P Persian-Elohimy کاربر سایت May 21, 2008 #91 هنوز که هنوز است انسان شجاع و پر دل و جراتي پيدا نشده است که بخواهد در دنياي Fatal Frame زندگي کند؟ آخرین ویرایش: May 21, 2008
asheghangta Loyal Member May 21, 2008 #96 دلم میخواد به جای سم فیشر تو پیریاش باشم (Conviction)خوشم میاد بیفتن دنبالمو حرکات تکنیکی بکنم:biggrin1::laughing:
دلم میخواد به جای سم فیشر تو پیریاش باشم (Conviction)خوشم میاد بیفتن دنبالمو حرکات تکنیکی بکنم:biggrin1::laughing:
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jun 5, 2008 #97 البته که فینال 7 من که خیلی دوست دارم بازی را
esi2005 کاربر سایت Jun 5, 2008 #99 من هم دوست دارم تو دنیای جی تی ای باشم... اخه کامل ترین بازی هست که دیدم . البته من تو جی تی ای دنبال یه زندگی اروم میرم بدون هیچ خلافی...
من هم دوست دارم تو دنیای جی تی ای باشم... اخه کامل ترین بازی هست که دیدم . البته من تو جی تی ای دنبال یه زندگی اروم میرم بدون هیچ خلافی...
Modern Samurai کاربر سایت Jun 6, 2008 #100 دلم میخواد تو دنیای sims باشم! شوخی کردم.همین الان هم هستم. فقط دنیای بازی hitman و همینطور میخوام تو onimusha به جای samanosuke باشم و با نوبوناگا بجنگم!!! دنیای ماتریکس هم جالبه!نه ه ه ه ه......بچه ها؟!
دلم میخواد تو دنیای sims باشم! شوخی کردم.همین الان هم هستم. فقط دنیای بازی hitman و همینطور میخوام تو onimusha به جای samanosuke باشم و با نوبوناگا بجنگم!!! دنیای ماتریکس هم جالبه!نه ه ه ه ه......بچه ها؟!
Kourosh مدیر انجمن Jun 6, 2008 #103 اساتید محترم اینجا بحث زندگی توی دنیای بازیه نه جنگ کردن .سوال این نبود که دوست دارید بجای کدوم کاراکتر بازیها باشید پ.ن: :wallbash:
اساتید محترم اینجا بحث زندگی توی دنیای بازیه نه جنگ کردن .سوال این نبود که دوست دارید بجای کدوم کاراکتر بازیها باشید پ.ن: :wallbash:
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jun 6, 2008 #104 اول Fatal Frame ( چقدرم من نترسم ) :biggrin1: دوم Vegas سوم Liberty City
Asuka-200X کاربر سایت Jun 6, 2008 #105 دلم میخواد تو دنیای sims باشم! شوخی کردم بیشتر... ایول ------ میگم دنیای ماریو هم جالب باید باشه...همین طور سونیک
دلم میخواد تو دنیای sims باشم! شوخی کردم بیشتر... ایول ------ میگم دنیای ماریو هم جالب باید باشه...همین طور سونیک