اگه این سیستمو داری بشین Ps2 بازی کن اگرم نداری بیخیال شو ...

دوستان مطمين باشيد هيچكئام از اين شبيه سازها درست كار نميكنه.
آخه با ديدن يه فيلم كه نميشه قضاوت كرد. بيا الان منم ميرم ps2 رو به كارت كپچر وصل مي كنم بعد ويديوشو ميذارم.

من الان اخرین ورژن pcsx2 رو با اخرین پلاگین ها نصب کردم باید بگم فوق العاده هست با بازی manhunt 2

FPS به 30 میرسه خداییش حال کردم فقط یکم مشکل صدا دارم

اینم یه شات

bj9vgm.jpg

ولی نمیدونم چرا پلاگین GSDX1.10 نمیشناسه مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:
آخه با ديدن يه فيلم كه نميشه قضاوت كرد. بيا الان منم ميرم ps2 رو به كارت كپچر وصل مي كنم بعد ويديوشو ميذارم.

ببينم شما چند وقته داري با اين شبيه ساز كار ميكني كه اينقدر مطمعن ميگي نميشه كار كرد حدود 1000 تا بازيرو شما ميتوني بدون اشكال بازي كني بعد ميگي نميشه دليل نميشه شما تنظيماتت يا سيستمت درست كار نميكنه بگي مشكل از شبه ساز در مورد وصل كردن كپچر شما اگه فريم رو اون بالاي عكس ببيني ميفهمي كه ps2 فريم نميندازه

چی میگی :mad:.... من با همین نرم افزار final fantasy 12 رو بردم آخر رو 60 فریم بدون هیچ مشکلی ..... تازه این نرم افزار مجانیه حتی تو سایت رسمیشم میتونی آخرین ورژنو دان کنی و هیچ سودی نداره که فیلم دروغ بدن بیرون! OK؟ :-"

آرام آرام چيه گازشو گرفتين؟؟؟
من خودم كنسولو دارم ولي قبل داشتنش با انواع اين نرم افزارا كار كردم هيچ كدوم كار نميكنه اگه هم بكنه براي بازي هايي با گرافيك متوسط مانند Final Fantasy . هر وقت تونستين BLACK رو با گرافيك بازي در كنسول تو كامپيوتر بازي كنين اونوقت بياين جولو.:mad:

شما اصلا تا حالا با این برنامه جدید و پلاگین های جدید امتحان کردید؟;)

تعداد متنابهی پیام پاک شد .. !
با تشکر از همه دوستانی که به غنای این بحث کمک کردند.
مقایسه گرافیکی PS2 و PC رو نشنیده بودیم که شنیدیم :دی

شما crysis يا farcry 2 رو براي اينكه بتوني تو ايران روي اين سيستم هاي مچ نشده روي high resolotion بازي كني حداقل به يك 8800 gtx و رم 4gb و cpu سه هسته اي نياز داري كه حدود 2-3 تومن واست درمياد.
بعدم ايكس باكس سي پي يو ش 4 هسته اي هستش و اصلا قابل مقايسه نيست
در درجه آخرم بايد به pc بازها كه خودم هم جزشون بودم بگم كه اگه بخوان همينطور رو هوا از pc دفاع كنن فقط به ضرر خودشونه چون بايد تو كف بازي هاي چون:
Metalgearsolid - Burnout-Smackdown vs Raw - Tna - BLACK-Mortal kombat -TEKKEN-God of war-Gran Turismo-.... بمونن.
حالا اگه ميگم كامپيوتر واسه بازي ساخته نشده دليلم آوردم.
هنوز هم با منطق ميگم كه ps2 از نظر گرافيكي از pc سره و اصلا قابل مقايسه نيست چون نصف بازي هاش واسه pc نيومده كه بخوايم مقايسه اش كنيم.

http://www.youtube.com/watch?v=-vdc8YZkllg

این لینک ویدئو ی یه یاروی خارجی که با Pcsx2 بازی میکنه با حد اکثر فریم ...

ازش پرسیدم چه سیستمی داری در جواب اینو گفت ...

Motherboard: ASUS M2N32 SLI Deluxe with the latest BIOS
Processor: AMD Athlon X2 6400+ @ 3214 Mhz (Stock)
RAM: 2 Gb OCZ Titanium XTC DDR2-800
GPU: 2 BFG 8800 GTS 320 Mb Running in SLI
Audio Device: Sound Blaster XFI Platinum
OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 32 bit Service Pack 1

ازش نسخه که رو سیستمشه با تممی پلاگین ها رو خواستم منتظر جوابشم حتما در جریانتون میزارم ...

بزودی ....

مگه قراره PS3 بازی میکنیم. این دیگه چه سیستمی هست؟

با سلام به ذوستان تنظيماته درسته بازيهاي TEEKEN 5 & GOW 1 & GT4 رو همراه با عكس براتون در لينك پايينم گزاشتم ببينيد حتما در تايپكم عكس بيشتزي هست ;)
TEEKEN_INGAME.JPG

بازي GOW 1 به فريم دقت كنيد:biggrin1:
GOW_1_INGAME.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or