3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!درود
مکالمه ی 85 تومانی با 3G اونم توی ایران خوبه والا
ولی بازم میگم من چشمم آب نمیخوره![]()
3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!درود
درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم کیفیت مکالمه ، دوربین دوم و اینترنت با سرعت بالاتر از Gprs از امکانات 3G هستند!3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!
تا جایی که بنده اطلاع دارم کیفیت مکالمه ، دوربین دوم و اینترنت با سرعت بالاتر از Gprs از امکانات 3G هستند!
برای استریم کردن صوت و تصویر یک پهنای باند لازمه!نه عزیز بحث اون که کلا جداست در اون مورد کاملا حق با شماست اصلا سرعت 128 و 512 مال Gprs هست!
منتهی گفتید توی کیفیت مکالمه تاثیر نداره که این مورد اشتباه شماست البته در ایران واقعا هیچی تاثیر نداره :d
کیفیت مکالمه ربطی به سرعت نداره مثلا الان اگه سرعت GPRS بیشتر بود کیفیت بیشتر می بود؟خیر
تعرفه ها رو نیگاه:رایتل | خدمات و تعرفه ها
تعرفه ها رو نیگاه:رایتل | خدمات و تعرفه ها
دقیقا! احسنـــــت.خب مسعود جان دقیقا زدی به هدف ! ولی اینم در نظر بگیر فقط یک احمق از اپراتور سوم با این قیمت استفاده نمیکنه بلکه فقط یک احمق اپراتور سوم رو با این قیمت استارت میزنه . اپراتور سوم رو که تازه استارت زدن بلایی رو سرش آوردن که در یکی دو سال دیگه میخوان سر اینترنت بیارن تا عملا کسی استفاده نکنه ! آیا با من موافق نیستید ؟ اگر هم تا الان قیمت اینترنت رو اینطور نکردن دلیل این بوده که قبلا هم قیمت این بوده و نمیتونن یک دفعه گرونش کنن .