Ashlly کاربر سایت Jul 11, 2008 #121 هر چند oblivion و GTA رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم زندگی تو دنیای Mass Effect باید واقعا جالب باشه
هر چند oblivion و GTA رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم زندگی تو دنیای Mass Effect باید واقعا جالب باشه
T@ntaL 73 کاربر سایت Jul 11, 2008 #122 bioshock و دنیای رپچر خیلی باحاله خیلی دوست دارم از پلازمید استفاده کنم
Trip@k کاربر سایت Jul 12, 2008 #125 دنیای پرنس البته اگه جای پرنس بودم دوست دارم تمام زندگیمو تو ماجرا جویی بگذرونم دنیای gears of war رو هم دوست دارم دوست دارم کلی احمق رو لت و پار کنم همه رو اره کنم!!!!!!!!!!!! دنیای دانته رو دوس دارم البته نمی دونم تو دنیاش کسی زندگی می کنه یا نه !!!!؟؟؟ با این حال جای دانته بودن هم حال می ده!!! جای سم هم بودن هم حال می ده دنیاش با دنیایه ماا یکیه ولی خیلی باحاله 2 سانتیمتری یه نفر واسادی یارو تورو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دنیای پرنس البته اگه جای پرنس بودم دوست دارم تمام زندگیمو تو ماجرا جویی بگذرونم دنیای gears of war رو هم دوست دارم دوست دارم کلی احمق رو لت و پار کنم همه رو اره کنم!!!!!!!!!!!! دنیای دانته رو دوس دارم البته نمی دونم تو دنیاش کسی زندگی می کنه یا نه !!!!؟؟؟ با این حال جای دانته بودن هم حال می ده!!! جای سم هم بودن هم حال می ده دنیاش با دنیایه ماا یکیه ولی خیلی باحاله 2 سانتیمتری یه نفر واسادی یارو تورو نمی بینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahmoodrj13 کاربر سایت Aug 2, 2008 #127 پرنس چون هر وقت که بخوام می تونم زمانو عقب و جلو کنم:biggrin1:و خوش هیکل تر از پرنس تا حالا کی دیده؟
aliakbar_b کاربر سایت Aug 3, 2008 #128 بهترینش همینه که آدم بره یه بازی بسازه هر چی می خواهد توش بذاره:laughing:
unR3aL کاربر سایت Aug 3, 2008 #129 Resident Evil چون خیلی فاز میده و تو دنیای Neverhood هم دوست دارم باشم چون هوبرگ داره!:biggrin1:
Dreadlord کاربر سایت Aug 8, 2008 #131 دنیای Oblivion و Warcraft رو خیلی دوست دارم. ولی الان دوست دارم تو دنیای Fallout باشم.
God_of_game کاربر سایت Aug 11, 2008 #133 :victory!JUST SPORE!!!:thumbsup: دنيايه جانوران!!!:groupwave: آخرین ویرایش: Aug 11, 2008