اولین دوره مسابقات آنلاین The Last Of Us: Remastered

کدام یک از مود های زیر را برای انجام مسابقات بیشتر میپس

• مود سوروایور

رای‌ها: 40 71.4%
  • مود اینترگیشن

رای‌ها: 16 28.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    56
  • نظرسنجی بسته شده است .
ُلام من همین امروز از مسافرت برگشتم و تازه متوجه شدم که بازی ما امروز هست و الان شماره هیچ کدوم از بچه هارو ندارم .خودتون یه فکری بکنید.

- - -ویرایش - - -

دوستان من که گفتم من نمیخوام سرگروه باشم چون نمیتونم بچه هارو هماهنگ کنم کنم یکی دیگه رو سرگروه کنید. rippers
داداش مسخره کردی منو ؟ خب تو الان باید بری به اعضا گروهت پیام خصوصی بدی جمعشون کنی . به خدا قسم کاری میکنید که آدم تاپیکو قفل کنه بگه به درک هرچی بادا باد

باو این چه کاریه خب :|
یکی از اعضا ما دوشنبه میره مسافرت :|
الان کسی بازی نکنه فردا هم نیاین ما یکی از مهره هامون میره ب فنا :|سرگروه ریپرز شمارتو مسیج ام کن به اعضا گروهتم مسیج بده جمع و جور کن دیگ :|

بكي ميگه فردا پس فردا ميام يكي ميگه امروز نيستم ، يكي ديگه كار فوري براش پيش مياد
اقا بد نبود اون چند خط پست اول رو ميخونديد
الان همه بايد معطل اين چند نفر بشند

همینجا اعلام میکنم این آخرین دوره مسابقاتیه که من میزارم ... یکسری فکر میکنن آدمی که اینجا وایساده برگزار میکنه مسخرشون هست اسم میدن موقع بازی که میرسه ببخشید من مسافرتم من فلانم من بهمانم . به خدا یکم شخصیت هم خوبه . حداقل بخاطر اینکه حرف و قول خودتون زیر سوال نره از این مسخره بازی ها در نیارید .

Round1: تا ١٢ شب يكشنبه
Semi final: تا ١٢ شب دوشنبه
Final : تا ١٢ شب سه شنبه
هر تیمی که بازی خودش رو انجام نده حذف میشه . هیچ راهی برای برگشتش نیست . کاملا جدی ... اینطوری فرق یک مشت آدمی که همرو نوکر خودشون فرض کردن با یکسری آدم با شخصیت مشخص میشه .

از ساعت 12 ظهر تا همین الان داریم تو پارتی همین با هم بازی میکنیم الان داریم به زور جوین هم میشیم :|
خب معطل میکنین همین میشه دیگه ساعت رو تغییربدین از فردا یکشنیه ساعت 7 :|

اقا شما خود به خودتون برا ما عضو جمع کردید من از کجا شماره بیارم من اونی که خودم پیدا کرده بودم رو شمارشو دارم و باهاش هماههنگ میکنم بقیه رو که خودتون جمع کردید خودتون بهشون بگید با من تماس بگیرن.تازه من سه بار اعلام کردم نمیخوام سرگروه باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or