اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
زیاد به خش افتادن گیر ندید چون اگه به خوبی محافظت کنید حتی 33 بار تمام کنید خش نمیفته به جنس دیسک دقت کنید که جنسش و مارکش ، خوب و معروف باشه تا لنز دستگاه به راحتی بخونه و ضعیف نشه
از ما گفتن بود
از این به بعد هم هر بازی خواستید بخرید Verbatimو DataRight بخرید تا همیشه لنزتان سالم باشد تا افسوس نخورید

موفق باشید

فکر کنم این یکی رو ویراش کردین:
هنوز برعکسشم ثابت نشده ، من نمی گم بهتره ، ولی خوب با توجه به این سری جدیدی که از Verbatim وارد شده و آمار سوخت بالایی ( وحشتناکی) هم داره ، وضع فرق کرده!
من اگه ادامه میدم فقط بخاطر خودمه! :cheesygri از این جور بحث ها خیلی خوشم میاد:love: ، اگر هم زمین خوردم ناراحت نمی میشم! عادت دارم البته همش اون آخراش خرابکاری می کنم! :biggrin1::biggrin1:
فقط بگم آمار سوختی که این آخرا از Verbatim بدستم رسیده 20 تا از 50 تاست! :eek:
حالا بعدا بهت میگم که این بلا سر کی اومده.
گفتم که برعکسش برای من ثابت شده دیگه. منم نگفتم که برای همه ثابت شده.
من والا دروغ که ندارم، تو کار فروش نیستم که بخوام تعداد بالا از یه dvd رایت کنم تا بفهمم آمار سوختگیش در چه حدی هست. خوب وقتی شما می گی حتما درسته.
من منبعم سایت های معتبر هستن. وقتی تو تمام سایت های تست و بررسی دیسک verbatim premium grade نام گذاری می شه و یا به فرض تو فروم های سایت cdfreak که یه سایت خیلی کهنه کار در زمینه multimedia pc هست می گردم و صحبت های افراد رو می بینم که همشون بدون استثنا می گن dual layer فقط verbatim مصرف کنید و همچنین عکس هایی که گه گداری افراد در انجمن ها می زارن در مورد نمودار کیفیت دیسکشون (که نمونشو امیر فکر می کنم بهت نشون داد در مورد همین ricohjpnd01) برای من کاملا دیسک برتر رو مشخص می کنه.

پ.ن: مطمئنین این سری جدید verbatim قلابی نیست؟

همچنین عکس هایی که گه گداری افراد در انجمن ها می زارن در مورد نمودار کیفیت دیسکشون (که نمونشو امیر فکر می کنم بهت نشون داد در مورد همین ricohjpnd01) برای من کاملا دیسک برتر رو مشخص می کنه.

حق با شماست...

پ.ن: مطمئنین این سری جدید verbatim قلابی نیست؟

مشکل ما هم همینه ، تست مدیا همون مدیا رو میزنه ولی چرا اینطوری شدن نمی دونم!
سایت های معتبر هم که نمیان جنس وارداتی ایران رو تست کنن و یا حداقلش اینه که تو این یک هفته اخیر تستی روشون نشده.

چرا همه مینالند که دیسک ورباتیم کمه

ورباتیم کم نیست...زیاد می سوزن که کم شده.

خوب چون آرش اینا ( iranxbox ) وارد می کنن الانم یه چند تایی گرفتن که مثل اینکه 2 تاش سوخته
اینطور که فرزاد تو چت گفت احتمال زیاد همینایی هم که گرفتن می خوان بدن پس

از یک پک 10 تایی 3 تاش سوخت...یعنی رایت شدن ولی رو کنسول اجرا نشدن...تو PC هم می ذاشتیمش ویدئوش میومد...ولی خوب کنسول بوت نمی کرد بازی رو...اول فکر کردیم مشکل از یجای کار خودمونه ولی بعد که از بقیه همکارا پرسیدیم ، گویا اونا بیشتر از ما سوزوندن... :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آیا دیسک های Hp لنز کنسول رو ضعیف میکنه یا نه (برای درایو ضرر داره یا نه ؟) !؟ فرق دیسک های ورباتیم و Hp در خواندن بازی ها چیست !؟ اگر این 2 سوال من رو جواب بدین من دیگه هیچ سوالی ندارم....

من یک سوا دارم :
PIONEER DVD-RW DVR-112D
یک بازی 360 رایت کردم روی dvd DL "sd"بانرم افزار رایت کلون سی دی
اول امیج گرفتم بعد رایت کردم رایتشم حدود 45 دقیقه تول کشید کامل رایت کرده هیچ اروری هم نداد ولی هنگامی که میذاری توی 360 بازی نمیتونه بخونه میگه:unpley disk می خوام ببینم رایترم میتونه بازی هارو رایت کنه راستی با سرعت 2.4x زدم علت چی؟ ممنون میشم کمکم کنی چون تا حالا 2 تا دولایه سوزهنده بای مشکل از کجاست

آیا دیسک های Hp لنز کنسول رو ضعیف میکنه یا نه (برای درایو ضرر داره یا نه ؟) !؟ فرق دیسک های ورباتیم و Hp در خواندن بازی ها چیست !؟ اگر این 2 سوال من رو جواب بدین من دیگه هیچ سوالی ندارم....

HP یه دیسک درجه سه هست که از نظر کیفیت و سرعت به پای Verbatim نمیرسه و باعث ضعیفی لنز هم می شود که اگر لنز خراب شود باید 50 تومان بدی یکی دیگه بخری
مثلا الان من یه لنز اضافه دارم که ضعیف شده و فقط میتونه دیسک های Verbatim رو بخونه یعنی به قدری این دیسک ها خوب هستند که بازهم لنز ضعیف میتونه اینهارو بخونه:eek:;)

بهت پیشنهاد می کنم اکثر بازیهات رو ورباتیم بخری مخصوصا بازیهایی که زیاد انجام میدی و خطی نیست مثل PES & FIFA & NFS و.....
و بازیهای توپی که قرارن بیان رو ورباتیم بخر مثل Halo 3 & Assassins Creed و....

موفق باشید ;)

این نکست جن هم داره خراب میکنه ، من این اواخر سه تا بازی
گرفتم دارکنس اواسط بازی پیغام خطا میداد روی اچ پی بود . استرانگهولد هم وسطای بازی یا کنسول هنگ میکرد یا پیغام خطا میداد یا اینکه یه گیرای کوچولو داشت و روی فوجی بود.doa 4 هم که توی فیلم هلنا گیر میکرد روی دیتا رایت بود. من 5 تا بازی استمپری هم دارم که همشون مثله هلو کار میکنن:eek:.
اگه تو شهر ما نکست جن نمایندگی نداشت نمیدونم بچه ها با این همه سی دی معیوب باید چیکار میکردن.:confused:
-------------------
نکست جن باید یه تجدید نظر تو کیفیت کارش بکنه:-"

این نکست جن هم داره خراب میکنه ، من این اواخر سه تا بازی
گرفتم دارکنس اواسط بازی پیغام خطا میداد روی اچ پی بود . استرانگهولد هم وسطای بازی یا کنسول هنگ میکرد یا پیغام خطا میداد یا اینکه یه گیرای کوچولو داشت و روی فوجی بود.doa 4 هم که توی فیلم هلنا گیر میکرد روی دیتا رایت بود. من 5 تا بازی استمپری هم دارم که همشون مثله هلو کار میکنن:eek:.
اگه تو شهر ما نکست جن نمایندگی نداشت نمیدونم بچه ها با این همه سی دی معیوب باید چیکار میکردن.:confused:
-------------------
نکست جن باید یه تجدید نظر تو کیفیت کارش بکنه:-"

شما این حرف رو باید توی تاپیک خود نکست جن بزنی ! اینجا جاش نیست....

شاید مفید واقع شود

سلام
نظر دادن در مورد دیسک ها باتوجه به تنوع بالا و شرایط متفاوت یکم سخته ولی چیزی که مسلم هست اینه که دیویدی های جدید ورباتیم واقعا دیگه مثل قبل نیستن حتی نوشته وسط دیسک رو با قبلی ها مقایسه کنید میبینید با هم فرق دارن این موضوع وقتی جدیشد که ما رو ورباتیم ها سوخت دادیم و چون احساس کردیم ممکن مشکل از ما باشه
با رایتر های مختلف نرم افزار های مختلف امتحان کردیم که جواب نگرفتیم با همکار های دیگه صحبت کردیم اون ها هم مشکل مارو داشتن و شروع به تحقیق کردیم متوجه تفاوت دیسک های جدید ورباتیم با اورجینال های قبلی شدیم خیلی ساده هستش که شما برید یه ورباتیم جدید بخرید و با اونایی که قبلا داشتید مقایسه کنید میبینید حتی نوشته وسط رینگ دیسک با هم متفاوت شده و این نکته ضاهری ماجراست حالا کیفیت دیسک ها چرا پایین اومده خدا داند
راستی یه مقاله هم دارم که وقتی عکساش کامل شد حتما براتون میزارم تا ببینید که max tec
همون ricoh درجه 3 و noname هستش که تو تعداد بالا روش چاپ مکس تک زده شده
الان دیویدی متوسط از SD Safe DataوTDKوHP اورجینال که با قاب های بزرگ دی وی دی عرضه میشود میشه استفاده کرد fuji , itmax هم جزو دیسک های خوب بازار هستند ولی با همه اینا چرا hp به صورت فله مصرف زیادی داره؟ چون جا افتاده و تقریبا نه مصرف کننده و نه تولید کننده باهاش مشکلی ندارند .

ببخشید من از West خرید می کنم و متاسفانه اکثر دیسکهاش HP هستش می خواستم یه فروشگاه معرفی کنید که مارک DVD هاش Verbatim باشه با آدرس بعد قیمت این بازیهایی که روی این DVD هستند چنده ؟ ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or