شایعه اپل به دنبال خرید EA یا سونی

Aurlito

کاربر سایت
کارشناسان اقتصادی پیشبینی کرده‌اند که اپل، با 57 میلیارد دلار پول، قدرت تعدی به دنیای بازیهای کامپیوتری را بوسیله ی خرید EA یا سونی دارد.

کارشناسان با تفسیر سخنان استیو جابز به این نتیجه رسیده اند که اپل میتواند حتی شرکت والت دیزنی را بخرد.

منبع

• Like
Reactions: VahiD_ST
شایعه خرید EA یه سالی هست پیچیده
سونی رو که عمرا اصلا همچین چیزی محاله !

استیو جابز یکی از موسسین استودیو PIXAR بود اما به دلیلی چند مدت ترک کرد شرکتو الانم فقط سهام دار هست توی پیکسار پس زیاد بعید نیست این موضوع

الآن پیکسار = والت دیزنی ؟ :d
به علاوه اینکه والت دیزنی بیشتر سهام پیکسار رو خرید و الآن مالکش حساب میشه ! یعنی اگر کسی هم بخواد بخرتش ، اگه دیزنی مخالفت کنه ، نظر سهام دارای عامش اصلا مهم نیست. دیزنی انقدر از سهام رو داره که فقط نظر دیزنی مهمه در ساخت انیمیشن ها ، خرید و ... و برای همینه که مالکش حساب میشه

خود دیزنی هم انقدر کوچیک و پشمک نیست که کسی بتونه بخرتش !

الآن پیکسار = والت دیزنی ؟ :d
به علاوه اینکه والت دیزنی بیشتر سهام پیکسار رو خرید و الآن مالکش حساب میشه ! یعنی اگر کسی هم بخواد بخرتش ، اگه دیزنی مخالفت کنه ، نظر سهام دارای عامش اصلا مهم نیست. دیزنی انقدر از سهام رو داره که فقط نظر دیزنی مهمه در ساخت انیمیشن ها ، خرید و ... و برای همینه که مالکش حساب میشه

خود دیزنی هم انقدر کوچیک و پشمک نیست که کسی بتونه بخرتش !
من از روی حرف سایت CVG این حرف رو زدم شما از دست کسی شاکی هستی ؟ برو به مدیران CVG این احساساتت رو ابراز کن

یعنی همه کارخونه هاشو،محصولاتشو،زمین و ملک املاک،سرمایه ها،تکنولوژی ها،حتی برند ثبت شده آیفون رو و....رو بره بفروشه.پولاشو بزاره تو چند تا کامیون بره سمت توکیو....تازه اونوقت شاید بتونه یکی از زیر مجموعه هاشو بخره.....
برای اون دوستی که فرموردند:
Microsoft:Total assets:86.113Billion
Toyota:Total assets:371.85Billion
بعرضتون برسونم که هیچ شرکت خودروسازی به اندازه تویوتا درآمد نداره.به طوری که رتبه دوم حتی کمتر از تصف تویوتا سرمایه داره،البته این سرمایه شامل لکسس و بخش های صنعتی و ...هم میشه​
کلا این حرف ها یه کم بچه گانه به نظر میرسه.این شرکت میتونه اون شرکت رو بخره.این روزا خرید شرکت های کویچک هم کلی ریسک داره چه برسه به این لقمه های بزرگ...

سبحان الله !

ای بابا !
عزیزان من ! مگه سونی خریدنیه ؟
آهان
دوزاریم افتاد !
در مناطقی از کشور به دستگاه Playstation 1 میگن Sony !!! ( مثلا شهر مورگان چزقور )
حالا این کارشناسا میگن که اپل میتونه PS1 بخره !
اونو که عمه ی اینجانب هم تاوانایی داره ! یکی واسه ی پسر 4 ساله اش خریده !

این خبر ها فقط جنبه ی عوض کردن حال رو دارن و بس :d

سره يه چيزه الكي دارين بحث ميكنين!
يه رقميو حساب كردند و گفتن كه با اين پول Apple توانايي خريد اون دو شركت رو داره. اما مگه هر چيزي خريدنيه؟

من از روی حرف سایت CVG این حرف رو زدم شما از دست کسی شاکی هستی ؟ برو به مدیران CVG این احساساتت رو ابراز کن

یعنی شما از روی این قسمت :

Leading financial magazine Barron's is reportedly suggesting that Apple faces "speculation that it could acquire Adobe Systems, Sony, or even Walt Disney".

نتیجه گرفتی که اپل میاد PIXAR رو که مال دیزنی هست و بدون اجازه دیزنی فروخته نمیشه رو میخره ! و از اونجایی که پیکسار رو میخره ، در نتیجه دیزنی هم میتونه بخره ! یعنی الآن والت دیزنی که که خودش یکی از بزرگترین کمپانی ها هست ، همینجور میاد سهامش رو میفروشه به اپل ؟ الآن یعنی این رو شما با چه منطقی گفتی من نفهمیدم !

و 100 البته ربط خرید پیکسار و نحوه خریدش و ربطش به جمله CVG رو هم که فرمودید توضیح بدید ممنون میشیم

پ.ن: در ضمن من شاکی نیستم ! اینجا هم فروم هست و جای بحث ! نکنه انتظار داشتید همینجوری بگید و بدوزدید و کسی هم حرفی نزنه ؟

به عمل کار براید به سخنرا(دا)نی نیست!:d

بعید به نظرمی رسه!با اینکه به شدت از وارد شدن اپل به دنیای بازی ها بخاطر سیاست های اقتصادیش استقبال می کنیم!

حالا چه گیری به سونی دادین؟! EAآدم حساب نمیشه؟:d

نتیجه گرفتی که اپل میاد PIXAR رو که مال دیزنی هست و بدون اجازه دیزنی فروخته نمیشه رو میخره ! و از اونجایی که پیکسار رو میخره ، در نتیجه دیزنی هم میتونه بخره ! یعنی الآن والت دیزنی که که خودش یکی از بزرگترین کمپانی ها هست ، همینجور میاد سهامش رو میفروشه به اپل ؟ الآن یعنی این رو شما با چه منطقی گفتی من نفهمیدم !

و 100 البته ربط خرید پیکسار و نحوه خریدش و ربطش به جمله CVG رو هم که فرمودید توضیح بدید ممنون میشیم

پ.ن: در ضمن من شاکی نیستم ! اینجا هم فروم هست و جای بحث ! نکنه انتظار داشتید همینجوری بگید و بدوزدید و کسی هم حرفی نزنه ؟
به همون دلیلی که میگی اینجا فروم من دلم خواست این حرفو زدم OK ؟
بله اپل توان خرید والت دیزنی رو داره ! نه اینکه میخره بحث همین بوده از اول تاپیک ولی فک کردن بعضی ها تا یکی گفت میخره یعنی تموم خریدن و تموم شد همه چی !
خودت هم میگی میتونه ! میتونه دیگه کسی گفت نمیتونه بخره ؟ من گفتم باید بره بخره ؟ یا خریده ؟ یا خواهد خرید ؟ من اصلا چرا جواب تورو میدم !؟
از این واضح تر بگم که گفتم بعید نیست و میتونه بخره کجای حرف من برداشت کردی که خریده یا خواهد خرید بر میگرده به قدرت درکت !
نتیجه گرفتی که اپل میاد PIXAR رو که مال دیزنی هست و بدون اجازه دیزنی فروخته نمیشه رو میخره
با این یه جملت کلا متوجه شدم زبان شیرین فارسی !! رو هم متوجه نمیشی
عمده بحث من این بود که PIXAR قبلا ماله استیو جابز بوده امیدوارم که استیو جابز رو بشناسی و الکی نیمده باشی پست منو نقل قول کنی چون از این جملت میشه فهمید که همینجوری عشقی این کارو کردی ! خواستی بگی ما هم آره
این جمله من که شما خیلی تفصیر قشنگی ازش داشتی !!! :
استیو جابز یکی از موسسین استودیو PIXAR بود اما به دلیلی چند مدت ترک کرد شرکتو الانم فقط سهام دار هست توی پیکسار پس زیاد بعید نیست این موضوع
واست میفرمایم تا ممنون بشی ( البته شما که کلا نفهمیدی من چی گفتم از رو این جملت هم میشه کاملا فهمید )
پیکسار یکی از استودیو های حال حاظر دیزنی هست. استیو جابز موسس پیکسار و در حال حاظر یکی از سهام داران هست از این رو گفتم بعید نیست
فهمیدی عزیزم ؟!
اگه باز متوجه نشدی Google Translate به اکثر زبان ها ترجمه میکنه !

آخرین ویرایش:
!!!!!!!!!!!!!!من الان خبر را دیدم!ایشون کارشناس بودن؟یعنی اپل یا سونی یا EA را می خره؟نمی گم پولشو نداره اما فکر نمی کنم سونی که یمی از قطب های اصلی صنعت گیم و EA یکی از بزرگترین سازندگان گیم باشه,خودشونو بفروشن!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or