اگه این سیستمو داری بشین Ps2 بازی کن اگرم نداری بیخیال شو ...

آقا شما تو نستید این بازی رو انجام بدید چون من وقتی دمو تموم میشه لودینگ میاد لودینگ تا آ خر پر میشه.

بعد don.t send میده اگه تونستید به ما هم بگید این بازی یکی از بازی های مهم ps2 است mortal kombat shoalin monkes

برادران اگر کسی smack down 2008 ps2 بازی نکرده %100 بازی کنه با اینکه 30 فریم بیشتر نمی ده فکر می کنی با 60 داری بازی میکنی.

خیلی بازی قشنگی حیف با دایال آپم وگر نه چند تا عکس می زاشتم سعی می کنم از بازی واستون عکس بزارم

سلام
شما خودتون تا حالا با اين برنامه بازي رو اجرا كردين؟ با چه فريمي؟
اون دو تا لينكي كه دادين توش برنامه و پلاگين و ... هست يا بايد از جاي ديگه اي دانلود كنم؟
در ضمن سيستم من اينه رو 30 فريم ميتونم اجرا كنم؟;)

CPU : AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.21 GHz dual Core
GPU : Geforce 8600GT 1GB
Ram : 2GB
Motherboard : Abit

سلام
شما خودتون تا حالا با اين برنامه بازي رو اجرا كردين؟ با چه فريمي؟
اون دو تا لينكي كه دادين توش برنامه و پلاگين و ... هست يا بايد از جاي ديگه اي دانلود كنم؟
در ضمن سيستم من اينه رو 30 فريم ميتونم اجرا كنم؟;)

CPU : AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.21 GHz dual Core
GPU : Geforce 8600GT 1GB
Ram : 2GB
Motherboard : Abit
___
اره پویا جان یه چیزی دیدیم که میگیم دیگه ...
آره تمامی بایوس ها و پلاگین ها همراشه ... تنظیمات هم رو پیش فرض اصلا نمی خواد تو چیزی تنظیم کنی فقط کافیه دسته بازیت رو تنظیم کنی ... و بایوست رو انتخاب کنی همین ....چون الان تمامی بازی ها تو بازار Pal هستند باید بایوس اروپا رو انتخاب کنی همین ....

بچه ها امروز بعد از ظهر می رم خونه یکی از دوستام که این سیستم ریگشه و مبدل رو امتحان می کنم ازش عکس می گیرم و نتیجه رو می گم ...

Cpu core to dual e 4500 2.0
Ram 2gig Umax bass 667 2*1
graphic 8800 gt 512

آخرین ویرایش:
حسین جان لطف میکنی بری God of War رو با سیستم ذغالیت(!)(خودت هر چی از دهنت بیرون اومده گفتی!)
تست کن چون مثل سیستم خودمه. ما هم امیدوار شیم.

آقا شما تو نستید این بازی رو انجام بدید چون من وقتی دمو تموم میشه لودینگ میاد لودینگ تا آ خر پر میشه.

بعد don.t send میده اگه تونستید به ما هم بگید این بازی یکی از بازی های مهم ps2 است mortal kombat shoalin monkes

عزیز من فقط واسه تست اون بازی رو زدم که بچه ها باور کنن این شبیه ساز کار میکنه ....وگرنه این جا رو نگاه کن ...

2ib0186.jpg

این یه تصویر از خود سایت Pcsx2 می باشد ... نگاه کن نوشته مورتال کمبت شائولین مانکس Menus یعنی فقط منو ها و دموی اول بازی رو نشون می ده ولی کمبت Deception playable هست یعنی بازی رو کاملا ساپورت می کنه واسه همینه که وقتی می خوای بازی کنی میره تو منو ها ، دمو اول بازی رو هم میبینی ولی بازی نمی تونی بکنی چون همون پیغام Send Error واست میاد ...

سوال دیگه ای بود در خدمتم ....
با 3پاس ...

سلام.اقا با این سیستم می تونم بازیهای سونی 2 رو اجرا کنم:
vga:256/6200/agp
ram:1gig/333 bus
cpu:2.6 full
بهترین سیستم برای اجرای راحت بازیهای سنگین سونی 2 مثلا خدای جنگ چیه

من نمی دونم این چه مسخره بازیه.اینهمه پول سیستم می دین که ps2 اجرا کنین؟100 تومن بدین خودشو بگیرین خوب بی دردسر. چه کاریه

مثه اینکه جنابعالی سردر تاپیک رو مشاهده نکردید خب منم همینو میگم ...

سلام.اقا با این سیستم می تونم بازیهای سونی 2 رو اجرا کنم:
vga:256/6200/agp
ram:1gig/333 bus
cpu:2.6 full

اصلا حرفشم نزن ....

بهترین سیستم برای اجرای راحت بازیهای سنگین سونی 2 مثلا خدای جنگ چیه

Motherboard: ASUS M2N32 SLI Deluxe with the latest BIOS
Processor: AMD Athlon X2 6400+ @ 3214 Mhz (Stock)
RAM: 2 Gb OCZ Titanium XTC DDR2-800
GPU: 2 BFG 8800 GTS 320 Mb Running in SLI
Audio Device: Sound Blaster XFI Platinum
OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 32 bit Service Pack 1

تو این لینکی که گذاشتی باید کدومها رو دانلود کرد

هر دو رو دانلود کن ....بعد اکستراکتشون کن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or