آقا ديسك flash خوبه تو شهر كرمانشاه كسي نميدونه dvd خام مارك ديگه اي كجا ميفروشن.
سلام
در کاراژ رو به طرف بالا(مصدق,فردوسی,...) دیسک EMTEC داره که دیسک های خوبی هستن من خودم تست کردم...
آقا ديسك flash خوبه تو شهر كرمانشاه كسي نميدونه dvd خام مارك ديگه اي كجا ميفروشن.
امروز چند تا از بازی های پرتو رو تست کردمNextGen دیسک Aeon
WerstGame دیسک HP
و پرتو هم یه دیسک ناشناخته...
امروز چند تا از بازی های پرتو رو تست کردم
مدیای اون دیسک ها Ricoh بود
که احتمالا دیسکش همون aeon هستش

بهتره يا بدتر؟من دیروز پسر خالم یه دیسک پرتو از تهران برام فرستاده بود رسید دستم.دیسک رو که برچسب روش رو کندم T-Gate بود اما با اونی که من داشتم فرق می کرد.کیفیتشم زمین تا آسمون فرق داشت.![]()
من خودم که اپسون دارم وازش راضی هستم اما یکی از دوستانم که توی کار چاپ روی cd , dvd بود به من canon رو معرفی کرددوستان سلام !
حقیقتش تاپیک مناسبی واسه طرح سوالم پیدا نکردم !
من یه پرینتر عالی واسه چاپ روی DVD میخوام . دوستان لطف کنند بهترین مدل به همراه مارک و قیمت رو معرفی کنند .
با تشکر ...... .
من خودم که اپسون دارم وازش راضی هستم اما یکی از دوستانم که توی کار چاپ روی cd , dvd بود به من canon رو معرفی کرد
می تونی از شرکتهای گارانتی کننده اون هم قیمت بگیری
کانولا
کامپیوتر ریز
سلام
در کاراژ رو به طرف بالا(مصدق,فردوسی,...) دیسک EMTEC داره که دیسک های خوبی هستن من خودم تست کردم...
والا همون بزرگه رو میگم!دوست عزيز كدوم مغازه يكي از اون مغازه همون بزرگه فقط ديسك flash داره حالا شما كدوم رو ميگي.
کسی میدونه دیسکهای ridata کیفیتش چه جوری هست؟
سلام من یه مدتی هست از تکین خرید میکنم
جلو دیسک هاش هم زده اریجینال مالزی
کیفیت این دیسکها خوبه یا بده؟