اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
سلام
من درایورم سامسونگ هست با DVD های HP و Safe Data استفاده کردم الان لنز درایوم خراب شده و وقتی که با نگست جن تماس گرفتم گفتنند مشکل از Safe Data میباشد که از Pardis Game خریدم
ایا واقعا مسکل از همین نوع دیسک ها است یا نه؟؟
یعنی اگه لنز درایو درست شد دیگه این دیسک های Safe Data رو نزارم؟؟
چه شرکتی را میشناسید دیسگ های پایین 5 هزار تومان یا همون 5 هزار تومان بفروشد؟؟

فيليپس چجور ديسكيه؟خوبه؟
ميشه به من بگيد dvd9 هاتون رو از كجا ميخريد؟
لطفا شماره تلفن بديد
مرسي
فیلیپس یه بار گرفتم عالی بود فقط قیمتش بالاست من که ازپایتخت مغازه مدیا گرفتم 6000.البته بعید میدونم قیمت واقعیش این باشه چون مدیا کلا گرون فروشه.
کلا برای خریدن DVD یا dvd9 برو پاساژ ایران(بالاتر از رضا)طبقه دوم سمت راست ته راهرو.مغازه خوبیه قیمتاش هم خوبه

فیلیپس یه بار گرفتم عالی بود فقط قیمتش بالاست من که ازپایتخت مغازه مدیا گرفتم 6000.البته بعید میدونم قیمت واقعیش این باشه چون مدیا کلا گرون فروشه.
کلا برای خریدن DVD یا dvd9 برو پاساژ ایران(بالاتر از رضا)طبقه دوم سمت راست ته راهرو.مغازه خوبیه قیمتاش هم خوبه
دستت بابت جواب درد نكنه;)
ولي خيلي بد بهت انداخته ها من گرفتم3500:cheesygri
به هر حال ممنون

این دیسکهای DATASAFE چطورن؟ مدیاشون چیه؟

فقط بهت بگم آشغاله اصلا دیگه این dvdرو نخر درایو من سامسونگ هستش و همه رو اعم از استمپری .انواع رایتی و ... رو خوب می خونه و اصلا صدا نداره ولی1 دونه sd دارم. sd رو که میزارم انگار دستگاه تراشکاری رو روشن کردی تا حالا شده 5 6 تا بازیو از بعضی جاها نگرفتم چون فقط sd داشته و از جای دیگه گرفتم
اگه verbatim اصلی رو درجه 1 بگیریم و بعد از اون fuji درجه 1.5 و memorex درجه 2 و hp درجه 3 (قبلا 2 بود الان کیفیتش بد شده) .sd درجه 5 هست یعنی بدترین نوع dvd قیمت خامش هم توی بازار به صورت تکی 2500 تومان هست که از همه ارزونتره و fuji تکی 4000 است که برای ارزونیش روی sd رایت میکنن
dvd های من fuji .verbatim .hp هست اکثرشم hp و verbatim هست

آخرین ویرایش:
این دیسکهای DATASAFE چطورن؟ مدیاشون چیه؟

محمد جواد جان شما چرا Aone مصرف نمیکنی ؟
من خودم از Aone استفاده میکنم . به نظرم فوق العاده هست از نظر کیفیت و بعد از Verbatim بهترین مارکی هست که کنسول من به راحتی اجرا میکنه . قیمتش هم با توجه به کیفیتی که داره خیلی خیلی عالیه .
این دیسک های DATASAFE رو هم کلا بی خیال شی بهتره :دی . میزنه درایو رو داغون میکنه .

محمد جواد جان شما چرا Aone مصرف نمیکنی ؟
من خودم از Aone استفاده میکنم . به نظرم فوق العاده هست از نظر کیفیت و بعد از Verbatim بهترین مارکی هست که کنسول من به راحتی اجرا میکنه . قیمتش هم با توجه به کیفیتی که داره خیلی خیلی عالیه .
این دیسک های DATASAFE رو هم کلا بی خیال شی بهتره :دی . میزنه درایو رو داغون میکنه .
متشکر.
مشهد جایی رو میشناسی که داشته باشن؟

خودمم میدونستم داره گرون میده ولی کارم ضروری بود باید زود میگرفتم.از همون مغازه ای که بهت گفتم 3500 گرفتی؟
نه از جاي ديگه گرفتم;)
راستي DVD9 Melody خوبه يا نه؟يكي از دوستان برام 50 تا اورده(مجاني):cheesygri اگه خوب نيست بگيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or