3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!درود
مکالمه ی 85 تومانی با 3G اونم توی ایران خوبه والا
ولی بازم میگم من چشمم آب نمیخوره
3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!درود
درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم کیفیت مکالمه ، دوربین دوم و اینترنت با سرعت بالاتر از Gprs از امکانات 3G هستند!3g هیچ تاثیری روی مکالمه نمیذاره! توی نسل سوم مهم اینترنتش هست که اینم اینترنت درست و حسابی نداره! بنده ایرانسل رو ترجیح میدم!
تا جایی که بنده اطلاع دارم کیفیت مکالمه ، دوربین دوم و اینترنت با سرعت بالاتر از Gprs از امکانات 3G هستند!
برای استریم کردن صوت و تصویر یک پهنای باند لازمه!نه عزیز بحث اون که کلا جداست در اون مورد کاملا حق با شماست اصلا سرعت 128 و 512 مال Gprs هست!
منتهی گفتید توی کیفیت مکالمه تاثیر نداره که این مورد اشتباه شماست البته در ایران واقعا هیچی تاثیر نداره :d
کیفیت مکالمه ربطی به سرعت نداره مثلا الان اگه سرعت GPRS بیشتر بود کیفیت بیشتر می بود؟خیر
تعرفه ها رو نیگاه:رایتل | خدمات و تعرفه ها
تعرفه ها رو نیگاه:رایتل | خدمات و تعرفه ها
دقیقا! احسنـــــت.خب مسعود جان دقیقا زدی به هدف ! ولی اینم در نظر بگیر فقط یک احمق از اپراتور سوم با این قیمت استفاده نمیکنه بلکه فقط یک احمق اپراتور سوم رو با این قیمت استارت میزنه . اپراتور سوم رو که تازه استارت زدن بلایی رو سرش آوردن که در یکی دو سال دیگه میخوان سر اینترنت بیارن تا عملا کسی استفاده نکنه ! آیا با من موافق نیستید ؟ اگر هم تا الان قیمت اینترنت رو اینطور نکردن دلیل این بوده که قبلا هم قیمت این بوده و نمیتونن یک دفعه گرونش کنن .