شایعه اپل به دنبال خرید EA یا سونی

Aurlito

کاربر سایت
کارشناسان اقتصادی پیشبینی کرده‌اند که اپل، با 57 میلیارد دلار پول، قدرت تعدی به دنیای بازیهای کامپیوتری را بوسیله ی خرید EA یا سونی دارد.

کارشناسان با تفسیر سخنان استیو جابز به این نتیجه رسیده اند که اپل میتواند حتی شرکت والت دیزنی را بخرد.

منبع

• Like
Reactions: VahiD_ST
حتما اپل توانایی خریدشو داره که میگن دیگه!!!:دی
ولی بهتر که نیاد! میزنه همه شرکتای دیگه رو ورشکست میکنه اونوقت میشه یه کنسول اونم iplay station :دی

میگم جدا اپل و سونی اینقدر صاحب داره تو ایران؟؟؟:دی
بجرات میتونم بگم 5% هم اطلاعات مفید در این رابطشون(درباره اپل) ندارید که اینقدر ادعای سهام داری میکنید.

ولی Play station هم با عکس سیب گار خورده جالب میشه:دی

یعنی شما فکر میکنی واقعا سونی از لحاظ مالی بهتر از اپل هست؟
فکر میکنم شما شادتری!

عزیز اشتباه میکنی فقط کافیه به یک نگاه به میزان درامد دو شرکت و میزان سرمایه ای که دو شرکت دارن و میزان تعداد افرادی که در اون شرکت کار میکنن و بخش های سرمایه گزاری شرکت ببینی از TV و... بگیر تا سینما و دوربین و.... بندازی که میبینی که سونی خیلی بزرگ تر از اون چیزی هستش که شما فکر میکنی .

در صورتی که بعضی از خرج های مثل بعضی از تحقیق های اضافه رو نکنه میتونه سرمایه ش رو داشته باشه برای خرید اپل اما سونی پول که دستش میاد مجبوره برای این که در هر کدوم از بخش هاش بالا باشه کلی پول صرف تحقیقات کنه .

فکر میکنم شما شادتری!]
خودمونيم شمام شنوگوليا:d
يعني واقعا چطور فكر كردي اپل از سوني(كمپاني كل) بيشتر پول داره:d

فکر میکنم شما شادتری!
اپل حتی نخواهد تونست بخش هیت سینک سازی سونی رو بخره.
اپل داره به سختی و با راه اومدن با شرکت تایوانی فاکس کان محصولاتش رو میده بیرون، و OS/X فقط 10% سهام بازار رو در دست داره. XP هنوز 60% داره، و بقیه ش مال سون، ویستا و SunOS هست. بعبارت دیگه اپل هیچی نیست جز مشتی برنامه نویس که میدن چینیها با آلومینیوم براشون کامپیوترهای خوشگل بسازن و یک سری آدم که فقط چون با اپل حال میکنن محصولات بیش از حد گرونشون رو میخرن.

اپل حتی نخواهد تونست بخش هیت سینک سازی سونی رو بخره.
اپل داره به سختی و با راه اومدن با شرکت تایوانی فاکس کان محصولاتش رو میده بیرون، و OS/X فقط 10% سهام بازار رو در دست داره. XP هنوز 60% داره، و بقیه ش مال سون، ویستا و SunOS هست. بعبارت دیگه اپل هیچی نیست جز مشتی برنامه نویس که میدن چینیها با آلومینیوم براشون کامپیوترهای خوشگل بسازن و یک سری آدم که فقط چون با اپل حال میکنن محصولات بیش از حد گرونشون رو میخرن.
ایول من نمیدونم اینا رو شما از کجا میارید میگید ! آقا یکی لطف کن این تاپیک رو ببنده تا بیشتر از این دوستان اظهار نظر نکردن !
پ.ن : شما احیانا نسبتی با بی خودی الملک نداری !؟

http://tech.fortune.cnn.com/2010/10/26/why-apple-wont-buy-facebook-or-sony/

آخرین ویرایش:
ایول من نمیدونم اینا رو شما از کجا میارید میگید !
گوگل.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

86841505448358258399.png

در ضمن عکس بالا از کاربران وب هست. کسایی که آفلاین کار میکنن رو حساب کنیم خیلی بیشتر میشه سهم ویندوز.

آخرین ویرایش:
بحت من سر OS X نیست بله سهمی در بازار نداره تنها دلیلش هم انحصار طلبی Apple هست که باعثش شده
منظور من بقیه قسمت های پستت هست که واقعا زیاده روی کردی !
درآمد اخیر اپل رو نگاه کن بعد برو گوگل کن !
چرا اپل نمیخواهد Facebook, Yahoo, Sony, EA , Disney, netflix, Adobe را بخرد !؟؟؟
و مقایسه کردن iOS با Windows هم بسیاز زیبا هست :))
حداقل یه آماز از سیستم عامل ها موبایل میزاشتی تا معلوم میشد سهم iOS در بازار چقدره !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or