اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
خوب مگه دیوونم الان لذت جت سواری و تانک و هلی کوپتر رو توی محیط به اون بزرگی ول کنم برم بچپم توی یه مپ کوچیک همش به در و دیوار شلیک کنم؟ :دی
شما که انقد این چیزا رو دوست داری فک کنم Ace Combat بازی کنی بهتره.
کاد FPS هست ، نیازی به جت و تانک و هلیکوپتر سواری نداشته و نداره...

اصلا و ابدا اینی که شما میگی نیست.فامیل خودم حتی یک بار هم نتونست nuke بزنه.هر موقع هم بازی میکرد،کیلش از مرگش کمتر بود.اما وقتی دسته رو بهش دادم و نشست پای بدکمپانی 2،زرتی پرید پشت تانک و 18 تا کیل زد
شما بیا با ما بازی کن دسته رو بده دست فامیلتون با تانک اگه تونست اصلا بیاد تو بیس ما وارد بشه جایزه داره.

بعدشم یه جوری نگید که انگار من خودم اصلا چیزفیلد بازی نکرده باشم.هزار نفر تو همین سایت هم گفتن همون bbc2 هم خودش کلی کمپر داشت.یارو میرفت میچپید تو درخت و با اسنایپر زرت زرت کیل میگرفت.نکته احمقانه هم این بود که حداقل یه کیل کم نداشت که بفهمی چجوری مردی
حسین بخدا بازی نکردین به پیر به پیغمبر بازی نکردین فقط دارید نظر میدید. این حرفاتون رو به کسی که صبح و شبش رو پای بازی گذاشته بگید هاجو واج نگات میکنه.

1- ببخشید از فاصله 1 کیلومتری باید QS بزنن برات با اسنایپر؟!! اونم با توجه به فاصله بسیار دور و کشش جاذبه زمین که روی فشنگ تاثیر داره؟
2- اگر تو تیم واقعا یه اسنایپر حرفه ای باشه، یک و دو سریعا محل اسناپیر حریف رو تشخصی میده.
3- بعد از شلیک تیر توسط اسنایپر، خط تیری روی هوا به مدت چندین ثانیه قرار میگیره که نشان دهنده محل اسنایپر هست.
4- بعد از گشته شدن 2-3 نفر از هم تیمی ها، اگر واقعا عقل به خرج بدن با ریختن یه مورتار میتونن کل منطقه ای که اسنایپر اونجا نشسته رو با جهنم براش تبدیل کنن.

با این حرفایی که میگی زرت زرت کیل میگیره اسناپیر معلومه که دیگه اصلااااااااا و ابداااااااااا اطلاعات نداری. من خودم کلاس ریکونم توی BF و همیشه و هم بودم. قبلا هم گفتم به چالش دعوتت میکنم با هر تیمی که دوست داری.

از طرز صحبتتون معلومه به دنبال چی هستید. شما کلا با من وارد بحث نشید بهتره چون وقتمو صرف جواب دادن به شما نخواهم کرد. شما هم بهتره همون FPS ـون رو بازی کنید. اکتیویژن تا کسانی مثل شما رو داره با توقعات پایین و محدود نباید توی فروش غمی داشته باشه ;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
اصلا و ابدا اینی که شما میگی نیست.فامیل خودم حتی یک بار هم نتونست nuke بزنه.هر موقع هم بازی میکرد،کیلش از مرگش کمتر بود.اما وقتی دسته رو بهش دادم و نشست پای بدکمپانی 2،زرتی پرید پشت تانک و 18 تا کیل زد.من شدیدا معتقدم بازی کردن کال به شدت سختتر هست.چون تو مپ به اون کوچیکی،یه دفعه از جلو و پشت سرت دشمن ظاهر میشه.و این دیگه مهارت شما هست که تعیین کنندس.بعدشم یه جوری نگید که انگار من خودم اصلا چیزفیلد بازی نکرده باشم.هزار نفر تو همین سایت هم گفتن همون bbc2 هم خودش کلی کمپر داشت.یارو میرفت میچپید تو درخت و با اسنایپر زرت زرت کیل میگرفت.نکته احمقانه هم این بود که حداقل یه کیل کم نداشت که بفهمی چجوری مردی(کیل کم مثل کال)به قول بابک حرف خیلی قشنگی زد.ازش پرسیدم به نظرت همه پلیرهای کال 12 ساله هستن؟گفت اگر فقط 50 درصدشون هم 12 ساله نباشن،بازهم تعداد پلیرهاش از چیزفیلد بیشترن.این یعنی اینکه تمام این حرفها مبنی بر نوب پسند بودن کال اشتباه هست.شما میگی که طرف تو کال میتونه کیل بگیره.بله درسته.یارو یه جا میشینه و با گرنید لانچر ممکنه 10 تا هم کیل بگیره.ولی از اونور مقدار مرگش حداقل 20 تا هست.دیگه بعد از این همه وقت بازی کردن کال این چیزا رو زیاد دیدم.
اصلا وابدا منظور من این نبود که COD بازی نوب پسندیه یا کسانی که COD بازی میکنن نسبت به BF بازیکن های معمولی تری هستن
بحث من اینه که اکتیویِژن برای سود وفروش بیشتر بازی را طوری میسازه که همه ازش راضی باشن و هرکسی با هر توانایی که داره حال کنه و این باعث میشه خیلی ها فکر کنن بازیشون خوبه وخیلی حرفه ای هستن ،من راجع به بچه هایی که باهاشون چند سال مولتی MW2 تو PC بازی کردم میگم که تعداد زیادیشون که کال را خیلی خوب بازی میکردن وقتی سراغ BC2 میومدن به علت اینکه نمیتونستن اونجوری مثل COD کیل بگیرن مولتی پلیر بازی را زیرسوال میبردن وبعد یه مدت بیخیال میشیدن
اما راجع به کمپرها :تو COD چون مپ های بازی کوچیکه کسی کمپ میکنه خیلی بهتر میتونه امتیاز بگیره وبیشتر اعصاب آدمو خرد میکنه اما مثلا وقتی تو BF راش بازی میکنی مد بازی شبیه جنگه ،یکی میتونه اسنایپ بزنه یکی بره راش بده ،یکی بشینه پشت تانک و... این باعث میشه کمتر با کمپرها اذیت بشی
کلا من فقط حرفم اینه تفاوت حرفه ای و نوب تو سری BF خیلی بیشتر احساس میشه ،بازیکن های خوب COD را معمولا کمتر میشه شناخت ،اما مثلا تو BC2 ما با یکی از بچه ها اکثرسرورهای خارجی که میرفتیم بهش احترام میذاشتن خیلی باحال بود حتی تو چندتا از سرورها هم بهش پروفایل ادمین داده بودن فقط به خاطر اینکه تفاوت امتیازش با نفردوم معمولا بیشتر از 30 تا کیل بود .

فکر کنم تصورشما از FPS اینه تو هر بازی اگه یه تفنگ بادی هم بدن دستت و دوربین بازی اول شخص باشه دیگه تمومه
یه بازی که میخواد شبیه ساز یه نبرد مدرن باشه قرار نیست فقط 18 نفر را بذاره تو یه مپ به اندازه قوطی که همدیگه را با Akimbo بزنن و افتخار کنن که FPS باز حرفه ای هستن ،تو BO یه مپ داشت Nuke town با یه killstreak خوب میتونستی 50-60تا کیل تو Hardcore HQ بگیری ،جالبش اینه وسیله جنگی نداره اما مثلا آر پی جی بهت میده با آرپی جی که سخته بخوای Killstreak ها را بزنی فقط گذاشتن آدم بزنی حال کنی

آخرین ویرایش:
شما بیا با ما بازی کن دسته رو بده دست فامیلتون با تانک اگه تونست اصلا بیاد تو بیس ما وارد بشه جایزه داره.

حسین بخدا بازی نکردین به پیر به پیغمبر بازی نکردین فقط دارید نظر میدید. این حرفاتون رو به کسی که صبح و شبش رو پای بازی گذاشته بگید هاجو واج نگات میکنه.

1- ببخشید از فاصله 1 کیلومتری باید QS بزنن برات با اسنایپر؟!! اونم با توجه به فاصله بسیار دور و کشش جاذبه زمین که روی فشنگ تاثیر داره؟
2- اگر تو تیم واقعا یه اسنایپر حرفه ای باشه، یک و دو سریعا محل اسناپیر حریف رو تشخصی میده.
3- بعد از شلیک تیر توسط اسنایپر، خط تیری روی هوا به مدت چندین ثانیه قرار میگیره که نشان دهنده محل اسنایپر هست.
4- بعد از گشته شدن 2-3 نفر از هم تیمی ها، اگر واقعا عقل به خرج بدن با ریختن یه مورتار میتونن کل منطقه ای که اسنایپر اونجا نشسته رو با جهنم براش تبدیل کنن.

با این حرفایی که میگی زرت زرت کیل میگیره اسناپیر معلومه که دیگه اصلااااااااا و ابداااااااااا اطلاعات نداری. من خودم کلاس ریکونم توی BF و همیشه و هم بودم. قبلا هم گفتم به چالش دعوتت میکنم با هر تیمی که دوست داری.

از طرز صحبتتون معلومه به دنبال چی هستید. شما کلا با من وارد بحث نشید بهتره چون وقتمو صرف جواب دادن به شما نخواهم کرد. شما هم بهتره همون FPS ـون رو بازی کنید. اکتیویژن تا کسانی مثل شما رو داره با توقعات پایین و محدود نباید توی فروش غمی داشته باشه ;)

اقا فردین اولا این حرف ها برای bc2 هست الان که دیگه از این خبرا نیست برای اون اقا خوم براش cd-key رو برای pc براش گرفتم و بعد از اون به قوا حرف های فن های bf قبل از امدن بازی که میگفتم بازی رو با نسخه های قدیمی مقایسه نکنین شما هم نکنین الان هر چی گفتی توی bf3 کل اون چهار مورد کاملا نقض میشه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم تصورشما از FPS اینه تو هر بازی اگه یه تفنگ بادی هم بدن دستت و دوربین بازی اول شخص باشه دیگه تمومه
یه بازی که میخواد شبیه ساز یه نبرد مدرن باشه قرار نیست فقط 18 نفر را بذاره تو یه مپ به اندازه قوطی که همدیگه را با Akimbo بزنن و افتخار کنن که FPS باز حرفه ای هستن ،تو BO یه مپ داشت Nuke town با یه killstreak خوب میتونستی 50-60تا کیل تو Hardcore HQ بگیری ،جالبش اینه وسیله جنگی نداره اما مثلا آر پی جی بهت میده با آرپی جی که سخته بخوای Killstreak ها را بزنی فقط گذاشتن آدم بزنی حال کنی
شما اگر دوست داری یه نبرد مدرن واقعی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم برو دفترچه نظام وظیف بگیر بعد از دوران خدمت هم برو لبنانی فلسطینی جایی اونجا نبرد واقعی رو تجربه کن. دیگه بتلفیلد از اون که واقعی تر نیست؟ هست؟
ولی من از بازی سرگرمی میخوام که همین سریه COD فوقالعاده سرگرمم مبکنه. امسال هم برا مدرن وارفر 3 cd-key نگرفتم چون مطمئنم اگه بگیرم دیگه به کل باید کار و زندگی رو تعطیل کنم.
در ضمن کاد هیچوقت ادعا نکرد که یک شبیه ساز نبرد مدرن هست فقط بهترین FPS حال حاظر دنیا هست و برترین سرگرمی دنیا.( حرف من نیست آمار اینو میگه )
سوال: باز هم میگم اینکه 5 نسخه ی آخر COD جزو بیشترین بازی های بازی شده در لایو هستند دقیقا نشان دهنده ی چیه؟ ( MW3 اول ، BO دوم )
الف: تمام مردم دنیا نوب هستن غیر از جمعیتی در بازیسنتر ب: تمام مردم دنیا نفهم هستن و نمیتونن بفهمن مولتی بتلفیلد بهتر از کاد هست غیر از جمعیتی در بازیسنتر ج:این آمار توطعه ی دشمن هست و حقیقت ندارد.

شما اگر دوست داری یه نبرد مدرن واقعی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم برو دفترچه نظام وظیف بگیر بعد از دوران خدمت هم برو لبنانی فلسطینی جایی اونجا نبرد واقعی رو تجربه کن. دیگه بتلفیلد از اون که واقعی تر نیست؟ هست؟ولی من از بازی سرگرمی میخوام که همین سریه COD فوقالعاده سرگرمم مبکنه. امسال هم برا مدرن وارفر 3 cd-key نگرفتم چون مطمئنم اگه بگیرم دیگه به کل باید کار و زندگی رو تعطیل کنم.در ضمن کاد هیچوقت ادعا نکرد که یک شبیه ساز نبرد مدرن هست فقط بهترین FPS حال حاظر دنیا هست و برترین سرگرمی دنیا.( حرف من نیست آمار اینو میگه )سوال: باز هم میگم اینکه 5 نسخه ی آخر COD جزو بیشترین بازی های بازی شده در لایو هستند دقیقا نشان دهنده ی چیه؟ ( MW3 اول ، BO دوم )الف: تمام مردم دنیا نوب هستن غیر از جمعیتی در بازیسنتر ب: تمام مردم دنیا نفهم هستن و نمیتونن بفهمن مولتی بتلفیلد بهتر از کاد هست غیر از جمعیتی در بازیسنتر ج:این آمار توطعه ی دشمن هست و حقیقت ندارد.
لول پس اگه Uncharted بازی کنم باید برم مثل ایندینا جونز ماجراجویی کنم ؟ جالب ترین نکته اینه اکثر کسایی که تو این فروم MW3 فن هستن اصلا مولتی پلیر این بازی را تجربه نکردن ،تو هنوز Cd-key نگرفتی Menu مولتی را ندیدی چه جوری میگی شاهکاره ؟!!! حداقل من اگه وارد این بحث شدم جفتشو را بازی کردم البته توقعی هم نمیشه داشت کسانی که تو امضاشون "کانون رسمی نوب های طرفدار MW"یا "طرفداران BF" هستن اکثرا باید سن کمی داشته باشن چون از یه آدم بیست چند ساله خیلی بعیده به خاطر یه بازی که فقط بازیه نه چیز بیشتر اینجوری شخصیت خودش را نشون بده یا حتی حرمت دوستان قدیمیش را نگه نداره و به اونا بی احترامی کنه ،کسی هم نمیتونه بگه MW پلیرها نوب هستن چون اصلا معیار نوب بون ربطی به یه گیم نداره من و شما تا چندسال هم که بحث کنیم نه شما قانع میشی نه من ،نه چیزی از BF به من میرسه نه چیزی از MW به تو ،بهتره بیخیال بشیم وبه همدیگه کمتر گیر بدیم مثلا الان همه به این آقا فردین بنده خدا گیر میدن واقعا خیلی سخته که بخوایم نظر ایشون را قبول کنیم یا حداقل به عنوان کسی که تو سایت مسئوله احترامش را نگه داریم ؟؟؟ واسه من که فقط مولتی پلیر بازیها مهمه الان در حال حاضر BF مولتی بهتری داره اگه سال 2007 میپرسیدی میگفتم COD4 سال بعدش Crysis wars و سال 2009 مولتی MW2 بهترین بودن ،اما تا حالا 10-15 ساعت MW3 بازی کردم به شما هم پیشنهاد میکنم امتحان کن Akimbo Secondry شده Overpowered weapon بازی MW3 خوب خودت حساب کنی بازی چه جوری میشه ،ترجیح میدم با پینگ قرمز بازی کنم اما تو یه سرور ایرانی که به خودشون هم فحش میدن نرم و... در هر صورت موفق باشی .

حالا جالبش اینجاست که این دوستان معلوم نیست موقع عرضه Arma ها و Flashpoint ها کجان و یهو به BF که میرسه همه میشن هاردکور و عشق شبیه سازی میدان نبرد و ... .
حداقل پابرهنه وسط بحث میپری قبلش ببین راجع به چی بوده بعد درافشانی کن اصلا ربطی به اینکه چه بازی شبیه ساز بهتریه نداره فقط یه مقایسه بین مولتی COD و BF بود ، Flight Simulator هم شبیه ساز خوبیه وقتی یه Ace combat میاد باید اونو با FS مقایسه کنیم ؟
Operation Arrowhead و Dragon Rising را هم بازی کردم واسه یه شبیه ساز تاکتیکی خوبه اما سبک بازی جوریه که پلیر زیادی نداره ،کسی که فقط میخواد بازی کنه بازیهای بهتری هم گیرش میاد .حتی با تخفیف وقیمت 5 دلاری استیم هم برای Arma کسی بازی را نخرید و روزی 100 تا بازیکن هم نداره

آخرین ویرایش:
شما اگر دوست داری یه نبرد مدرن واقعی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم برو دفترچه نظام وظیف بگیر بعد از دوران خدمت هم برو لبنانی فلسطینی جایی اونجا نبرد واقعی رو تجربه کن. دیگه بتلفیلد از اون که واقعی تر نیست؟ هست؟
=))
حالا جالبش اینجاست که این دوستان معلوم نیست موقع عرضه Arma ها و Flashpoint ها کجان و یهو به BF که میرسه همه میشن هاردکور و عشق شبیه سازی میدان نبرد و ... .

لول پس اگه Uncharted بازی کنم باید برم مثل ایندینا جونز ماجراجویی کنم ؟

الان مثلا خوشمزه ای ؟

جالب ترین نکته اینه اکثر کسایی که تو این فروم MW3 فن هستن اصلا مولتی پلیر این بازی را تجربه نکردن ،تو هنوز Cd-key نگرفتی Menu مولتی را ندیدی چه جوری میگی شاهکاره ؟!!! حداقل من اگه وارد این بحث شدم جفتشو را بازی کردم

جناب هارد کور ، ایشون گفتند به دلیل اعتیاد شدید این بخش بازی ، سی دی کی رو تهیه نمی کنن که از کار و زندگیشون نیوفتند !!!
اتفاقا بهنام از مولتی باز های خوب بازی ( نمی گم خفن یا هارد کور که به بعضی ها برنخوره :lol: ) هست ! بنده کلی با همین ایشون MW2 و Bo رو مولتی بازی کردیم ( جهت اطلاعت )

البته توقعی هم نمیشه داشت کسانی که تو امضاشون "کانون رسمی نوب های طرفدار MW"یا "طرفداران BF" هستن اکثرا باید سن کمی داشته باشن چون از یه آدم بیست چند ساله خیلی بعیده به خاطر یه بازی که فقط بازیه نه چیز بیشتر اینجوری شخصیت خودش را نشون بده یا حتی حرمت دوستان قدیمیش را نگه نداره و به اونا بی احترامی کنه ،کسی هم نمیتونه بگه MW پلیرها نوب هستن چون اصلا معیار نوب بون ربطی به یه گیم نداره

خوب این امضا رو برای این گذاشتن که کسانی که به نظرات و عقاید دیگر دوستان دست درازی می کنن مشخص شن که گویا مشخص شد .
من و شما تا چندسال هم که بحث کنیم نه شما قانع میشی نه من ،نه چیزی از BF به من میرسه نه چیزی از MW به تو ،بهتره بیخیال بشیم وبه همدیگه کمتر گیر بدیم مثلا الان همه به این آقا فردین بنده خدا گیر میدن

خوب ما نووبیم دیگه :lol: به شخصه حاظرم کلی دلیل بیارم که Mw از Bf خیلی سر تر هست

ولی من از بازی سرگرمی میخوام که همین سریه COD فوقالعاده سرگرمم مبکنه. امسال هم برا مدرن وارفر 3 cd-key نگرفتم چون مطمئنم اگه بگیرم دیگه به کل باید کار و زندگی رو تعطیل کنم.
در ضمن کاد هیچوقت ادعا نکرد که یک شبیه ساز نبرد مدرن هست فقط بهترین FPS حال حاظر دنیا هست و برترین سرگرمی دنیا.( حرف من نیست آمار اینو میگه )
سوال: باز هم میگم اینکه 5 نسخه ی آخر COD جزو بیشترین بازی های بازی شده در لایو هستند دقیقا نشان دهنده ی چیه؟ ( MW3 اول ، BO دوم )
الف: تمام مردم دنیا نوب هستن غیر از جمعیتی در بازیسنتر ب: تمام مردم دنیا نفهم هستن و نمیتونن بفهمن مولتی بتلفیلد بهتر از کاد هست غیر از جمعیتی در بازیسنتر ج:این آمار توطعه ی دشمن هست و حقیقت ندارد.
هر کسی در سطح تفکر شما نمی اندیشد ، اینم که شما سطح تفکرت در همین حد ِ که همه چیز رو دسته بندی کنی برا خودت که یا خوبه یه چیزی یا بد دلیل نمیشه که به بقیه هم ربطش بدی .
از نظر مولتی CoD همه پسند تره ، اون کسی که تو کل ِ سال 2 تا بازی میگیره یکی فوتباله یکی CoD برای رفع خستگی براش کافیه . اما اگه دیدت رو باز کنی و ببینی مولتی CoD چدق وقته که دقیقا تکون نخورده و پیشرفت نکرده و مولتی BF هر شماره چقد جهش داشته می رسی به این حرف که CoD فقط بخاطر راحت تر بودن برای نوپا ها و کسایی که کلا کم بازی می کنن مخاطب های بیشتری داره . فروششم بخاطر همونه . البته از کسی که فروش رو توی یه کمپین 5 ساعته می بینه که چیزی نیست ( طبق گفته خودتون ) . منکر حرفه ای هاش نمی شم اما مولتی CoD برای کسایی که کلن 2 ساعت تو هفته بازی می کنن خیلی راحت تره تا BF . بعدشم سطح کیفیت بازی هاش خیلی پایین تره ، شما اگه برین الان MW2 بازی کنین رو کنسول یا MW خیلی ها هستند که خدا بازی می کنن و رو همون موندن ، کافیه بری کیفیت بازیشون رو با یه بازی معمولی تو MW3 مقایسه کنی .

بعدشم بازی ـی که میخواد بهترین مولتی باشه یه ارزشی برای خریدار میزاره و سرور اختصاصی میزاره . نه این که سرور اختصاصی بزازه برا PC اما رنک نداشته باشه .

حرف اون دوستانی که اومدن میگن BF3 هاردکوره هاردکوره هیچ ربطی به کامیونیتی BF Fan های این سایت نداره . تعمیمش ندین و گرنه تو جبهه خودتون حرف های خیلی خیلی خشگل تر هست .

حرف اون دوستانی که اومدن میگن BF3 هاردکوره هاردکوره هیچ ربطی به کامیونیتی BF Fan های این سایت نداره . تعمیمش ندین و گرنه تو جبهه خودتون حرف های خیلی خیلی خشگل تر هست .
والا هربار بحث شد که دوستان BF فن شما برگشتن طبیعی بودن و واقعی تر بودن و هاردکور تر بودن و ... ِ BF رو کوبیدن تو سر MW و فن های MW رو بهشون توهین کردن و گفتن نوب و ... . شرمنده دیگه نمی دونیم کدوم جزء دسته و تو جبهه شماها هستن و کدوما نیستن.

بفرما، باز هی گیر بدن که این نسخه کپی برداری کرده از نسخه های قبلش و هزارتا گیر دیگه، بازم با این وجود فروشش خداست، واقعا نوش جونشون.

فردین حداقل قسم نخور.خدا رو شکر اون دوستمون هم گفت که cd key بازیو ازش خریدم.این موضوع کمپ کردن اسنایپرها فقط حرف من نیست.خیلیای دیگه هم اینو میگن.این اتفاقی هست که برای من و خیلیای دیگه افتاده،حالا تو نمیتونی باور کنی دیگه مشکل از من نیست.نکته اصلی تو این بحث باز هم همون نگاه تحقیر آمیز هست.جوری میگی بازی نکردی،انگار مثلا یه چیز خیلی گرون و قیمتی هست که فقط قشر خاصی بهش دسترسی دارن!!!!یاد بحث با ps فنهایی میوفتم که تا از یه بازیه ps انتقاد میکنی،زرتی میگن ps3 نداری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or