اينترنت 1mbps نامحدود فقط 39000

یه چیزی درست نیست...
مخابراط خصوصی شده و کاملا این خدمات اگه بیان عادیه
از طرف دیگه بیشتر از 50% (حدودا 51%) رو بسیج خریده که فکر نمیکنم کله گنده هاشون با این کار موافق باشن
ولی اگه این سرعت رو بدن و همه سایتای سیاسی و ... رو فیل کنن من راضیم
به هر حال فیل شکن که هنوز هست!

دوستان يه سر به اين سايت بزنيد اوج بدبختيه مردمي كه رو نفت خوابيدن رو مي فهميد:
http://www.speedtest.net/global.php

رتبه 186 در جهان!واسه كشوري كه ادعا مي كنه جزو قدرت هاي جهانيه
جالبه كه تو آسيا ما از كشوري مثل ماكائو پايين تريم! با سرعت دانلود 0.50 Mb/s نمي دونم كجاي دنيارو مي خوايم بگيريم!
كره جنوبي ميانگين سرعت دانلودش 21.74 Mb/s هست:((

فقط ميتونم به حال اين وضع اينترنت گريه كنم :(( واقعا متاسفم ... ميترسن مردم ايران با مردم ديگه ارتباط برقرار كنن !!!!
حالا بايد ببينيم اين سرويس جديده سيخي چنده ؟!؟!؟

آخرین ویرایش:
اصلا بی خودی دلتون رو صابون نزنید!;)
فعلا تا بعدا که ...(!) همینه وضع تازه نه بهتر بشه بلکه هر روز سرعت هم میارن پایین!:mad:
من تو اردیبهشت با 60kbs دان میکردم و با پینگ 150ms ولی الان به ترتیب 21kbs و 1000,500ms:((

سلام دوستان.
الان ما سرويس 512 گرفتيم از مخابرات خيلي عاليه.البته واسه اداره.يكي از اقواممون هم 512 گرفته راضي هست.
تازه نميدونم راسته يا نه ولي من شنيدم كه كره شمالي اصلا اينترنت به مردمشون نميدن.پس ما بايد كلاه مون رو بندازيم هوا.

سلام دوستان.
الان ما سرويس 512 گرفتيم از مخابرات خيلي عاليه.البته واسه اداره.يكي از اقواممون هم 512 گرفته راضي هست.
تازه نميدونم راسته يا نه ولي من شنيدم كه كره شمالي اصلا اينترنت به مردمشون نميدن.پس ما بايد كلاه مون رو بندازيم هوا.

دوست عزیز خوشحال نباش در حال حاضر اینترنت پر سرعت در ترکیه 12 برابر ارزانتر از ایران است

در شهر سئول پایتخت کره جنوبی اینترنت به صورت رایگان عرضه میشه سرعت دانلود 2/16 مگا بیت بر ثانی:eek:ه است در حالی که تو ایران سرعتی بیش از 5 کیلو بایت بر ثانیه:mad: برای دانلود نداریم

یعنی سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی حدود 500 برابر اینترنت پولی در کشور ماست:(:(:(
منبع: کلیک

خیلییییییییییییییی ضد حالی....:biggrin1:تازه داشتم امیدوار میشدم:biggrin1:
این نقل قول کدوم کاربره؟؟؟
این نقل قول من هستش توی انجمن دیگه که علی جان زحمتش رو کشیدن:دی تازه الان بدتر هم شده!پینگش بالاتر رفته قطعی هاش هم بیشتر شده...

سلام
من يه سوال در مورد ADSLداشتم...
من شيرازم و اين منطقه ما فيبر نوريه... بعد ميگن به خاطر اين كه فيبر نوريه ADSL نميدن...
از همه جا پرسيدم...
چي كار كنم؟؟؟

سلام
من يه سوال در مورد ADSLداشتم...
من شيرازم و اين منطقه ما فيبر نوريه... بعد ميگن به خاطر اين كه فيبر نوريه ADSL نميدن...
از همه جا پرسيدم...
چي كار كنم؟؟؟

من هم مشکل شما رو داشتم.

اخرش رفتم وایرلس گرفتم

بهترین کار واسه ی شما اگه مشکل مال نداری وایمکس یا وایرلس هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or