اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
13 بازی روی hp دارم و یک بازی روی Verbatim که اون Dead Rising است.
از این به بعد کلاس کارم رو عوض می کنم و بازیهایم رو روی Verbatim رایت می کنم.هر چند که اگر لنز دستگاه هم خراب بشود میتونم کل دستگاه رو رد کنم و بجای ّش دو تا دستگاه دیگر هم بگیرم ولی عشق PSP بودن مانع می شود.دستگاهم مورد خاصی نداشته و همیشه عالی بازی ها رو اجرا میکرده...البته به غیر از UEFA , Saints Row که برای اجرا کردنشون باید Combo بزنم.

میشه بگی چرا باید اینکارو بکنه؟ :blink: ... من سه ماهه دارم توش HP می زارم هیچیش نشده...
پ.ن: یه حرفایی میزنیدا... :huh:

شما هر کاری دوست داری انجام بده... (ولی بدون فردایی هم هست) کیفیت دیسک HP جزو بدترین کیفیت ها هست... خوب پس نخری بهتره...

منم يدونه رو itmax دارم حدود 30 تا رو dataright يه 12 تا هم hp و يدونه هم مالزي و دوتا اورجينال دارم(اورجينال يه چيز ديگس يه خش خفن در حد ترك! روش اوفتاده لنز عين باقلوا ميخونه!)

میشه بگی چرا باید اینکارو بکنه؟ :blink: ... من سه ماهه دارم توش HP می زارم هیچیش نشده...
پ.ن: یه حرفایی میزنیدا... :huh:

من این حرف رو نزدم ، من همه بازیها HP بود و کم کم با ارور خش سیدی مواجه شدم طوری که دیگه هر چی بازی جدید میخریدم اجرا نمیشد! اما قدیمیا اجرا میشد! رفتم پیش آقا هادی تنظیم لنز کردم بازم درست نشد و مجور شدم لنز رو عوض کنم (50 تومان :() بعد آقا هادی گفت دیسک های HP دیسک های Level 3 ما هستند و سرعت پایینی دارند و کمی از قدرت لنز میکاهند اگه میخواهی لنزت هیچ چیش نشه از دیسک های بهتر مثل DATARIGHT و Verbatim استفاده کن
من هم نتیجه گرفتم که.....

من حتی بازم با PM از آقا هادی پرسیدم تا دیگه مطمئن شوم:

نقل قول : HP
نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-360
سلام آقا طاهر بنده **** هستم همون روز که برای خرابی لنز اومدم
خوبی هستید؟

می خواستم بپرسم که دیسک های HP لنز کنسول را خراب می کنه یا نه؟ و اینکه کنسولم را خوابیده بزارم یا وایساده؟

ممنون میشم
موفق باشید

سلام
دوست عزيز، ديسك HP يك ديسك Level 3 هست و به نسبت ديسكهايي مثل Fuji يا Ricoh يا Verbatim در سطح پايينتري قرار داره. همه ديسك ها باعث مستهلك شدن لنز ميشن ولي كم و زياد داره. HP به نسبت ديسكهاي ديگه كه نام بردم بيشتر به لنز فشار مياره ولي باز هم به نسبت ديسكهاي آشغال استمپري بهتره.
موفق باشيد

-----------------------------------
بچه ها این max قیمتش چنده؟

بدون چاپ روی سیدی میشه 6 هزارتومان ;)

منم يدونه رو itmax دارم حدود 30 تا رو dataright يه 12 تا هم hp و يدونه هم مالزي و دوتا اورجينال دارم(اورجينال يه چيز ديگس يه خش خفن در حد ترك! روش اوفتاده لنز عين باقلوا ميخونه!)

شما میشه ی مقدار در مورد IT Max بگید !؟ منظورم اینکه دستگاه اون بازی رو خوب اجرا میکنه ؟ راستی شما روی ورباتیم بازی ندارید !؟ (گفتم اگر دارید ی تست بزنید ببنین که کدوم بهتره)ورباتیم یا IT Max

شما میشه ی مقدار در مورد IT Max بگید !؟ منظورم اینکه دستگاه اون بازی رو خوب اجرا میکنه ؟
در مورد كيفيت ديسك همونطور كه عرض كردم Fuji و Ricoh از HP بهتر هستن. تصميم اينكه از چه ديسكي استفاده كنيد با خودتونه.متاسفانه اكثراً دنبال جنس ارزون هستن و كاري به كيفيت و اينجور مسائل ندارن.
در مورد ديسكهاي ITMAX هم بايد بگم كه متاسفانه اين ديسك ها با نام جعلي مدياي Ricoh يكي از بي كيفيت ترين ديسكهايي هستن كه من به شخصه تا بحال تست كردم ! از نظر قيمت هم ارزونترين ديسك بازار هست كه همين نشون دهنده كيفيت پايين اين ديسك هستش. تستش هم مجانيه، هر كي خواست بخره و تست كنه. در مورد اين كه كيفيت اين ديسك برابر ورباتيم هست :cheesygri هم من به شخصه با عرض معذرت تف سربالا انداختن رو ترجيح ميدم تا گفتن اين حرف.
اطلاعات تكميلي در مورد ديسكها و غيره رو ايشالا توي سايت ما بزودي خواهيد ديد.
موفق باشيد;)
اینم برای اطلاع دوستان;)

این نوع دیسک بهتری نوع دسیکهای استمپریه . کنسول من عین باقلوا اونا رو میخونه.
ديسك هاي استمپري همشون اشغالن!
خوب و بد بين اشون نيست
جواب مارو ندادید این Max tec ها خوبه ؟

طبق گفته نكست جن اين ديسكها همون dataright هست
من بازي هام روي اين ديسك هست و مشكلي ندارم

در مورد كيفيت ديسك همونطور كه عرض كردم Fuji و Ricoh از HP بهتر هستن. تصميم اينكه از چه ديسكي استفاده كنيد با خودتونه.متاسفانه اكثراً دنبال جنس ارزون هستن و كاري به كيفيت و اينجور مسائل ندارن.
در مورد ديسكهاي ITMAX هم بايد بگم كه متاسفانه اين ديسك ها با نام جعلي مدياي Ricoh يكي از بي كيفيت ترين ديسكهايي هستن كه من به شخصه تا بحال تست كردم ! از نظر قيمت هم ارزونترين ديسك بازار هست كه همين نشون دهنده كيفيت پايين اين ديسك هستش. تستش هم مجانيه، هر كي خواست بخره و تست كنه. در مورد اين كه كيفيت اين ديسك برابر ورباتيم هست هم من به شخصه با عرض معذرت تف سربالا انداختن رو ترجيح ميدم تا گفتن اين حرف.
اطلاعات تكميلي در مورد ديسكها و غيره رو ايشالا توي سايت ما بزودي خواهيد ديد.
موفق باشيد

خوب خوب خوب...
غیر از این نمی شد گفت ، و اما واقعیت :

این یک تصویر از تست مدیای این دیسکه ، حالا چجوری میشه تشخیص داد که این دیسک جعلی هست یا نه رو نمی دونم ، خود طاهر جان بار ها گفتن که برای تشخیص این که دیسک خوبه یا نه باید مدیاشون رو چک کرد و همچنین گفتن که اگر به جعلی بودن یک دیسک شک دارین باید مدیاشون رو چک کنید ولی ندیدم جایی بگن مدیای جعلی هم داریم و یا اینکه چجوری میشه اون رو تشخیص داد، به تصویر توجه کنید:

4p02h3o.jpg

اگه به این تصویر شک دارید ، بخواید تا عملا یک کلیپ تهیه کنم و نشون بدم که DVD It Max تو درایو هستش. اگر تست دیگه ای هم می خواین بگین انجام بدن ، در ضمن مطمئن باشید که باز هم از این حرف ها خواهید شنید ، قفل شدن تاپیک IranXBox ، همین حرف آقا طاهر و ... نشون دهنده مسئله هستن...در ضمن مطمئن باشید که حرف برای گفتن زیاده که اگر گفته بشه کاسه کوزه خیلی ها به هم میریزه. :-"

یاد این مثل معروف که :
گربه هه دستش به گوشت نمی رسه ، میگه بو میده.:)

ز نظر قيمت هم ارزونترين ديسك بازار هست كه همين نشون دهنده كيفيت پايين اين ديسك هستش.

آدرس میدی از کجا قیمت کردی؟! ببخشید ولی واردات این دیسک در انحصار IranConsole هستش و از همون جا مشخصه که از چه دیسک هایی ارزونتره از کدوما گرونتره!!!!! ;)

ویرایش:
میتونید مدیای Ricoh تایپ D01 رو تو اینترنت چک کنید : RICOHJPND01

آخرین ویرایش:
من کاملا با حرف آقا فرزاد ( Rainbow ) موافقم
خوده آقا طاهر زده نصف دیسک هاشو سوزونده حالا اومدن دارن از همین ته تغاریایی که براشون مونده یعنی HP که درجه 3 هست Fuji که اصلا بدرد نمی خوره و Ricoh که باز درجه 3 هست دارن تعریف می کننن شما هم اگه تف سر بالا بندازین بر می گرده رو خودتون خوب این که نشد کار
منم اگه همین 3 نوع به زور از واسطه های Iran Xbox گیرم میومد همینو می گفتم چرا نگم ان شالله همین 3 نمونه هم تموم شد می خواید چیکار کنید ؟
بشینید بگید بازی های رایتی به درد نمی خوره و فقط استمپری ؟

آخرین ویرایش:
مشاهده نتیجه نظر سنجی: اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

HP

Ali-360, duke_nukem, gamekhor007, Gears xbox360, ice-t, Metal Gear Solid, shahryaraz, xbox360club
8
36.36%

------------------------------------------------------------

Max

G-Man, Good Boy
2

9.09%

-------------------------------------------------------------
DataRight

Hamid_da2007, I AM XBOX, Medivh, Punish3r
4
18.18%

----------------------------------------------------------------------

Verbatim

Ali_Amini, Hooshi, Mojtaba Fisher, old_snake, pandora tomorrow, Pikil, sam

رای دهنده: 22.

قفل شدن تاپیک IranXBox
قفل شدن تاپیک iranxbox مربوط به سایت و ادمیانش می شه و صحبت های طاهر در مورد دیسک ها مربوط به فروشگاه nextgen می شه و این دو تا هیچ ربطی هم به همدیگه ندارند.;)

پ.ن1: من کاری به صحبت های طاهر ندارم ولی همچنان منتظر مقایسه این دیسک با verbatim و تایید بهتر بودنش از این دیسک هستم. (البته در شرایط مساوی)
پ.ن2: البته یه موضوعی رو هم اضافه کنم که مدیای دیسک های MaxTec که جناب hotgoal در بالا نوشتند درجه 3 هست دقیقا RICOHJPND01 067 می باشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or