اگه این سیستمو داری بشین Ps2 بازی کن اگرم نداری بیخیال شو ...

با این سیستم می شه بازی خدای جنگ رو راحت و بدون تیک بازی کرد:
vga;4850
cpu:e7200 or e8400
ram:2gig-800 bus

باید امتحان کنی نمی دونم ...چیزی رو که نمی دونم نمی گم .... ممکنه 4850 با این برنامه سازگار نباشه ...
Cpu که خوبه ...
رم هم خوبه ...
اگه با گرافیکت سازگار باشه می تونی خیلی راحت و بهتر از Ps2 بازی کنی ...
------------------------------------------------------------------------------------

برادران تک هستهای غصه نخورید شما هم می تونید بازی ps2 رو انجام بدید من با یه
cpu amd le 1100 3500 تو بازی smack down 2008 30 فریم می گیرم

اولین کار که کنید از بازی ایمج بگیرید چون تو دمو ها فریم شما خیلی بالا میره و تو
بازی فریم نوسان نداره و ثابت است اگه کمک خواستید برای تنضیمات در خدمتم

Not Bad

با این امولاتور میشه بازی را اجرا کرد ولی هنوز کند اجرا میشه و زیاد به درد بازی کردن نمیخوره ولی این امولاتور بیشتر از آنکه به سیستم بالا برای اجرای بازیها احتیاج داشته باشه بیشتر نیاز به زمان داره تا کامل تر و بی نقص تر بشه
این تصویر را از بازی Tekken 5 می باشد که هنوز از نظر گرافیک و اجرا اشکال دارد
سیستم من :
AMD Athlon 64X2 Dual Core processor 3800
2gig Ram
Nvidia 8600 GTS
عکس بزرگ :
http://irapic.com/view/Tekken-5.JPG.html
1222123531.jpg

Tekken-5.JPG.html

آخرین ویرایش:
سلام
آقا مهرداد اگه ميشه راهنمايي كنين منو كه چه جوري بازي ها رو اجرا كنم؟؟;)
jafifa.jpg

در ضمن تمام تنظيمات گرافيك و صدا و بايوس ... روي پيش فرضه.
و اينكه ممنون ميشم بگيد كه چه طوري از DVD بازي هاي IMAGE بگيرم؟

سلام
آقا مهرداد اگه ميشه راهنمايي كنين منو كه چه جوري بازي ها رو اجرا كنم؟؟;)
jafifa.jpg

در ضمن تمام تنظيمات گرافيك و صدا و بايوس ... روي پيش فرضه.
و اينكه ممنون ميشم بگيد كه چه طوري از DVD بازي هاي IMAGE بگيرم؟

شما میتونید با برنامه UltraISO از بازیهای خود Image بگیرید و به وسلیه پلاگین CD ROM آن را انتخاب کنید و برای اجرای بازیها اگر به صورت پیش فرض تنظیمات انجام شده باید بایوس را به ورژن USA 01.60 تغییر دهید در ضمن این برنامه یک مشکلی دارد که گاهی به تنظیمات شما ایراد میگیرد و ارور میدهد در این صورت شما میتوانید یک بار ویندوز خود را Log Off کنید
در مورد تنظیمات پلاگین گرافیک باید با همه آنها بازی خود را چک کنید تا به نتیجه مطلوب برسید
برای دانلود برنامه UltraISO روی لینک زیر کلیک کنید
http://dl.kamyabonline.com/download/program/UltraISO Premium Edition 8.6.5.exe
حجم 3.4 مگابایت
پسورد فایل : www.kamyabonline.com

با این امولاتور میشه بازی را اجرا کرد ولی هنوز کند اجرا میشه و زیاد به درد بازی کردن نمیخوره ولی این امولاتور بیشتر از آنکه به سیستم بالا برای اجرای بازیها احتیاج داشته باشه بیشتر نیاز به زمان داره تا کامل تر و بی نقص تر بشه
این تصویر را از بازی Tekken 5 می باشد که هنوز از نظر گرافیک و اجرا اشکال دارد
سیستم من :
AMD Athlon 64X2 Dual Core processor 3800
2gig Ram
Nvidia 8600 GTS
عکس بزرگ :
http://irapic.com/view/Tekken-5.JPG.html
1222123531.jpg

Tekken-5.JPG.html

دلیل نمیشه شما تنظیماتت اشتب داره بگی pcsx2 خرابه نه عزیز من tekkeen 5 خیلی وقت مشکلش حل شده وراحت ران میشه

دلیل نمیشه شما تنظیماتت اشتب داره بگی pcsx2 خرابه نه عزیز من tekken 5 خیلی وقت مشکلش حل شده وراحت ران میشه

دوست عزیز ، من این برنامه را با تمام تنظیمات ممکنه انجام دادم چه اونیکه در سایت و فروم رسمی این برنامه بود و چه اونی که من به صورت دستی و اختیاری انجام دادم و چه اونی که با برنامه Delta 2.01 به صورت Auto Configuration انجام دادم ولی نتیجه فقط همین بود حالا اگه شما فکر میکنید که چیز بیشتری درمورد تنظیمات برنامه می دانید بگویید تا همه استفاده کنند .

بابا این برنامه اصلا ایمیج گیری رو ساپورت نمی کنه خودتونو خسته نکنید فقط با دیسک بازی اجرا میشه ...

اگر با پلاگین Linuzapps iso cdvd کار میکنید در قسمت تنظیمات یا Configure میتوانید Iso بازی مورد نظر خود را انتخاب کنید و بعد در پنجره اصلی برنامه گزینه File و بعد گزینه Run CD/DVD را برای اجرا Iso مورد نظر انتخاب کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or