اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
تو یجا بیار که من گفته باشم انیمشن سم از اتزیو بهتره.فقط یه جا.گفتم به نظر شما انیمشن دویدن سم ضایع هست؟اوکی.به نظر من هم انیمشن دویدن اتزیو ضایع تره.وگرنه هر عثل سلیمی میتونه تشخیص بده یه بازی که با انجین انویل ساخته شده با یکی که با ارتقا یافته ی UE2.5ـه مسلما تو مبحث گرافیکی نمیتونه رقابت کنه.
تو اگه یه جا ، فقط یجا آوردی که من گفته باشم ، Sam ضایست راه رفتنش ، هر چی خواستی بگو ! این جمله منه :
اما اتزیو از Sam بهتر و بیشتر عین آدم راه میره...
پست بعدیم هم گفتم :
انیمیشن اتزیو ، از سم تو کانویکشن بهتر بود ...
جفتشون یکین اصن :دی !
================
میدونی مشکل چیه ؟ متال گیر هیچ وقت ادعا نکرده که یه مخفی کاری صرف هست ، قبول داری ؟
این همه باس فایت های سوپر اکشن ، این همه سکانسهای سینمایی که اجازه ی شلیک هم داشته باشی تازه :دی! روبات سواری و هزار چیز دیگه؛اما SC ...؟
من خودم به شخصه خیلی با SC : C حال کردم ، اما :
1.به قبلیهاش نمیرسید .
2.اصلا اصیل نبود .
پ.ن : اینها رو Fact قرار ندادم ، نظر شخصیم بود ...

================
مرحله آخر کاخ رو هم میشد Stealth رفت؟ یا مرحله عراق؟ خداییش چرا نمیخوای قبول کنی که این فرسنگ ها با اون چیزی که SC باید باشه فرق داشت؟
això és el fet.

آخرین ویرایش:
دقیقا حرف منم همینه.خیلیا نمیتونن Conviction رو مخفی کاری برن,میان میگن شوتر و اکشن و ... در صورتی که حق انتخاب رو بین این دو تا گذاشته.میگم اگه این ایراده,چرا تو سری MGS نکته ی مثبته؟(از نظر خودم نکته ی مثبته.)
مرحله آخر کاخ رو هم میشد Stealth رفت؟ یا مرحله عراق؟ خداییش چرا نمیخوای قبول کنی که این فرسنگ ها با اون چیزی که SC باید باشه فرق داشت؟

تو اگه یه جا ، فقط یجا آوردی که من گفته باشم ، Sam ضایست راه رفتنش ، هر چی خواستی بگو ! این جمله منه :
پست بعدیم هم گفتم :
جفتشون یکین اصن :دی !
================
میدونی مشکل چیه ؟ متال گیر هیچ وقت ادعا نکرده که یه مخفی کاری صرف هست ، قبول داری ؟
این همه باس فایت های سوپر اکشن ، این همه سکانسهای سینمایی که اجازه ی شلیک هم داشته باشی تازه :دی! روبات سواری و هزار چیز دیگه؛اما SC ...؟
من خودم به شخصه خیلی با SC : C حال کردم ، اما :
1.به قبلیهاش نمیرسید .
2.اصلا اصیل نبود .
پ.ن : اینها رو Fact قرار ندادم ، نظر شخصیم بود ...
بحث ضایع بودن انیمیشن دویدن سم بود که تو پریدی وسط اینو گفتی:
جفتشون به جان مارستون (!) نمیرسن ، اما اتزیو از Sam بهتر و بیشتر عین آدم راه میره :| Deal with it :|
خُب این یعنی چی؟
=============
باشه.SC همیشه ادعا داشته که یه مخفی کاری صرف هست.تو 4 شماره ی اول هم اینو به خوبی ثابت کرد.ولی سره Conviction هیچ وقت ادعا نکرد که یه مخفی کاری صرف هست.همش حرف از آزادی عمل و حق انتخاب بود.
1.به قبلیهاش نمیرسید .
مسلما.
2.اصلا اصیل نبود .
اگه اصیل منظورت داشتن همون استایل کلاسیکه,آره اصیل نبود.ولی اگه منظورت مخفی کاری بودنه 100 اصیل بود.

اون مرحله ی عراق که تکلیفش مشخصه.هیچ کس هم از وجودش خوشحال نیست.ولی اون مرحله ی کاخ سفید رو چرا.میشه مخفی کاری رفت.البته نه به این معنی که کسی نفهمه تو اونجایی.چون همه میدونن تو اونجایی.به این معنی که دشمنا رو بدون اینکه ببیننت بکشی.
بابا به پیر به پیغمبر من,فردین,امین و همه دوست داریم بازی به حالت کلاسیک باشه.اون رو بیشتر دوس داریم.ولی این دلیل نمیشه که بگیم Conviction بد و مزخرف بوده و SC نبوده.از اون ور هم بعضیا میان به یه چیزای پیش پا افتاده ای مثل دویدن ضایع گیر میدن و ازش کوه میسازن که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه.

آخرین ویرایش:
باشه.SC همیشه ادعا داشته که یه مخفی کاری صرف هست.تو 4 شماره ی اول هم اینو به خوبی ثابت کرد.ولی سره Conviction هیچ وقت ادعا نکرد که یه مخفی کاری صرف هست.همش حرف از آزادی عمل و حق انتخاب بود.
شما یا یه ادعایی میکنی ، یا نمیکنی ...
اگه ادعا میکنی مخفی کاری هست بازیت (با تو نیستم ، با سازنده هاشم :دی !)پس استایلت رو حفظ کن تا این همه فن رو ناراضی نکنی . آزادی عمل سیخی چنده ؟! مگه تو SC رو بخاطر آزادی عملش بازی میکنی ؟!
من اون دمویی که اول پخش کردن که سم ریش داشت و تو یه پارک بود رو دیدم ، اصلا منقلب شدم ! بدجوری عین هیتمن بود ! این جا باس تکلیف روشن شه ، SC و آزادی عمل ؟
بیشتر عین آدم راه میره
بیشتر عین آدم راه رفتن ، یعنی بیشتر به انسان شبیه بودن ، و هرچه به انسان [سالم الحال] بیشتر نزدیک باشه ، بهترم هست . حالا من نمیدونم ضایگی رو از کجای حرف من استنباط کردی ؟!
=======================
اگه اصیل منظورت داشتن همون استایل کلاسیکه,آره اصیل نبود.ولی اگه منظورت مخفی کاری بودنه 100 اصیل بود.
یه بازی یا اصیله ، یا نیست ، اگی میگی اصیله (اینبار با توئم :دی !) پس باش مث قبلیش باشه . این بازی هم اصلی ترین رکنش ، یعنی مخفی کاریش بویی از اصالت نبرده بود ...
مثالی از اصیل بودن یه بازی MGS 4 ـه :)
البته نمیگم اصیل بودن همیشه خوبه . RE4 تو خیلی چیزا اصیل نیست ...

بهترین خبری که امروز می تونستم بشنوم ، کلا خیلی وقته دیگه دنباله بازی نیستم
اما!
Duke Nukem ، Max Payne , Portal ,Splinter Cell و اگه یه وقت یه Resident Evil به سبک قدیم بسازن ، همیشه اینا رو دنبال می کنم
به شدت دلم واسه اسپلینتر سل تنگ شده بود ، Double Agent عالی بود ، Conviction خدا بود ، کلا فرق داشت که باعث شد خیلی لذتبخش تر بشه دقیقا بعد از 4 قسمت مخفی کاری ، یه قسمت اکشن لازم بود
، فوق العاده بود. دوباره مخفی کاری شده ، خود جید ریموند امیدوارم دست به بازی نزده باشه ، ولی موتور گرافیکیش ای کاش ای کاش از موتور Assassins Creed استفاده کنن ، مردیم تو این نسل یه SC ـه با گرافیک پدر مادر دار ببینیم

من درباره باگ ها صحبت نکردم :|. گفتم انیمیشن در بخش دویدن سم خیلی بد بود.
انیمیشن Ezio در دویدن به مراتب بهتر از انیمیشن دویدن سم بود.

ولی کلا گیر بیخود میدید به گیم پلی بازی :دی، کانوکشن یه خوبی خیلی عالی که داشت این بود که شدیدا شما رو آزاد میزاشت و اینجوری لذت مخفی کاری رو دو برابر میکرد. مثلا تو نسخه های پیشین اگر مجبور بودین همه رو بدون این که کسی بفهمه بکشیند و برید جلو تو این نسخه آزاد بودین اینکار رو بکنید یا نکنید و این مسئله خیلی به بدنه گیم پلی بازی جون میداد به نظرم فقط قبلا هم گفتم خیلی اسلحه تو بازی بود و نارنجک و... که یک کم باعث میشد آدم بدون برنامه ریزی کار کنه.

من به شخصه خیلی این مدل گیم پلی هارو دوست دارم :x.

آخرین ویرایش:
شما یا یه ادعایی میکنی ، یا نمیکنی ...
اگه ادعا میکنی مخفی کاری هست بازیت (با تو نیستم ، با سازنده هاشم :دی !)پس استایلت رو حفظ کن تا این همه فن رو ناراضی نکنی . آزادی عمل سیخی چنده ؟! مگه تو SC رو بخاطر آزادی عملش بازی میکنی ؟!
من اون دمویی که اول پخش کردن که سم ریش داشت و تو یه پارک بود رو دیدم ، اصلا منقلب شدم ! بدجوری عین هیتمن بود ! این جا باس تکلیف روشن شه ، SC و آزادی عمل ؟

بیشتر عین آدم راه رفتن ، یعنی بیشتر به انسان شبیه بودن ، و هرچه به انسان [سالم الحال] بیشتر نزدیک باشه ، بهترم هست . حالا من نمیدونم ضایگی رو از کجای حرف من استنباط کردی ؟!
=======================

یه بازی یا اصیله ، یا نیست ، اگی میگی اصیله (اینبار با توئم :دی !) پس باش مث قبلیش باشه . این بازی هم اصلی ترین رکنش ، یعنی مخفی کاریش بویی از اصالت نبرده بود ...
مثالی از اصیل بودن یه بازی MGS 4 ـه :)
البته نمیگم اصیل بودن همیشه خوبه . RE4 تو خیلی چیزا اصیل نیست ...
دیگه بابا خسته شدم اینقدر یه چیز رو تکرار کردم.بازی هنوز مخفی کاری هست.فقط این امکان واسه بقیه هست که اگه مخفی کاری دوست نداشتن اکشن برن.همینطور این امکان هست واسه کسایی که مخفی کاری میرن ولی یه جا رو گند زدن,بتونن اون کار رو جبران کنن.وقتی هم میگم آزادی عمل منظورم Crysis و Halo نیست!!منظورم همین حق انتخابی هست که بین اکشن و مخفی کاری رفتن میده.
ضایگی رو از اونجا استنباط کردم که من گفتم ضایع نیست,تو اومدی حالا به هر لحنی,با حرف من مخالفت کردی.خُب به نظرم اومد منظورت اینه ضایع هست.
==============
ببین باید و ماید ما نداریم!:دی SC رکن اصلیش مخفی کاریه.حالا به هر طریقی.4 شماره یه جور بوده.الان فرق کرده نمیشه گفت مخفی کاری نیست.استایل مخفی کاریش درسته,مثل قبلی ها نیست.به قول تو اصیل نیست.کسی هم نگفت هست.ولی هنوز مخفی کاری هست.

دیگه بابا خسته شدم اینقدر یه چیز رو تکرار کردم.بازی هنوز مخفی کاری هست.فقط این امکان واسه بقیه هست که اگه مخفی کاری دوست نداشتن اکشن برن.همینطور این امکان هست واسه کسایی که مخفی کاری میرن ولی یه جا رو گند زدن,بتونن اون کار رو جبران کنن.وقتی هم میگم آزادی عمل منظورم Crysis و Halo نیست!!منظورم همین حق انتخابی هست که بین اکشن و مخفی کاری رفتن میده.
ضایگی رو از اونجا استنباط کردم که من گفتم ضایع نیست,تو اومدی حالا به هر لحنی,با حرف من مخالفت کردی.خُب به نظرم اومد منظورت اینه ضایع هست.
==============
ببین باید و ماید ما نداریم!:دی SC رکن اصلیش مخفی کاریه.حالا به هر طریقی.4 شماره یه جور بوده.الان فرق کرده نمیشه گفت مخفی کاری نیست.استایل مخفی کاریش درسته,مثل قبلی ها نیست.به قول تو اصیل نیست.کسی هم نگفت هست.ولی هنوز مخفی کاری هست.

دعوا که نداریم سینا؛تو نظرتو گفتی و محترمه ، منم نظرم اینه : بازی گیرزیه واسه خودش؛مخفی کاری کرایسیس و ریدیک از کانویکشن بیشتره.
اگه این کامنت واست مضحک میاد جلو خندتو بگیر یجوری.نصفه شبه و ...

اکثر بازی ها نیازمند تغییر هستنن. تو این بین ممکنه این تغییرات برخی از عناوین رو خدشه دار بکنه. اما خوشبختانه SC تونست هم مخاطبین قدیمیش رو نگه داره و هم مخاطب جدید جذب کنه.

دعوا که نداریم سینا؛تو نظرتو گفتی و محترمه ، منم نظرم اینه : بازی گیرزیه واسه خودش؛مخفی کاری کرایسیس و ریدیک از کانویکشن بیشتره.
اگه این کامنت واست مضحک میاد جلو خندتو بگیر یجوری.نصفه شبه و ...
نه بابا مضحک چرا باشه؟ اتفاقا در مورد تو کاملا برام طبیعیه.ولی این یکی رو به شدت بهت توصیه میکنم:

راهنمای قدم به قدم بازی Splinter Cell : Conviction

نه تنها به تو,بلکه به همه ی اساتیدی که با تو هم نظر هستن.جوری هم نوشته شده از هر قشری و با هر توانایی ای بتونن بازی کنن.دیگه باقیش به همت خودتون بستگی داره.

• Like
Reactions: ArianUndead
نه بابا مضحک چرا باشه؟ اتفاقا در مورد تو کاملا برام طبیعیه.ولی این یکی رو به شدت بهت توصیه میکنم:

راهنمای قدم به قدم بازی Splinter Cell : Conviction

نه تنها به تو,بلکه به همه ی اساتیدی که با تو هم نظر هستن.جوری هم نوشته شده از هر قشری و با هر توانایی ای بتونن بازی کنن.دیگه باقیش به همت خودتون بستگی داره.
مطمئنی بازی Guide لازم داره؟ چون من که تمومش کردم همش بکش برو بود که !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or