اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
بچه ها جنس دیسکAone چطوری خوبه؟

دیسک خیلی خوبیه.
در مورد ورباتیم هم بگم آخرین تست مدیایی که از این دیسک ها گرفتم نشون داد که دیگه این دیسک توسط میتسوبیشی تولید نمیشه.
تولید کننده این دیسک به MKM تغییر پیدا کرده ، متاسفانه.
این دیسک دیگه جزو دیسک های First Class به حساب نمیاد.

MKM همون Mitsubishi هست ! اگر ديسكي بنام Verbatim با كيفيت بد مي بينيد مطمئن باشيد قلابي هست. حالا اومدن اسم MKM رو هم قلابي زدن روش. تقصير از ميتسوبيشي نيست!

دیسک خیلی خوبیه.
در مورد ورباتیم هم بگم آخرین تست مدیایی که از این دیسک ها گرفتم نشون داد که دیگه این دیسک توسط میتسوبیشی تولید نمیشه.
تولید کننده این دیسک به MKM تغییر پیدا کرده ، متاسفانه.
این دیسک دیگه جزو دیسک های First Class به حساب نمیاد.

فرزاد جان شما چرا:p

ببین فرزاد جان MKM مخفف عبارت Mitsubishi-Kagaku Media هست. در ضمن تمامی این کدهایی که در زیر می نویسم تقریبا مشابه یکدیگر هستند:
MCC00RG20, MCC01RG20, MCC02RG20, MCC03RG20, MCC002, MCC003, MCC004, MCC00RW, MCC01RW, MCCA01, MKMA02, MKM001, MKM003

اون MC هم فکر کنم Mitsubishi Chemicals باشه. فرقشون هم فکر کنم فقط در کشور تولید کننده است.

با تشکر

امیر جان و طاهر جان بابت اطلاعات کمم ببخشید.:oops: :blushing: در مقابل شما اساتید ، من باید ساکت شم. :ziped:

پ.ن: از همون جایی این دیسک ها تهیه شده بودند که قبلا تهیه می شدن.
پ.ن2: فونت نوشته روی حلقه وسط هم فرق کره.

من از اين نمونه هاي جديد Verbatim كه ظاهراً ميگن قلابي شده نديدم و نمي تونم نظر بدم اما اصولاً از رنگ سطح ديسك و برخي جاهاي ديگه ميشه متوجه شد كه واقعاً فرق كرده يا نه.

بچه ها میخواستم که بدونم چیجوری میتونم دیسک استمپری را تشخیص بدم؟

من یه دیویدی خریدم که چاپ داره و اسمی روش نوشته نشده و رنگ دیسک هم طلایی هست میخواستم بدونم استمپری هست یا نه؟ صاحبش که میگفت مالزی هست ، مالزی یه مارکه یا همون استمپری منظورشه :confused:

بچه ها میخواستم که بدونم چیجوری میتونم دیسک استمپری را تشخیص بدم؟

من یه دیویدی خریدم که چاپ داره و اسمی روش نوشته نشده و رنگ دیسک هم طلایی هست میخواستم بدونم استمپری هست یا نه؟ صاحبش که میگفت مالزی هست ، مالزی یه مارکه یا همون استمپری منظورشه :confused:
مالزی که مارک نیست!
ببین وقتی خوده طرف بهت گفته پس مشکلت چیه؟:biggrin1:
در ضمن از رنگ پشت دی وی دی هم معلومه رایتی هست یا استمپری...

ممنون ولی بازم من نفهمیدم چی شد

مالزی پس چیه؟ استمپری یعنی چی ؟ و.... لطف کن کامل کامل توضیح بده
ببین این بازی های استمپری توسط مالزی زده میشن و میرسن به اینجا واسه همین معروفه به مالزی :biggrin1: (البته جاهای دیگه هم میزنن) استمپری هم اسم با کلاسشه در واقع روش ریختن اطلاعات روی دیسک(تزریق اطلاعات) رو بهش میگن استمپری!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or