اینم بگم : با فیبر نوری حداقل پینگمون با آلمان 60 و حداکثر دیگه 100 هست :d . اینترنتی ایده آل برای همه . به قول چند نفر از دوستان اونور آبی اگر پینگ من بیاد زیر 100 و لگ نباشم کلا دهن بازی های آنلاین سرویس میشه :d + مسعود .
اینم بگم : با فیبر نوری حداقل پینگمون با آلمان 60 و حداکثر دیگه 100 هست :d . اینترنتی ایده آل برای همه . به قول چند نفر از دوستان اونور آبی اگر پینگ من بیاد زیر 100 و لگ نباشم کلا دهن بازی های آنلاین سرویس میشه :d + مسعود .
اسم گیم رو توش آوردن من حس میکنم کم کم داره یه چیزی گیر ما بیچاره ها میاد :d .
حسین شفیع در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب گفت: شبکه فیبر نوری امکانی فراهم میکند که کاربران بتوانند با پهنای باند بالا و سرعت و کیفیت بیشتر سرویسهای مورد نظر خود را مور استفاده قرار دهند.
وی با اشاره به مهلت 18 ماهه که برای بهرهبرداری از سرویسها به این اپراتور داده شده، از تلاش برای راهاندازی پیش از موعد برخی از این سرویسها خبر داد.
شفیع از ویدئوکنفرانس، بازی آنلاین، سرگرمی، گردشگری، آموزش از راه دور و پزشکی از راه دور به عنوان برخی سرویسهایی که ممکن است در گام اول توسط این اپراتور ارائه شوند، نام برد.
مدیر عامل ایرانیان نت در پاسخ به این سوال که با توجه به سرمایه حجیمی که برای راهاندازی شبکه فیبرنوری لازم است و با توجه به محدودیتهایی که در زمینه سرعت وجود دارد آیا این شرکت قادر به بازگشت سرمایههای خود خواهد بود توضیح داد: سرمایه گذاریهایی که در این زمینه صورت میگیرد برای تمام سرویسهاست و طبعا ما در زمینه سرعت و پهنای باند تابع قوانین و ضوابط کشور خواهیم بود.
وی در عین حال عنوان کرد: قطعا سرعت ما همان سرعتی خواهد بود که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در نظر بگیرد اما از پهنای باندی که در اختیار داریم در سایر بخشها استفاده خواهد شد.
شفیع درباره اپراتورهای دیگری که سرویسهای خود را با استفاده از شبکه فیبر نوری ارائه میکنند، توضیح داد: در این زمینه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات باید تصمیم بگیرد اما تا جایی که میدانم تاکنون تنها اپراتور چهارم مجوز فعالیت در زمینه فیبرنوری را اخذ کرده و ما در این زمینه برای همکاری با شرکتها و بخشهای علاقمند آمادهایم.
به گزارش ایسنا، یکی از راهکارهای دولت برای حل محدودیت انتقال پهنای باند تولد اپراتور چهارم بود تا فیبر نوری را تا منازل، ساختمانها یا ادارات برده و خدماتی از قبیل تلفن، ویدئو، ارسال تصویر، سیستمهای زنده تصویری، داده را در اختیار کاربران قرار دهد. در این راستا اپراتور چهارم مامور شده تا بستر مناسب برای در اختیار گذاشتن پهنای باند با اهداف مختلفی همچون توسعه کسب و کارها را فراهم آورده و دسترسی به پهنای باند بالا را برای خانوادهها و کسب و کار و ادارات ایجاد کند.
اسم گیم رو توش آوردن من حس میکنم کم کم داره یه چیزی گیر ما بیچاره ها میاد :d .
هر کدومشونم یه دست توش ببرن که نتش از اینی که داریم آشغال تر میشهروحالله نصیری در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات در خصوص ترکیب سهامداران اپراتور فیبر نوری ایرانیاننت، اظهار داشت: سهامداران اپراتور ایرانیاننت، 20 درصد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (از طرف حاکمیت)، 20 درصد صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما، 20 درصد بانک شهر سازمان شهرداری تهران، 20 درصد شرکت پایوران (زیر مجموعه خصوصی وزارت دفاع)، 10 درصد شرکت گسترش الکترونیک سینا (زیرمجموعه خصوصی بنیاد مستضعفان) و 10 درصد شرکت صندوق بازنشستگی وزارت نفت (زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری صنعت نفت) است.
به گزارش فارس، پیش از این قانون حکم کرده بود که اپراتور فیبر نوری نمیتواند دولتی باشد و حداکثر سهم دولت در این پروژه نباید از 20 درصد تجاوز کند.
به این ترتیب راهکار استفاده از صندوقهای سرمایه گذاری وابسته به نهادهای دولتی که قانوناً خصوصی محسوب میشوند، به عنوان راهکار رعایت قانون در اپراتور ایرانیاننت اتخاذ شد.
حسين شفيع در گفتوگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس اظهار داشت: مطالعات اوليه طرح تجاري اپراتور فيبر نوري ايرانياننت در حال اتمام است و به نهايي شدن طرح تجاري نزديک هستيم.
مدير عامل اپراتور فيبر نوري ايرانياننت با بيان اينکه مدتي است اين اپراتور پروانه فعاليت دريافت کرده گفت: پس از 18 ماه شبکه به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي اضافه کرد: دولت در پروانه اپراتور ايرانياننت، براي اين اپراتور 4 سال دوره حفاظت در نظر گرفته که اين دوره از زمان صدور پروانه يعني نيمه تابستان 91 آغاز شده است.
شفيع در خصوص پيشبيني جذب مشترک توسط ايرانياننت گفت: براي دو سال نخست فعاليت اپراتور جذب يک ميليون مشترک را در پيشبيني داريم.
به گزارش فارس، در تابستان سال 91 دولت پروانه نخستين اپراتور فيبر نوري را به قيمت 150 ميليارد تومان به کنسرسيوم ايرانيان نت فروخت.
پيش بيني شده طي 8 سال 26 ميليارد دلار سرمايه گذاري در اين پروژه انجام شود و در اين 8 سال 50 ميليارد دلار درآمد نيز حاصل گردد.