellation در نظر گرفتم اینه که به هنگام نزدیکی به ابجکت های حجیم gpu توان نگاهداری پایداری پردازش رو داشته باشه چون دقیقا عملکرد tessellation به همین منظوره.

GTX480-83.jpg

خوب در رزولوشن1680 همونطور که میبینیم پایداری هردو کارت(5970و480) در صورت خاموش بودن tessellation خوبه و ماکس فریم 5970 بسیار راضی کنندست.

GTX480-84.jpg

خوب درصورت روشن شدن tessellation میبینیم که ناپایداری و کمتر شدن min frame rate کاملا مشخصه در فواصل دور هم که tessellation حتی درصورت روشن بودن هم عملکرد چنانی نداره وتقریبا خاموشه .نکته جالب بالا تر بودن minframe کارت 470 از 5970 هستش.

باقیه تسته ها خود گویای قضیه هستن:

رزولوشن1920 و tessllation off

GTX480-85.jpg

tessellation on

GTX480-86.jpg

2560*1600 و tessellatin off

GTX480-87.jpg

tessellation on

GTX480-88.jpg

خوب نیازی به توضیح نیست و تستها خود گویای قضیه هستن.

البته نکته مهم اینه که fermi با امدن درایور های جدید قدرتشو نمایان خواهد کرد

درمورد 90% بازی ها که انویدیا اسپانسره یه منبع بدید ممنون میشم ودوما لینکی مبنی بر ربطش به تستهای سایتهای مختلف و نتیجیه گیری بر اون اساس.(احتمال داره اما قطعی نیست)

آخرین ویرایش:
امیدوارم!
جالبه تو تست هایی که مینیمم رو شما مد نظر میگیرین 5870 و 5970 یکیه:laughing::laughing:

یکی که نیست اما نزدیکه;)

مثلا در 2560 در صورت خاموش بودن tessellation کارت 5870 از 5970 برتره که البته این به خاطر مشکلات dual gpu ها هستش که در اینده بهینه تر خواهد شد.

روی یک منبع نمیشه تکیه کرد هر منبع واسه خودش مهندسینی داره که این ریویو هارو انجام میدن و برسسی میکنن.

ااینهم افزایش قدرت gt3xx با 197.47

o Up to 13% performance increase in Crysis: Warhead with a single GPU
o Up to 30% performance increase in Crysis: Warhead with SLI technology
o Up to 13% performance increase in H.A.W.X with single GPU
o Up to 15% performance increase in H.A.W.X with SLI technology
o Up to 30% performance increase in Left 4 Dead with single GPU
o Up to 28% performance increase in Left 4 Dead with SLI technology

راستی این (:laughing::laughing:)برایه چیه؟:eek::biggrin1:

آخرین ویرایش:
درمورد 90% بازی ها که انویدیا اسپانسره یه منبع بدید ممنون میشم ودوما لینکی مبنی بر ربطش به تستهای سایتهای مختلف و نتیجیه گیری بر اون اساس.(احتمال داره اما قطعی نیست)
من كلا تو عمرم 3 تا بازي ديدم كه اي تي آي اسپانسر باشه دوتاش كه مال 4 5 سال قبليه اسمشون يادم نيست يكي هم dirt
نیازی به توضیح نیست و بازي ها خود گویای قضیه هستن.;)

من كلا تو عمرم 3 تا بازي ديدم كه اي تي آي اسپانسر باشه دوتاش كه مال 4 5 سال قبليه اسمشون يادم نيست يكي هم dirt
نیازی به توضیح نیست و بازي ها خود گویای قضیه هستن.;)

پس نتیجه میگیرم حرف هایی که سند نداره بهتره زده نشه;)

افزایش پرفورمنس در صورته همکاریه یه کمپانی مثل valve با ati در زمان خودش نتیجه برتری سری radeon Xxxx به gf 6xxx بود که در doom3 و بازیهای بر اساس id tech 4 کمی به سمت انویدیا بود در نسل های بعدی کمتر چیزی شبیه به این اتفاق افتاده و همین dirt 2 که شما میفرمایین نمیشه نتیجه گیری کرد چون اسپانسرش ati هستش پرفورمنس کمتری در سریه انویدیا داره ویا به طور کلی بلعکس اگه داره لطف کنید با سند قطعی بگید.(این بحث بیخود تا به حال چند جا و در چند فروم مطرح شده که من هیچی نگفتم اما دیگه اینجا دلم نیومد)

بگذریم

درضمن دوست عزیز moghazzal شرایط تست یونیجیو رو در بنچهاتون بفرمایید ممنون میشم.

البته در بازی هایی که از tessellation استفاده کردند باید عملکرد کارت های انویدیا و ATIرا دید!
شما بنچمارک های زیر را ببنید. می بینید فارغ از نتیجه هم انویدیا و هم ATiخوب ظاهر شدند!

12704144687CTwRA5s5F_5_7.gif

12704144687CTwRA5s5F_5_8.gif

فقط minکارت های ATIپایینه که خب نکته منفی مهمیه. اما میانگین شون نسبته رقیبشون مخصوصا در مقایسه5850و470فرقی زیادی نداره!

با این سیستم تست شده:

12704144687CTwRA5s5F_2_1.gif

شما ها که نمی خوایند با برنامه unigine heavenبازی کنید!:cheesygri

آخرین ویرایش:
1600*900
dx 11
fullscreen
8x aa
16x af
tessellation normal and extreme

q9550 in 2.8ghz
4gb ddr3 1600 ram
hdd diamondmax 23
vga 2x 5770 boot in x16 x16
mb msi x48 c platinum

mer30 دوست عزیز

کلا tesselation افزایش تعداد پیکسل ها و جزئیات بسیار زیاد برای ابجکت های نزدیکه به کاراکتر بدون کم شدن زیاد فریم ریت هستش که فک نمیکنم بجز اجزائی که نیاز به جزئیات زیاد دارن این تکنیک زیاد مورد توجه واقع بشه البته از ویژگی های کلی dx11 هستش.

شما ها که نمی خوایند با برنامه unigine heavenبازی کنید!
حرف حساب جواب نداره:biggrin1:اما خوب بنچمارکه و بلاخره تعدادی بازی های اینده با این انجین ساخته خواهند شد;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or