اگر قرار بود توي دنياي بازيها زندگي كنيد كدام را انتخاب ميكرديد؟

راستشو بخواي من چندان علاقه ندارم برم به جاي شخصيتي در دنياي بازي ها و اصلا خوشم نمياد چون از شخصيت و زندگيم راضيم و به نظرم خيلي قوي تر از اوني هستم كه به شخصيتي از يك بازي يكه بخورم و بگم اي كاش من جاش بودم.

اما بجزء اين ها دوست دارم در كنار يكي از اين شخصيت ها مثل حضور در دنياي FF و كنار كلود باشم يا توي DMC با دانته و Nero و به خصوص ورجيل همراه باشم و البته نبايد فرامش كرد در كنار الطير در AC واقعا چيز معركه اي ميشه حضور در دوران باستان براي يك مدت محدود به نظرم خيلي خوب باشه بتوني ببيني قديم چي شده و بتوني زندگي قديمي ها رو ببيني واقعا كيف ميده. دلم ميخواست در كنار اين يارو اسمش يادم رفته باشم و با هم بزنيم توي دنياي AC

ولي همين طور كه گفتم فعلا تب FF ما رو ورداشته و دوست داشتم كنار وينست و كلود باشم.

من جو بازی Resident Evil 3 رو خیلی دوست دارم! توی یه شهر خالی از سکنه , پر از زامبی , فقط با یه کلت و چند تا تیر , توی تاریکی شب , بدون سر پناه , خسته و سرگردون , تو خیابون , خطر هر لحظه در کمینه! ...:-"
_________________________________________________________________________________________
جمله ای که هرگز فراموش نمی کنم:
September 28th Daylight, The monster has over taken the City. BUT "I'm still alive

wyhnvkswuczcff97vid0.jpg
این بازی، بازی جهان مجازی هست. ایران مجازی هم توش هست.
الآن ایران قدرت 11 - 12 هست تو جهان مجازی از لحاظ نظامی.
اما به علت کمبود جمعیت در حال حاضر تمامیت عرضی ایران مورد تحدید بیگانگان قرار گرفته است.
(هم اکنون در بازی، یک جنگ جهانی در حال انجام شدن است که ایران نیز در یک طرف این جنگ قرار دارد )
در این بازی اینترنتی شما یک شخصیت مجازی در ایران خواهید شد و به تدریج تجربه کسب میکنید و بزرگ میشوید.
کار میکنید ... حقوق میگیرید ... غذا میخورید ... جنگ میکنید ... رییس جمهورتون رو انتخاب میکنید (هر یک ماه یک انتخابات)... عضو حزب میشوید... روزنامه تاسیس میکنید ... نماینده ی مجلس میشوید ... در کشور پست میگیرد ... شرکت یا کارخونه میزنید ... و در نهایت حتی میتونید رییس جمهور ایران مجازی بشید، البته نه به این زودیا ... یکم سخته.
و از همه مهمتر با ایرانیهای دیگری که هم اکنون با عشق به ایران این بازی رو تمام وقت بازی میکنند، ارتباط برقرار میکنید.
ویژگی مهم این بازی این هست که شما هم میتونید 24 ساعت وقتتون رو بذارید برای بازی، هم فقط با روزی 5 دقیقه میتونید کاری کنید که از قافله عقب نمونید، وهرزمان کشور بهتون نیاز داشت وارد صحنه بشید.
با ورود به این بازی جذابیت های بیشتری از آن خواهید دید.
فقط فراموش نکنید که ایران مجازی هم اکنون به شدت نیازمند یاری شما هست. (هنگامی که پا به بازی بگذارید بعد از مدتی متوجه این موضوع خواهید شد.)
این بازی به زبان انگلیسی هست اما شما در کشور ایران زندگی میکنید و اطرافتون همه ایرانی هستند. همه! پس نگران بلد نبودن بازی نباشید ... شک نکنید همه بسیج خواهند شد تا شما بازی رو سریعتر یاد بگیرید.
اونقدر مقاله و روزنامه فارسی به چاپ رسیده و میرسه که شما رو در جریان همه چیز قرار خواهد داد!
پس هرچه سریعتر برای ثبت نام در این بازی، به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.erepublik.com/en/referrer/masoudshe
(استان رو هر چی دوست دارید بزنید اما تهران نداره فعلا )
و اما اگر سوالی یا مشکلی دارید با این ID مکاتبه کنید: masoudshe@yahoo.com
باور کنید منتظر تک تک شما هستم.
هم در قسمت آموزش بازی، هم برای پیشرفت بهترتون، کمکتون خواهم کرد با کمال میل...
ممنون از همکاری همتون
smiley-3.gif
آقا اين ديگه چه وعضه شه يكي بياد رسيدگي كنه .آقا يه تاپيك جداگانه بزن خيال خودتو راحت كن .هر تاپيك ميبيني يه پست غير مربوطه ميزني .خودت بايد فكر داشته باشي.:mad::evil:

من جو بازی Resident Evil 3 رو خیلی دوست دارم! توی یه شهر خالی از سکنه , پر از زامبی , فقط با یه کلت و چند تا تیر , توی تاریکی شب , بدون سر پناه , خسته و سرگردون , تو خیابون , خطر هر لحظه در کمینه! ...:-"
_________________________________________________________________________________________
جمله ای که هرگز فراموش نمی کنم:
September 28th Daylight, The monster has over taken the City. BUT "I'm still alive
دمت گرم
منم عاشق جو این بازی هستم (Nemesis):biggrin1:
واقعا جو خوفی داره
:eek:

من دنياي ..................................................................................:biggrin1: هيچي تو خونم رو بيشتر ترجيح ميدم :biggrin1: ولي يه ذره دلم ميخواد تو دنياي sims باشم.يه ذره ها:biggrin1:

لااقل تو 1 دنیای مثل ادم بگین شما خوشت میاد سگ بزاره دنبالت میگی سایلنت هیل ؟

ولی هیچی ناروتو نمیشه :biggrin1: سرسبز با نشاط خیلی باحاله از همه ی بازی های که من دیدم محیط بهتره

فقط دنیا دنیای final fantasy :biggrin1: پیش Noctis Lucis Caelum جونززززم :love::biggrin1:
( انقدر از این شخصیت خوشم اومده که حتی اسمشم با وضع افاضاح نوشتن انگلیسیم از بر شدم :laughing: )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or