Rainbow
کاربر سایت
من برای صحبت هامم یه منبع در زمینه تشخیص کیفیت دیسک ها دادم که نمیاد از روی سلیقه و قیافه دیسک ها رو درجه بندی کنه! البته مشکل digitalfaq اینکه زیاد به روز نیست و آخرین آپدیتش مال 2006 هست در صورتی که شما می گید این دیسک ها تکنولوژی جدید هستند و به احتمال زیاد اصلا در این سایت بررسی نشده اند.
فکر می کنم بهترین کار اینکه شما یک بازی را در یک درایو روی هر دو دیسک رایت کنین و بعد دیسک ها رو با همان dvd-writer با برنامه Nero CD-DVD Speed (یا هر برنامه تست دیگری که در اختیار دارید) تست کنین و از صفحه نتایج یه عکس بگیرید به عنوان منبع که نشون بده itmax بالاتره و اونو در سایتتون قرار بدید.
اون چیزایی که در کیفیت یه دیسک نقش مهم دارن ارور های PI و PO هستند که هرچی کمتر باشند quality score نهایی بالاتر قرار می گیره.
اشکان جان مدیا تایپ این دیسک D01 هست که در لیست digitalfaq موجود نیست.
ولی طبق گقته این سایت :
http://www.cdr-zone.com/articles/recordable_dvd_quality_page_1.html
DVD های مثبت Ricoh در طبق Premium List یا همون First Class قرار میگیرن.
در رابطه با تست دیسک هم ، از Quality Score زیاد نمیشه چیزی فهمید ، چون من با یک دیسک در طی چند بار تست کردن اختلاف های 25 تایی هم داشتم، در ضمن فقط این نکته نیست ، وزن دیسک و وضعیت اون وقتی که اون عملا تو درایو قرار می گیره هم مهمه.
از امیر هم دوباره بابت لینک ها تشکر کن.باهاش کلی صحبت کردم ، ازش بپرسی اون بیشتر بهت میگه! اون تستی هم که نشونش دادم در حالی بوده که این دیسک با سرعت 8X رایت شده بود! اگه خدا بخواد و سرش آرش یذره خلوت تر شد تستی در شرایط کاملا مساوی انجام میدیم تا Quality Score هم که شما می خواین مشخص بشه ، ولی مطمئنا IT Max نمره پایین تری میاره ولی خوب باز هم میگم همه چیز به این مربوط نمیشه.
در ضمن در طی این مدتی که با IT Max کار کردیم فقط 3 دیسکش سوخته که مشخص شد علتش هم هارد کامپیوتر بوده چون بلافاصله بعد از دیسک سوم هارد هم سوخت.

، اگر هم زمین خوردم ناراحت نمی میشم! عادت دارم البته همش اون آخراش خرابکاری می کنم! :biggrin1::biggrin1: