ایا بازی معروف Halo 4 برای PC نیز می‌اید؟!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-v2.jpg

درود.

یکی از بازی‌های زیبا و منحصربه فرد کنسول 360 زا می‌توان بازی halo 4 خواند. این بازی زیبا که چندی پیش زودتر از موعد خود در اینترنت پخش شد، به صورت انحصاری برای کنسول Xbox 360 از سوی ماکروسافت ساخته شده بود. در همین راستا خبری که امروز به صورت شایعه ای بزرگ در اینترنت پخش شد، این است که این بازی بزرگ در حال امدن بر روی پلتفرم PC می‌باشد!

ماکروسافت در بخش PC Gaming Store خود به تبلیغ چند laptop دست زده است که عکس بازی Halo 4 را ما بر روی صفحه این دستگاه شاهد هستیم. حال شاید بپرسید این عکس فقط جنبه تبلیغی دارد ولی اگر به یک ماه پیش نیز نگاهی بی‌اندازیم خواهیم دید مشابه همچین شایعه‌ای نیز در وب سایت بازی Halo 4 منتشر شده بود و ان این بود که در این سایت برای بازی، این نوشته درج شده بود "System requirements forthcoming " (حداقل سیستم مورد نیاز) ایا این تصویر نشانی بر امدن این بازی بر روی Windows 8 است(؟) یا چیز دیگریست! در حال حاضر این که این شایعه درست یا خیر منبع درستی در دست نیست و باید دید ایا این بازی همچنان در انحصار 360 می‌ماند یا برای PC نیز عرضه می‌گردد.

dsogaming

i7bcfuy2mldklspjaffs.jpg

آخرین ویرایش:
احتیاج به پی سی قدرتمند نیست . دیگه ی پورت کنسولی این حرفا رو نداره .

هیلو گرافیکش اونقدر بالا هست که نیاز به یه سیستم قدرتمند باشه، پورت کنسولی و این حرفا هم به کنار:d
به شخصه فکر نکنم منتشر بشه، ولی اگه شد بعید نیست برای Win 8 اینکارو کنن، که بازم از نظرم حرکت غلطیه، هر چقدر هم خوب باشه کارساز نیست.

چجوری تونستید 7 صفحه بخاطر این خبر بسیار مزخرف بحث بتراشید؟:دی

اصلا چطور میتونید بپذیرید مایکروسافت همچین کاری کنه؟

Win 8 کلا میره به سمت یه شاخه دیگه ای از بازی ها! بازی های کوچیک آنلاین! بنظر من نسل آینده گیم ها که به بازار تسلط پیدا میکنن یه جور بازگشت به گذشته هستن. یعنی یکنولوژی به ان حدی رسیده که حال همه رو داره بهم میزنه و مردم کم کم رو میارن به بازی هایی که شاید تجربه ای مشابه 3 نسل پیش رو دارن در غالب یکم مدرن تر ارایه میدن. البته این دوره برای این صنعت لازمه و بعد گذار از ان سلیقه مردم دوباره به حالت قبل بر میگرده.

البته این اصل کلی هست و برای تمام زمینه ها مصداق داره. مثلا تو دنیای فشن ومد گفته میشه که هر 40 سال یکبار تمام متدها به دوران کلسیک بر میگرده و بعد از یک دور دوباره تنوع و مدل های عجیب و غریب برمیگردن تا بعد از یک دوره تقریبا 40 ساله دیگه دوباره شاهد بازگشت طرح های کلسیک باشیم و ... بازی ها هم همینطور! اصولا جامعه بعد از یک دوره از تکرار یک پدیده اجتمایی ممدرن دلزده میشه و خواهان بازگشت به سنت ها میشه. شاید یه چیزی مشابه جریان پست مدرنیسم به تعبیر نیچه.

من فکر میکنم کلا Win 8 میاد با در دست گرفتن کنترل این جریان بازی هارو به یه سمت دیگه میبره نه اینکه بیاد Halo 4 رو از انحصار کنسول در بیاره!

دوستان چرا جر و بحث الكي مي كنيد؟

هر پلتفرمي جايگاه خودش و عناوين مختص خودش رو داره كه به اون ارزش مي بخشه.هر گيمري هم بسته به سلايق و اوليتهاش يك پلتفرم رو انتخاب مي كنه.

براي يك گيمر كه زندگي نرمال داره يك پلتفرم كافيه.گرچه شايد برخي عناوين رو از دست بده.براي اونايي هم كه ميخوان هر چي اومد بازي كنن هم كنسول لازم هم PC.

كنسول عناويني مثل Uncharted و Gears Of War داره PC هم عناويني مثل Total War.

Halo 4 هم خيلي بعيده براي PC عرضه بشه(اگر قرار بر عرضه اون ميبود عناوين قبلي سري اول عرضه ميشدن)

دوستان چرا جر و بحث الكي مي كنيد؟

هر پلتفرمي جايگاه خودش و عناوين مختص خودش رو داره كه به اون ارزش مي بخشه.هر گيمري هم بسته به سلايق و اوليتهاش يك پلتفرم رو انتخاب مي كنه.

براي يك گيمر كه زندگي نرمال داره يك پلتفرم كافيه.گرچه شايد برخي عناوين رو از دست بده.براي اونايي هم كه ميخوان هر چي اومد بازي كنن هم كنسول لازم هم PC.

كنسول عناويني مثل Uncharted و Gears Of War داره PC هم عناويني مثل Total War.

Halo 4 هم خيلي بعيده براي PC عرضه بشه(اگر قرار بر عرضه اون ميبود عناوين قبلي سري اول عرضه ميشدن)

ممکنه چنین اتفاقی هم بیفته. هیچ چیزی بعید نیست. مثل تایید شدن Castlevania: Lords of Shadow 2 برای PC. در صورتی که نسخه ی قبلی برای PC نبود. (فکر کنم تا حالا هیچ نسخه ای از Castlevania حتی نسخه های قدیمیش برای PC عرضه نشده بودن).

بابا حالا بیاد یا نیاد چقدر میزنید همدیگر و ::دی
بیاد یک عده خوشحال میشن و بازی میکنن و یک عده هم ناراحت که چرا یک عده خوشحال شدند !!!!:دی

نیاد یک عده خوشحال میشند که انحصاری موند و PC بازها خوشحال نشدند و یک عده ناراحت که چرا ماکرو خوشحالشون نکرد !!!!:دی
غیر از اینه ؟ :دی

مستر قوطی حلبی :دی

اگه همون اول تو تاپیک شایعه این خبر رو میزدید .کمتر جنجال و بحث میشد و این همه فن کنسول نمیریختن اینجا./:)
ما پی سی گیمر ها هم خیال کردیم خبری شده واقعا.:|

اگه همون اول تو تاپیک شایعه این خبر رو میزدید .کمتر جنجال و بحث میشد و این همه فن کنسول نمیریختن اینجا./:)
ما پی سی گیمر ها هم خیال کردیم خبری شده واقعا.:|

شما متن خبر میخونی اصلا؟ یا فقط تیترو می‌بینی و شروع می‌کنی به پست دادن؟!

شما متن خبر میخونی اصلا؟ یا فقط تیترو می‌بینی و شروع می‌کنی به پست دادن؟!

درود.

یکی از بازی‌های زیبا و منحصربه فرد کنسول 360 زا می‌توان بازی halo 4 خواند. این بازی زیبا که چندی پیش زودتر از موعد خود در اینترنت پخش شد، به صورت انحصاری برای کنسول Xbox 360 از سوی ماکروسافت ساخته شده بود. در همین راستا خبری که امروز به صورت شایعه ای بزرگ در اینترنت پخش شد، این است که این بازی بزرگ در حال امدن بر روی پلتفرم PC می‌باشد!

درود.

درود.
همونجایی که بولد کردی رو بخون عزیز من؛ یعنی این خبر شایعه ای هستش که داره می‌گه این بازی می‌خواد برای PC بیاد، تیتر هم به همین صورت زده شده و سوالی هست. باید بشینیم تفسیر کنیم بند، بند خبرو! من هم میخواستم در بخش شایعات بزنم ولی اشتباهی در اینجا خورد.

یک ماه پیش نیز نگاهی بی‌اندازیم خواهیم دید مشابه همچین شایعه‌ای نیز در وب سایت بازی Halo 4 منتشر شده.

در حال حاضر این که این شایعه درست است یا خیر منبع درستی در دست نیست و باید دید ایا این بازی همچنان در انحصار 360 می‌ماند یا برای PC نیز عرضه می‌گردد.

متن خبر هم گویای تصدیق اون نیست و وسوالی هست

شاید exclusively for Windows 8 ...
مثل همون برنامه ای که سر halo 2 برا ویستا پیاده شد
ولی منطقیش اینه که اول نسخه 3 رو بده بعد 4 رو..شاید هم هردو تو یه پک با هم عرضه بشن:cheesygri چه دل خوشی دارم من...
در هر حال همچنان امید به ادامه بازی این شاهکار بعد از 2 نسخه اول داریم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or