Enthusiant
کاربر سایت
استمپری داریم تا استمپری.من خودم 70 درصد بازیام استمپریه(استمپر مالزی عکس شبرنگی) و تا جایی که جا داشته باشه کپی استفاده نمیکنم مگر در موارد ضروری.
دستگاهی که بصورت استمپری کار میکنه یکدستگاه فوق العاده گرونه که از دی وی دی ارجینال یه قالب میگیره و بوسیله قالب در هر دقیقه صدها دی وی دی(بسته به نوع مدل) رو رایت میکنه.
چرا استمپری بهتره؟؟چون استمپری ها با یه لیزر فوق قوی و خیلی دقیق و بدون نویز دی وی دی های سیلور(کیفیت مواد اولیه به مراتب نسبت به دیسک های خام موجود در بازار)رو رایت میکنه اما دی وی دی های کپی که در مغازه ها یافت میشه با یه رایتر 30 تومنیم میشه رایت کرد که به هیچ عنوان با استمپری قابل مقایسه نیست.
کاملا حرف شما درسته.
البته این در حالیه که کیفیت Stamper خوب باشه. در حالی که میدونیم اصولا برای یه همچین کارهای خرده ریزی نمیان از یه دستگاه گرون (مثلا تحت لیسانس Verbatim) استفاده کنن.
این دستگاهها برای شرکتهای بزرگه نرم افزاریه.
اما این Stamper ها اکثرشون فوق العاده آشغال هستن.
نمونه ش من یه DiRT دارم روی PlayBox خیلی افتضاحه. اصلا درست کار نمیکنه در حالی که رایتی که ازش روی RiData گرفتم عالیه.
Gears of War و Forza 2 و Ghost Recon AW2 رو هم روی استمپری دارم و کیفیتشون فوق العاده بالاس. تا حالا هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.