هر 8 بیت یک بایت میشه!
هر مگابیت 1024 کیلوبیت هست! 7 مگابیت میشه 7168 کیلوبیت! اینو تقسیم بر 8 کنیم میشه 896 کیوبایت سرعت دانلود!
هر مگابیت 1024 کیلوبیت هست! 7 مگابیت میشه 7168 کیلوبیت! اینو تقسیم بر 8 کنیم میشه 896 کیوبایت سرعت دانلود!
هر 8 بیت یک بایت میشه!
منکه نگفتم 7 مگابیت بهتون میدن!
کاملا موافقم!فکر کنم خودشون فهمیدن که آبروشون رفته دارن یه تکون هایی به خودشون میدن!فکر میکنم خودشون گفتن که تا این سرعت رو میدن ، اصلا ۷ مگابیت رو بیخیال ۱مگابیت هم با سرعت و پینگ و قیمت خوب فکر نمیکنم بدن. ولی اگه بدن چی میشه
قطعا..يه سوال.اينم قرار Share كنن؟
کاملا موافقم!فکر کنم خودشون فهمیدن که آبروشون رفته دارن یه تکون هایی به خودشون میدن!
قرار برای خانگی هم تا 512 رو آزاد کنن!
100%تایید میشه- ما عقب مونده ایم- چون مسئولامون عقب موندن و ذهناشون درگیرن-هروقت ذهنشون فریم ویرش اپدیت شد اونوقت میان 7 مگ به ما نت میرسوننتو این دنیا صحبت کردن در رابطه با اینترنت ۵۱۲ دیگه واقعا خنده داره !
اگه اومدن مثل بچه آدم اینترنت ۷ مگ به صورت اختصاصی (ددیکیت) دادن اونوقت میشه امیدوار بود که داریم به یه جاهایی میرسیم. :d
اینجاست که خودم در جواب خودم میگم : آش ماش به همین خیال باش
همه میدونند که دوباره یه اکانت بین ۱۰۰ نفر Share خواهد شد و پینگی در حد ۵۰۰ خواهد داشت !!!
\تو این دنیا صحبت کردن در رابطه با اینترنت ۵۱۲ دیگه واقعا خنده داره !
اگه اومدن مثل بچه آدم اینترنت ۷ مگ به صورت اختصاصی (ددیکیت) دادن اونوقت میشه امیدوار بود که داریم به یه جاهایی میرسیم. :d
اینجاست که خودم در جواب خودم میگم : آش ماش به همین خیال باش
همه میدونند که دوباره یه اکانت بین ۱۰۰ نفر Share خواهد شد و پینگی در حد ۵۰۰ خواهد داشت !!!