اينترنت 1mbps نامحدود فقط 39000

اینها عمرا جائی نمیخواب که اب زیرشون بده. تا دیروز یه بابائی از 128 هم میترسید میگفت از این بیشتر باشهSpy بازی راه میافته LOL.

همینجوری میخوای 512 بگیری باید هزارتا دلیل و برهان بیاری که بابااااااااااااااااااااااااااا من کار شخصی میخوام نمیخوام برن چیز ببینم یا چیز دان کنم کی میفهمه حالا بیان 1mg بدن :-"

هیچ خبری از اینترنت مجانیو ارزونو سرعت بالا نیست همه اینایی که میگن کشکه
تعرفه من که امروز شارژ کردم گفتش 3% مالیات اضافه شده! ارزون که نشد هیچ مالیتم بیشتر شد

همینجوری میخوای 512 بگیری باید هزارتا دلیل و برهان بیاری که باباااااااااااااااااااااا ااااا من کار شخصی میخوام نمیخوام برن چیز ببینم یا چیز دان کنم کی میفهمه حالا بیان 1mg بدن
اینا مگه دلیل و برهان حالیشون میشه
جالبه بدونید من جزو اولین کسایی بودم که از مخابرات گرفتم اونم مجبور بودم چون با فیبر نوری شدن منطقه ما فقط میتونی از مخابرات ADSL بگیری
جالب بود برای ثبت نام باید میرفتی پیش رئیس مرکز مخابرات نزدیک محل زندگی فکرشو بکنید واسه ثبت نام باید میرفتم پیش رئیس مرکز !
اونجا تا گفتم دانشجو هستم نمیشه سرعت بالاتر بدین طرف با عصبانیت گفت همین 128 هم زیادیتونه تازه واسه Ultimate بودنش باید خیلی بیشتر از اینا پول بدین :|

قيمتش كه خيلي خوبه...
تو ساري قيمت 256 ترافيك 6 گيگ با قيمت 1024 مخابرات يكي هست :eek:
هيتلرينگش بحثش جداست ولي سرعتش خوبه ميشه مثل ادم انلاين بازي كرد...:smile:

تو کیش هم به همین ترتیب که ایشون تو پست اول گفتن هست خوده ITC ADSL میده و خیلی هم ارزون !!!
بابای بنده 1 مگ اونم وایرلس گرفته ماهی 30 تومن میده !

اینا که شما می گی درسته. ارزون ترم می شه. ولی می دونی با این وضع شرکت های خصوصی بیچاره می شن؟ چقدر آدم بیکار می شن؟

از اون اول جا پاشون رو درست میذاشتن تا به این وضعیت نیفتن
اگر به این شرکتها بود ما حالا حالاها باید با همون دیال آپ سر میکردیم

وقتی مخابرات بیاد وسط اینا مجبور میشن قیمتی بدن که واقعی باشه
وقتی رقابت وجود نداشته باشه کیفیتی هم وجود نداره

غصه آدمهای بیکار رو نخور انقدر شغل کاذب تو این مملکت هست تا دلت بخواد
من چیلترینگ دولتی رو خیلی بیتشر از چیلترینگ این شرکتها ترجیح میدم

این شرکتها واسه لوس بازی سایتهایی رو به دلخواه ***** میکنند که لازم به ***** شدن نبوده

کلا باید قید اینترنت رو تو ایران زمین(!) بزنید...
من خودم 512 داشتم عالی بود هم پینگ هم سرعتش (نسبت به خودمون در داخل مگرنه اون اروپایی ها که 47مگ دارن!!!)
از بعد .... به بعد آشغال شد حالا هم که مخابرات خصوصی سازی(!)شده دیگه ماشا ا... نور اعلاء نور شده.

من الان توی دفتر 512 دارم.از ISp زنگ زدن میگن چرا شما حجم دانلودتون آنقدر بالاست.مگه کاره اداری ندارید تازه خطم نا محدوده.اینا به همچی کار دارن.همین تو خونه 256 داریم بسته

دل به این چیز ها نمیشه خوش کرد. به قول دوستمون تا رقابت نباشه کیفیت هم نیست. ببینید خو همین شرکت های سرویس دهنده یه جا خوندم که میان از همین مخابرات می گیرن. تو همونجا نوشته بود که این ISP ها اجازه دریافت و انتقال از طریق ماهواره رو ندارن. من در این مورد خیلی تحقیق کردم. نکته نهایی این بود که مشکل از خطوط تلفن بود. پرسیدم چرا خوب درستش نمی کنید. گفتن تعداد درخواست به حد نصاب نرسیده. گفت باید ضریب نفوذ اینترنت تو ایران به حدی برسه که با فروش انواع DSL خرج نو سازی زیر ساخت ها در بیاد. اول یکم دل چرکی شدم اما دیدم راست میگه. خدایی چند نفر از این 70 میلیون ADSL دارن یا می خوان بگیرن یا به دردشون می خوره؟؟ یادتون هست یه سایتی رو درست کردن گفتن برین کلیک کنید امضا کنید به وضع اینترنت اعتراض کنیم؟؟ من چندین بار اونجا رجیستر کردم. آخر سر آمارش به 5 میلیون هم نرسید(یا 500 هزار!) من پرسیدم الان کلی شرکت از کشور های دیگه مثل چین یا تورک سل ترکیه آماده اند تا در سطح وسیع اینترنت 2-3 مگ برا ایران راه بندازن اما حد نصاب نداریم. لا مصب خیلی کمیم.

اولا که Dial Up اومده بود رو نمیدونم شما یادته یا نه؛ صحبت خیلی سال پیشه. به نظر من همون مسیری که طی شد برای Dial Up برای xDSL هم باید طی بشه ولی با سرعت بیشتر چون الان مردم میدونن اینترنت "چیه"، ولی اون موقع تو تلویزیون میگفتن یه چیز شیطانی و خطرناکه که هرکی "بره توش" در دام شیطان گرفته میشه و اینها.

به نظر من باید یه سری کاربرد های اینترنت که به درد عوام میخوره رو بهشون آموزش داد که انگیزه داشته باشن از Dial Up برن رو xDSL.

اینها به کنار، ترس من از این Data Center هاییه که دارن راه میندازن، میدونین که کاربرد اصلی اینها راه اندازی "اینترنت ملی" هستش، بخوانید "یه شبکه داخلی بزرگ که فقط یه مشت سایت محدود داره و احیانا یه email"، چیزی که اگه یادتون باشه BBS ها تو ایران ارائه میکردن.

من از سرویس مخابرات یک 6 ماهی هست استفاده میکنم. افتضاح هست. البته یک مدته که درست شده اما توی تابستون کلی از موهام از دستشون ریخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or