اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
استمپری داریم تا استمپری.من خودم 70 درصد بازیام استمپریه(استمپر مالزی عکس شبرنگی) و تا جایی که جا داشته باشه کپی استفاده نمیکنم مگر در موارد ضروری.
دستگاهی که بصورت استمپری کار میکنه یکدستگاه فوق العاده گرونه که از دی وی دی ارجینال یه قالب میگیره و بوسیله قالب در هر دقیقه صدها دی وی دی(بسته به نوع مدل) رو رایت میکنه.
چرا استمپری بهتره؟؟چون استمپری ها با یه لیزر فوق قوی و خیلی دقیق و بدون نویز دی وی دی های سیلور(کیفیت مواد اولیه به مراتب نسبت به دیسک های خام موجود در بازار)رو رایت میکنه اما دی وی دی های کپی که در مغازه ها یافت میشه با یه رایتر 30 تومنیم میشه رایت کرد که به هیچ عنوان با استمپری قابل مقایسه نیست.

کاملا حرف شما درسته.
البته این در حالیه که کیفیت Stamper خوب باشه. در حالی که میدونیم اصولا برای یه همچین کارهای خرده ریزی نمیان از یه دستگاه گرون (مثلا تحت لیسانس Verbatim) استفاده کنن.
این دستگاهها برای شرکتهای بزرگه نرم افزاریه.
اما این Stamper ها اکثرشون فوق العاده آشغال هستن.
نمونه ش من یه DiRT دارم روی PlayBox خیلی افتضاحه. اصلا درست کار نمیکنه در حالی که رایتی که ازش روی RiData گرفتم عالیه.
Gears of War و Forza 2 و Ghost Recon AW2 رو هم روی استمپری دارم و کیفیتشون فوق العاده بالاس. تا حالا هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.

اولین منبع اش خودمم.میخواید ثابت شه برید تو پشت شهرداری پیش جعفر(فروشگاه هادی) یا پیش عباس(فروشگاه شمایل)جفتشون کارشون فروش و تعمیرات اکس باکسه 100 درصد اکس باکس هایی که درایو و لنزشون خراب شده بخاطر استفاده از دی وی دی های کپیه.من با جفتشون رفیقم.چون مسوولیت دستگاه با خودشونه(گارانتی نه ها!!)دی وی دی کپی دیگه نمیفروشن که پس فردا یه موقع خراب شد نیان سراغ اینا.این یه منبع
در مورد پخش های پایونیر و .. چیزی میدونید؟؟
لنز پخش ها بعد از یکسال اندی ضعیف میشه.چرا؟؟چون سی دی یا دی وی دی کپی توشون میره.سر همین تو یکی از فروم ها مدت ها جنگ و دعوا بود که به دی وی دی و ...ربطی نداره ولی من و چند تن دیگه تو یکی از فروم ها معتبر امرکایی همچین موضوعی رو مطرح کردیم و اونا عنوان کردند تا 5 سال هم سالم سالم کار میکنه بشرط اینکه با رایتر رایت نشده باشه و پرسی باشه.یکی دوستان دستگاه دی وی دی سامسونگش ایراد پیدا کرد به شرکت ایمیل زد شرکت بهش گفت حتی الامکان رایتی تو دستگاه نذارین.
لیزر رایتر اصطلاحا فنی میگن نویز داره.یعنی ضریب دقتش پایینه بنا بر این بعضی جاها رو خوب رایت میکنه بعضی جاها هم ضعیف.یعنی یه سطح کاملا صاف با سوراخ هایی که در یک سطح قرار میگیرن(با چشم دیده نمیشه!)رو نمیتونه تشکیل بده.
سی دی و دی وی دی استمپری made in afghanistan هم باشه از کپی بهتره.این ذهنیت بد نسبت به این دیسک های استمپری رو نمیدونم کی تو این سایت جا انداخته که عمدتا میگن کپی بهتره؟
کاملا حرف شما درسته.
البته این در حالیه که کیفیت Stamper خوب باشه. در حالی که میدونیم اصولا برای یه همچین کارهای خرده ریزی نمیان از یه دستگاه گرون (مثلا تحت لیسانس Verbatim) استفاده کنن.
این دستگاهها برای شرکتهای بزرگه نرم افزاریه.
اما این Stamper ها اکثرشون فوق العاده آشغال هستن.
نمونه ش من یه DiRT دارم روی PlayBox خیلی افتضاحه. اصلا درست کار نمیکنه در حالی که رایتی که ازش روی RiData گرفتم عالیه.
Gears of War و Forza 2 و Ghost Recon AW2 رو هم روی استمپری دارم و کیفیتشون فوق العاده بالاس. تا حالا هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.
منظورتون کیفیت دی وی دی خامه؟؟؟درسته استمپری آشغال هم داریم ولی این play box که عکس شبرنگی دارند کیفیت تحسین بر انگیزی دارند.نکته جالبشون اینه که میذارم تو دستگاه صدای درایو خیلی کمتره میشه.منم یدونه گیرز او وار دارم مارک درست حسابی نداره و جنسش آشغاله.
دستگاه استمپر تو ایران هم داریم یکیشم مادیران داره که 270 ملیون تومن خریده و تو اداره مرکزیشه(قیمت رایتر رو دارید!!!رایت اونم پرسی با دستگاه 270 تومنی(بعنوان مثال البته) بهرته یا با یه رایتر 30 تومنی؟؟؟)

آخرین ویرایش:
سلام. من رفتم 4 تا بازی خريدم. 1 کيش رو ديسک Fuji، يکی ديگه رو Aone، و 2 تا ديگه ديسک های مالزی هستن.
يارو ميگفت که ديسک های رايتی اصلا خوب نيست و خيلی احتمال داره که دستگاه رو خراب کنه. اما این مالزی ها خيلی خوبن.
مالزی هارو هم 2 هزار تومان گرونتر ميداد. من مشهد هستم.
ميخواستم ببينم چيکار کنم؟ ديگه همش از این مالزی ها بگيرم يا همين رايتی ها هم خوبه. ؟ ديسک های رايتی رو از نکست جن گرفته بودم. اما این مالزی هارو از مشهد.

سی دی و دی وی دی استمپری made in afghanistan هم باشه از کپی بهتره.این ذهنیت بد نسبت به این دیسک های استمپری رو نمیدونم کی تو این سایت جا انداخته که عمدتا میگن کپی بهتره؟
این مسئله ذهنیت نیست بلکه واقعیت هست!
اولین مسئله اینکه هم دیسک کپی داریم تا دیسک کپی و هم استمپری داریم تا استمپری! ولی فرقشون اینکه دیسک کپی با کیفیت مرغوب و درجه 1 رو به راحتی می شه گیر اورد و خرید مثل verbatim ولی دیسک استمپری که در اکثر موارد اینایی که تو بازار هست آشغال هستن رو نمی شه فهمید که چی هست.

دومین مسئله برای اینکه شما بفهمی اصلا کیفیت این دیسک ها چطور هست و چقدر دارای ارور در سکتور ها می باشند که به مرور باعث کاهش کیفیت لنز می شوند به راحتی می تونی برنامه Nero DiscSpeed رو که در تمامی nero ها وجود داره اجرا کنی و روی قسمت Disc Quality کلیک کنی تا میزان quality score و مقدار خطا های دیسک رو بهت نشون بده. اینجا خیلی راحت می تونی ببینی که این استمپری ها کیفیت و نتیجه نهایی بهتری دارن یا این دیسک ها ی کپی شده...

اینم مغازه داری که ازش خريدم این ديسک های مالزی رو ميگفت این رايتی ها چون سرعت چرخش ديسک بالا هست به دلايلی از جاش جدا ميشه و برخورد ميکنه با بدنه داخلی کنسول و خرد ميشه و کلی خراب کاری ميکنه.
درسته؟

اینم مغازه داری که ازش خريدم این ديسک های مالزی رو ميگفت این رايتی ها چون سرعت چرخش ديسک بالا هست به دلايلی از جاش جدا ميشه و برخورد ميکنه با بدنه داخلی کنسول و خرد ميشه و کلی خراب کاری ميکنه.
درسته؟

بالاخره اون مغازه دار هم باید یه جوری بتونه دیسک هاشو به شما بفروشه. اگه قرار باشه که از این داستانا از خودش در نیاره که کسی ازش نمی خره اونوقت;)

هشدار به تمام بچه ها اتفاقا بعضی از دوستان می خوان این ذهنیت رو بندازن که این استمپری ها خیلی خوبن.این حرف یه مشت مغازه دار کلاه بردار هست که می گن استمپری از کپی بهتره.
دوست عزیز شمایی که از play box مالزی تعریف می کنی میدونی قیمت عمدهplay box مالزی چنده 2000 تومن که رفیق که مغازه دار بود می خرید .خودش به من گفت که dvd خام ورباتیم 4000 تومن هست و با باید رایت کنیم و چاپ بزنیم روش و هزار دنگ فنگ دیگه حالا راحت این استمپری ها رو می خریم هم به قیمت گرون تر می دیم و سودش 2 برابررایتیه خودش برای کنسول خودش از ورباتیم استفاده می کرد و به خلق play box مالزی می داد و می گفت از رایتی بهتره شما اصلا از ورباتیم چی می دونی؟بهترین دیسک دنیا رو داری با این play box مالزی مقایسه می کنی.:laughing:

ها وجود داره اجرا کنی و روی قسمت Disc Quality کلیک کنی تا میزان quality score و مقدار خطا های دیسک رو بهت نشون بده. اینجا خیلی راحت می تونی ببینی که این استمپری ها کیفیت و نتیجه نهایی بهتری دارن یا این دیسک ها ی کپی شده...
این حرف اشکان بشدت توصیه میشه .همه دوستان یک بار امتحان کنن.تا بفهمن این ورباتیم چه کیفیتی داره.
یک نکته دیگه به دوستان شما حداقل می خواهید تا 5 سال از کنسول خودتون استفاده کنید که به نظر من ارزششو داره که 1000 تومن بیشتر بدید و مثلا بجایhp از ورباتیم استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
این مسئله ذهنیت نیست بلکه واقعیت هست!
اولین مسئله اینکه هم دیسک کپی داریم تا دیسک کپی و هم استمپری داریم تا استمپری! ولی فرقشون اینکه دیسک کپی با کیفیت مرغوب و درجه 1 رو به راحتی می شه گیر اورد و خرید مثل verbatim ولی دیسک استمپری که در اکثر موارد اینایی که تو بازار هست آشغال هستن رو نمی شه فهمید که چی هست.

دومین مسئله برای اینکه شما بفهمی اصلا کیفیت این دیسک ها چطور هست و چقدر دارای ارور در سکتور ها می باشند که به مرور باعث کاهش کیفیت لنز می شوند به راحتی می تونی برنامه Nero DiscSpeed رو که در تمامی nero ها وجود داره اجرا کنی و روی قسمت Disc Quality کلیک کنی تا میزان quality score و مقدار خطا های دیسک رو بهت نشون بده. اینجا خیلی راحت می تونی ببینی که این استمپری ها کیفیت و نتیجه نهایی بهتری دارن یا این دیسک ها ی کپی شده...
کاملا درسته استمپر داریم تا استمپر و کپی هم داریم تا کپی.اما بازم میگم ذهنیت کلی نسبت به استمپری خراب شده چون واقعا بعضی جنساشون آشغالن(made in ziramin) و همچنین بدلیل کیفیت آشغال بعید میدونم با اون دستگاهایی که بالا گفتم پرس شده باشند.خودمم چند تا دارم و از هیچکدوم هم راضی نیستم.اما بحث play box عکس شبرنگی جداس.اگه واقعا به سلامت لنز و درایو علاقه دارید فقط از همین playbox اونم شبرنگی(play box غیر شبرنگی هم داریم که اونم خوب نیست)استفاده کنید و تفاوت صدای درایو و ... رو احساس کنید
من الان نزدیک 20 بازی play box شبرنگی دارم و به جرئت میگم با هیچ کدوم دی وی دی هام قابل قیاس نیست.ورباتیم هم خیلی خوبه من نگفتم بده ولی من استمپر pb رو بهش ترجیح میدم.

کاملا درسته استمپر داریم تا استمپر و کپی هم داریم تا کپی.اما بازم میگم ذهنیت کلی نسبت به استمپری خراب شده چون واقعا بعضی جنساشون آشغالن(made in ziramin) و همچنین بدلیل کیفیت آشغال بعید میدونم با اون دستگاهایی که بالا گفتم پرس شده باشند.خودمم چند تا دارم و از هیچکدوم هم راضی نیستم.اما بحث play box عکس شبرنگی جداس.اگه واقعا به سلامت لنز و درایو علاقه دارید فقط از همین playbox اونم شبرنگی(play box غیر شبرنگی هم داریم که اونم خوب نیست)استفاده کنید و تفاوت صدای درایو و ... رو احساس کنید
من الان نزدیک 20 بازی play box شبرنگی دارم و به جرئت میگم با هیچ کدوم دی وی دی هام قابل قیاس نیست.ورباتیم هم خیلی خوبه من نگفتم بده ولی من استمپر pb رو بهش ترجیح میدم.

منظورت از شبرنگی چیه؟چه فرقی دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or