نتیجه گرفتی که اپل میاد PIXAR رو که مال دیزنی هست و بدون اجازه دیزنی فروخته نمیشه رو میخره ! و از اونجایی که پیکسار رو میخره ، در نتیجه دیزنی هم میتونه بخره ! یعنی الآن والت دیزنی که که خودش یکی از بزرگترین کمپانی ها هست ، همینجور میاد سهامش رو میفروشه به اپل ؟ الآن یعنی این رو شما با چه منطقی گفتی من نفهمیدم !
و 100 البته ربط خرید پیکسار و نحوه خریدش و ربطش به جمله CVG رو هم که فرمودید توضیح بدید ممنون میشیم
پ.ن: در ضمن من شاکی نیستم ! اینجا هم فروم هست و جای بحث ! نکنه انتظار داشتید همینجوری بگید و بدوزدید و کسی هم حرفی نزنه ؟
به همون دلیلی که میگی اینجا فروم من دلم خواست این حرفو زدم OK ؟
بله اپل توان خرید والت دیزنی رو داره ! نه اینکه میخره بحث همین بوده از اول تاپیک ولی فک کردن بعضی ها تا یکی گفت میخره یعنی تموم خریدن و تموم شد همه چی !
خودت هم میگی میتونه ! میتونه دیگه کسی گفت نمیتونه بخره ؟ من گفتم باید بره بخره ؟ یا خریده ؟ یا خواهد خرید ؟ من اصلا چرا جواب تورو میدم !؟
از این واضح تر بگم که گفتم بعید نیست و میتونه بخره کجای حرف من برداشت کردی که خریده یا خواهد خرید بر میگرده به قدرت درکت !
نتیجه گرفتی که اپل میاد PIXAR رو که مال دیزنی هست و بدون اجازه دیزنی فروخته نمیشه رو میخره
با این یه جملت کلا متوجه شدم زبان شیرین فارسی !! رو هم متوجه نمیشی
عمده بحث من این بود که PIXAR قبلا ماله استیو جابز بوده امیدوارم که استیو جابز رو بشناسی و الکی نیمده باشی پست منو نقل قول کنی چون از این جملت میشه فهمید که همینجوری عشقی این کارو کردی ! خواستی بگی ما هم آره
این جمله من که شما خیلی تفصیر قشنگی ازش داشتی !!! :
استیو جابز یکی از موسسین استودیو PIXAR بود اما به دلیلی چند مدت ترک کرد شرکتو الانم فقط سهام دار هست توی پیکسار پس زیاد بعید نیست این موضوع
و 100 البته ربط خرید پیکسار و نحوه خریدش و ربطش به جمله CVG رو هم که فرمودید توضیح بدید ممنون میشیم
واست میفرمایم تا ممنون بشی ( البته شما که کلا نفهمیدی من چی گفتم از رو این جملت هم میشه کاملا فهمید )
پیکسار یکی از استودیو های حال حاظر دیزنی هست. استیو جابز موسس پیکسار و در حال حاظر یکی از سهام داران هست از این رو گفتم
بعید نیست
فهمیدی عزیزم ؟!
اگه باز متوجه نشدی Google Translate به اکثر زبان ها ترجمه میکنه !