اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
من که همه دیسکام مالزین خیلیم راضیم:love:;):cheesygriخدارو شکر

دیسک های مالزی به علت کیفیت پایین باعث ضعیف شدن یا خراب شدن لنز درایو کنسولتون میشن.
ضعیف شدن هم خودش رو با اجرا نکردن دیسک های غیر مالزی نشون میده. ;)

دیسک های مالزی به علت کیفیت پایین باعث ضعیف شدن یا خراب شدن لنز درایو کنسولتون میشن.
ضعیف شدن هم خودش رو با اجرا نکردن دیسک های غیر مالزی نشون میده.

البته پدرام بهترین حالت و شروع ضعیف شدن لنز رو براتون تشریح کردن! :biggrin1:
استفاده مداوم از بازیهای مالزی ( استمپری ) ممکنه اونقدر درایوتون رو ضعیف کنه که حتی قادر به خوندن بازی های اصل هم نباشه ( موردش پیش اومده )! یعنی در کل هیچ نوع دیسکی رو نمی تونه بخونه!

البته پدرام بهترین حالت و شروع ضعیف شدن لنز رو براتون تشریح کردن! :biggrin1:
استفاده مداوم از بازیهای مالزی ( استمپری ) ممکنه اونقدر درایوتون رو ضعیف کنه که حتی قادر به خوندن بازی های اصل هم نباشه ( موردش پیش اومده )! یعنی در کل هیچ نوع دیسکی رو نمی تونه بخونه!
جدا:eek:؟آخه وقتی اینارو بازی میکنم درایو هیچ صدایی نمیده و اینقدر روان بازی ها را اجرا میکنه که آدم کیف میکنه:d:love:

جدا:eek:؟آخه وقتی اینارو بازی میکنم درایو هیچ صدایی نمیده و اینقدر روان بازی ها را اجرا میکنه که آدم کیف میکنه:d:love:

فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه... :laughing:
به صدا ندادنش توجه نداشته باش.با نرو ازش تست کیفیت بگیر ببین چند تا خطا میده.بعد یه دیسک غیر مالزی هم بذار ببین اون چند تا میده...;)

دوستان من چند تا بازي روي دو مارك ITmax و T-gate گرفتم مي خواستم ببينم كيفيت اين دو تا خوبه و به مرور زمان مشكلي واسه لنز ايجاد نميكنه؟

من چند تا بازی رو با همین مالزی ها بازی کردم.فقط cod4 assassin,s creed the bourne...
مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی اینقدر فاجعن؟
پس چرا فت و فراوون ریخته و قیمتش از همه بالاتره و مردم می خرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or