اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
با فرخ و رامین هستم.:d

حق با شماست.به صورت کلی خوب بود.اما به جون خودم دویدنش ضایع بود.:d

بهرحال به عنوان یه فن دو آتیشه این بازی انتظار دارم از لحاظ بصری،اون چیزی بشه که در شان بازی هست.یه لطفی هم بکنن دیگه مراحلی مثل اون مرحله عراق رو نزارن که فاجعه بود.

با فرخ و رامین هستم.:d

حق با شماست.به صورت کلی خوب بود.اما به جون خودم دویدنش ضایع بود.:d

بهرحال به عنوان یه فن دو آتیشه این بازی انتظار دارم از لحاظ بصری،اون چیزی بشه که در شان بازی هست.یه لطفی هم بکنن دیگه مراحلی مثل اون مرحله عراق رو نزارن که فاجعه بود.

کلا بازی رو دوباره از اکشن تبدیل کنن Stealth همه خوشحال میشیم :d

• Like
Reactions: u.s.a
انیمیشن های بازی بطور کلی خوب بود ، انیمیشن کاور گرفتن عالی بود .....
ولی خدایی دویدنش ضایع بود ، ما نفهمیدیم میدوید یا کرال سینه میرفت :d

خیلی دارم جلوی خودمو میگیرم که جوگیر نشم ولی لامصب نمیشه!:دی
منوی قشنگیه.
من دقیقا با رامین موافقم.امکان نداره از لحاظ مکانیزم گیم پلی مثل سه شماره ی اول بشه.ولی حالا شاید چند تا المان از قبلی ها بزارن توش که Night vision میتونه یکیش باشه.
قیافه سم که جوونتر شده به نظرم تو عکسا!:d خط ریش هم گذاشته از استیل مولایی در اومده!:d
اون خط ریش نیست.گوشیه تو گوشش.:دی
چرا احساس میکنم شبیه قدیمیا شده ؟ :d
اون Night vision(البته اگه Night vision باشه!!) همه رو گمراه میکنه!:دی
من که این سری رو با Conviction شروع کردم و بعد از همون یه نسخه فن ـش شدم،
البته اون چیزی که شما الان شدی رو بهش نمیگن فن:دی حالا بگذریم... :دی
==========================
تو تصویر منو کلمه ی ARRO به سختی دیده میشه که یا یه تیکه از کلمه ی Black Arrow هست یا در حالت سوپر خوش بینانه یه دخلی به Pandora Tomorrow داره!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اوه ! تو مانیتور عکس کاخ کرملین( تو مسکو) هم هست!!!!
عکس پل سانفرانسیسکو هم هست!
-------------------
آقا دویدنش ضایع بود. آشغال بود. افتضاح بود. کامیون میچرخید. OK ؟ حالا بازم تکرار کنید. دوییییییدنش ضایییییعععع بودددد. آفرین.
:دی
اگه بخش کنترل با کینکتم داشته باشه بد نمیشه ها!

آخرین ویرایش:
آقا دویدنش ضایع بود. آشغال بود. افتضاح بود. کامیون میچرخید. OK ؟ حالا بازم تکرار کنید. دوییییییدنش ضایییییعععع بودددد. آفرین.

اتفاقاً اون مرحله چقدر برای من جالب بود!:d

من اعصاب ندارم ها کم گیر بدین هر جور بود همینه که هست بهترینم بود :دی!!

تو تصویر منو کلمه ی ARRO به سختی دیده میشه که یا یه تیکه از کلمه ی Black Arrow هست یا در حالت سوپر خوش بینانه یه دخلی به Pandora Tomorrow داره!!!:biggrin1:

این دیگه خیلی توهم بود :دی
ولی سینا خیلی حس خوبی به این عکسه دارم...

ببخشید من نمیدونم شما مشکلت چیه فردین جان؟ اگر کسی خلاف نظرتون داد رو میبری بالای دار؟
ببخشید که به بازی های مورد علاقه شما ایراد میگیریم از این به بعد بازی هایی که شما علاقمندی رو به عنوان برترین بازی های قرن میزاریم کنار، خوبه؟ راضی میشی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or