اينترنت 1mbps نامحدود فقط 39000

بله این تو مشهد خیلی وقته راه افتاده و بنده میشه گفت جزو اولین کسایی بودم که گرفتم

اول از همه بگم کاربران خانگی به سرعتی بالاتر از 128 اصلا فکر هم نکنن چون سرعت های بالاتر فقط مخصوص ادارات و اساتید دانشگاه و ...... هستش تازه اگر هم این ویژگی ها رو هم داشته باشید یعنی استاد یا واسه اداره بخوایین
این قدر عزیت میکنن که کلا بیخیال میشی

کلا فقط قیمتش خوبه و نامحدوده ولی بگم هیچی نداشته باشه PING بدی نداره ولی یکی دیگه از مشکلاتش همین V PN هستش

اره ديگه.. كه هروقت اوضاع قمر در عقرب شد قطعش كنن هر وقت خواستن سرعتو پايين بيارن و يا هر اطلاعاتي رو كه رد و بدل مي شه چك كنن...
من كه عمرا از مخابرات سرويس بگيرم...
عمرا

این برنامه فعلا بطور رسمی توی همه ی شهرستانها قرار پیاده بشه،اما در این مرحله برای تهران نیست
البته توی تهران هم چن تا از ISP های بزرگ دارن بی صدا عرض باند کاربرا رو افزایش میدن تا در صورت لزوم سرویس بالاتری ارایه بدن(لزوما نه با کیفیت بهتر!)

بله این تو مشهد خیلی وقته راه افتاده و بنده میشه گفت جزو اولین کسایی بودم که گرفتم

اول از همه بگم کاربران خانگی به سرعتی بالاتر از 128 اصلا فکر هم نکنن چون سرعت های بالاتر فقط مخصوص ادارات و اساتید دانشگاه و ...... هستش تازه اگر هم این ویژگی ها رو هم داشته باشید یعنی استاد یا واسه اداره بخوایین
این قدر عزیت میکنن که کلا بیخیال میشی

کلا فقط قیمتش خوبه و نامحدوده ولی بگم هیچی نداشته باشه PING بدی نداره ولی یکی دیگه از مشکلاتش همین V PN هستش
اره 128 به بالا مال شركت هاست . من كه داداشم شركت ثبت كرده از طرف شركت واسه خودم 512 ميگيرم.
اون مشكل v پي ان . كه ميگي چيه؟

آقا بعد از این میشه برای live بازی کردن با ایکس باکس هماستفاده کرد؟ مثلا با سرعت 512؟ چون ما هم شرکت داریم گفتم بریم به نام شرکت یه 512 بگیرم واسه خونه

ما خیلی از دنیا فاصله داریم. نمیدونم چرا بعضیها خوشحالند که داریم به دنیا نزدیک میشویم.
ما هنوز کشور جهان سوم و هستیم و خواهیم بود.
مردم کشورهای دیگه اینترنتشون کاملا مجانیه و با بهترین امکانات و بالاترین سرعت تو نت میرن. بعد ما توی کشورمون توی فلان شهر 4تومن پول کمتر میدن ذوق داریم که پول کمتری بابتش هزینه میکنیم.

ما خیلی از دنیا فاصله داریم. نمیدونم چرا بعضیها خوشحالند که داریم به دنیا نزدیک میشویم.
ما هنوز کشور جهان سوم و هستیم و خواهیم بود.
مردم کشورهای دیگه اینترنتشون کاملا مجانیه و با بهترین امکانات و بالاترین سرعت تو نت میرن. بعد ما توی کشورمون توی فلان شهر 4تومن پول کمتر میدن ذوق داریم که پول کمتری بابتش هزینه میکنیم.
کاملا با حرفتون موافقم ، ولی فکر کنم اون شخص گفتن که یه کم داریم به دنیا نزدیک میشیم!

میشه یه چندتا از اون کشورهایی که اینترنتشون مجانیه رو نام ببری؟؟؟
مثال فوقه بارزش اینترنت 1مگ توی کره مجانی هست!از اون به بالاتر پولیه اونم خیلی ارزون!
بعد اینکه حالا کره یک نوع تافته جدا بافته شده چون مانگین سرعت اینترنت توی آمریکا 6 الی 7 مگ هست!به قول خوده CNN ما با کره از لحاظ سرعت اینترنت 15 سال اختلاف داریم حالا ایران...پیدا کن پرتقال فروشو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or