اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
[
36037733268104113389.jpg

ولی خدا وکیلی مکس تو شماره ی 1 خیلی قیافه ی ضایعی داشت انکار گذاشتنش تحت فشار :dولی به نظرم تو شماره ی دوم بهترین قیافه را داره

الان یعنی من تو آخرین مقاله کوبنده شلنگ ُ گرفتم به سر و هیکل این Reboot ناشیانه، مثلا الان باید خوشحال باشم ؟

الان یعنی یارو از فرمول " ماینوکسیدیل " استفاده کرده و یهو کچلیش برطرف شده و مو در آورده ؟!

روشنم کنید تا دو تا دری وری دیگه به قاتلین Max Payne نثار نکردم ...

چرا دیگه، مشکل داره:دی الان دیگه اون گیم پلی برای اکثریت قابل قبول نیست و باید با استانداردها پیش بره. GTA هم خودش چند بار تحول ایجاد کرد، ولی مثل بچه آدم تو شماره چهارم براش کاور گیری گذاشتن و به زیبایی میانگین 98 هم کسب کرد، فروشش هم کرد، همه چی هم آرومه:دی
اصلا منطقی نیست یه بازی سوم شخص خطی، که اتفاقا اکثر مبارزاتش هم (احتمالا) توی محیط های بسته و ساختمون ها رخ میده، کاور گیری نداشته باشه. واقعا با عقل جور درنمیاد که الان هم مکس رو مثل همون شماره اولش تکون بدیم و باهاش تیر اندازی کنیم.
خُب GTA اومد اضافه کرد که یه بازی TPS نبود!از همون اولش هم این بازی تو بخش شوترش مشکل داشت!کاورگیری اضافه کردن که بهبود بدن.ولی مکس پین که تو این بخش مشکلی نداشت!
در مورد پاراگراف دوم,خُب اینطوری میشه GeOW که قربونت برم!:دی من میگم تمرکزش از بولت تایم میره رو کاور گیری میگی نه!:دی تو خودت تصور کن مثلا به GeOW قابلیت بولت تایم اضافه بشه,تو تو درگیری ها ترجیه میدی کاور بگیری شلیک کنی یا شیرجه بزنی و زمان رو آهسته کنی!؟
آخرش اینه که اتفاقیه که افتاده!باید با این قضیه کنار بیام.همونطور که با تغییر استایل Splinter Cell کنار اومدم!کاریش نمیشه کرد.

الان یعنی یارو از فرمول " ماینوکسیدیل " استفاده کرده و یهو کچلیش برطرف شده و مو در آورده ؟!
بازی توی زمان های مختلف اتفاق می افته برای همین توی هر عکس شکل و قیافه مکس پین فرق داره. از بعد قسمت دوم تا اتفاقات قسمت حاضر ( یعنی 8 سال بعد از قسمت دوم ) زمان بازی متغییر هست) مثلا حتی زمانی که مکس توی برزیل هم هست مو داره اما به مرور کچل میشه :ذی
یه بابایی توی neogaf یک کامنت خدا داده بود. می گفت با پیشروی توی هر مرحله تعداد موهای مکس پین هم کم تر میشه :دی

ولی خدا وکیلی مکس تو شماره ی 1 خیلی قیافه ی ضایعی داشت انکار گذاشتنش تحت فشار :dولی به نظرم تو شماره ی دوم بهترین قیافه را داره
36037733268104113389.jpg
اولا چون سم لیک خودش قیافش کمی ضایست!!
و دوما اینکه همونجور که گفتی اون صحنه تحت فشار بود مکس!! :d (در حال تیراندازی)
تو سال 2001 یه چنین مدل سازی شاهکار بودش.

اگر دوستان یادشون باشه من خودم از مخالفین سر سخت مکس جدید بودم (با توجه به اون عکس های اولیه که دو متر هم شکم داشت)

اما الان واقعا بهش امیدوارم و بیصبرانه منتظرش هستم. وجود کاور هم بسیار بسیار خوب شده. بار ها توی مکس 1 و 2 سر اینکه تو اتاق یا راهرویی که ما اینور درش هستیم کی هست، به مشکل بر میخوردیم و باید چهار ساعت موس رو میچرخوندیم تا بدون اینکه کسی ما رو ببینه بفهمیم اونور کی هست. بعضی وقت ها هم تا بفهمی اونور کی هست یا با کله میومد داخل و دخلتو میاورد. حالا با کاور گیری بهتری میشه دید داشت.

در ثانی فکر کنید در حالت کاور هستید و یهو به سمت خارج از کاور شیرجه میرید و bullet time فعال میشه. (البته بابک قبلا هم اشاره کرد... و من هم خیلی شده بود که توی مکس های قبلی آرزوی اینچنین چیزی رو داشتم.)

در مورد قیافه هم والا به نظرم الان بهتر شده. (با کچلش کار ندارم که هنوز اولا جریانش معلوم نیست و دوما هم قیاقه هر بنی بشری بعد از اینکه کچل کنه به کل عوض میشه) تو مکس 1 که آقای محترم سم لیک آورده بود قیافشو گذاشته بود روی کاراکتر با اون اخمایه روی اعصابش.

maxactor1.jpg

دوش باز بهتر بود که از اون مانکن استفاده کردند. شماره 3 هم بیشتر شباهت داره به شماره 2 و نه خود سم لیک!!!

• Like
Reactions: Quarantine
بازی توی زمان های مختلف اتفاق می افته برای همین توی هر عکس شکل و قیافه مکس پین فرق داره. از بعد قسمت دوم تا اتفاقات قسمت حاضر ( یعنی 8 سال بعد از قسمت دوم ) زمان بازی متغییر هست) مثلا حتی زمانی که مکس توی برزیل هم هست مو داره اما به مرور کچل میشه :ذی
یه بابایی توی neogaf یک کامنت خدا داده بود. می گفت با پیشروی توی هر مرحله تعداد موهای مکس پین هم کم تر میشه
کسری من از این حرصم میگیره RS یه فرمول کلیشه ای برای تمام بازیهاش پیدا کرده ، دقیقا تمام بازیهاش هم از همین فرمول پیروی میکنن ، یعنی تو اگه توجه کنی کلا بازیهاش شبیه همدیگه هست حالا خدا پدر Team Bondi رو بیامرزه ، با اینکه بازیش یه شباهت هایی با بازی های RS داره ، حداقل چارتا ایده ی نو هم تو بازی هست ، اما MP چی !! الان MP بدبخت افتاده تو دام این کلیشه ی بازی های RS ، داره میشه یه GTA یا RDR که زمین تا زیر زمین فلسفه ی بازیهایی مثل GTA با MP با هم توفیر دارن !! متاسفانه این فرمول ِ بفروش ِ راک استار باعث شده تمام بازیهاش یه کلون از GTA بشن ، تازه GTA ای که خودش خیلی پایین تر از شماره های I , II , III خودش هست ! الان دیگه وقتی یه چیزی عادت بشه ، مطمئنا مطلوب هم میشه ، اصولا کسی مکس پین باز بوده باشه در مقابل این چیزایی که من از این بازی دیدم جبهه میگیره و اطمینان دارم اینجا خیلی ها 4-5 ساعت هم مکس پین بازی نکردن .

کسری من از این حرصم میگیره RS یه فرمول کلیشه ای برای تمام بازیهاش پیدا کرده ، دقیقا تمام بازیهاش هم از همین فرمول پیروی میکنن ، یعنی تو اگه توجه کنی کلا بازیهاش شبیه همدیگه هست حالا خدا پدر Team Bondi رو بیامرزه ، با اینکه بازیش یه شباهت هایی با بازی های RS داره ، حداقل چارتا ایده ی نو هم تو بازی هست ، اما MP چی !! الان MP بدبخت افتاده تو دام این کلیشه ی بازی های RS ، داره میشه یه GTA یا RDR که زمین تا زیر زمین فلسفه ی بازیهایی مثل GTA با MP با هم توفیر دارن !! متاسفانه این فرمول ِ بفروش ِ راک استار باعث شده تمام بازیهاش یه کلون از GTA بشن ، تازه GTA ای که خودش خیلی پایین تر از شماره های I , II , III خودش هست ! الان دیگه وقتی یه چیزی عادت بشه ، مطمئنا مطلوب هم میشه ، اصولا کسی مکس پین باز بوده باشه در مقابل این چیزایی که من از این بازی دیدم جبهه میگیره و اطمینان دارم اینجا خیلی ها 4-5 ساعت هم مکس پین بازی نکردن .

خوشبختم اینجانب مکس پین باز تیر هستم.:d
شماره رو حالت کنگ فو 1 دور تموم کردم بدون سلاح از مرگم بدتره شک نکن ! :d

به شخصه خیلی منتظرم ببینم تغییرات به کجا میرسه ممکن از بعضی چیزا راضی نباشم ولی خب چه فایده راضی باشیم نباشیم بازی داره ساخته میشه نظر ما هم *** پس بهتره منتظر بمونیم ببینیم چی میاد دستمون.شاید واقعا جالب باشه.

برای اولین بار در تاریخ فروم باهات مخالفم:دی

گفتن که هنوز Bullet Time هست و از بین نرفته. تو از کجا میدونی دقیقا اونجوری شده؟ شاید مثل این عکس بقل دَر که کاور گرفته، به سبک Rainbow Six Vegas در رو باز کنه و مستقیم از پشت کاور شیرجه بزنه تو و حالت Bullet Time هم فعال بشه:دی یا آریا یه ایده جالبی گفت. مثلا وقتی پشت کاوری و دارن بهت تیر میزنن، بعضی مواقع به صورتی سینمایی صحنه آهسته بشه و مثلا کاور مکس خراب بشه و بپره اونور:دی
کاور گیری حتی به مکس پین خیلی بیشتر میخوره، تا یه بازی مثل GTA. دیگه هم ادامه نمیدم، همینی که گفتم:دی
صبر میکنیم تا یه تریلر از گیم پلی ببینیم بعد نظر بدیم. احتمالا تو E3 حضور فعالی خواهد داشت. خیلی هم بعید نیست همین امسال عرضه بشه.
یه بابایی توی neogaf یک کامنت خدا داده بود. می گفت با پیشروی توی هر مرحله تعداد موهای مکس پین هم کم تر میشه :biggrin1:
کامنت یکی دیگه هم خیلی باحال بود: هر وقت مکس سلامتیش رو از دست میده، کچل میشه و بعد که سلامتیش برگشت موهاش درمیاد :دی

داستان بازی از الان مشخص هست:دی اول بازی مکس با این Branco همکاری میکنه. بعد این یارو به مکس خیانت میکنه و در نهایت با یک درگیری بسیار خفن مکس طرف و میکشه و بازی تموم میشه. دقیقا تمام بازی های RS همین جوری هستند و استثنایی ندارن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos
الان خیلی وقته درمان کچلی تا حدودی اختراع شده! من نمیدونم چه دلیل و اعتماد به نفسی میخواد که ایشون کچل باشن! با کاشت مو و یه مدت زمان کوتاه با مصرف قرص های فیناستراید و محلول ماینوکسیدیل میشه این مشکل رو حل کرد ...

ولی این اسکن های جدید تا حدودی منو مجبور کرد که این پست قشنگو بدم!:d

بابا حالا بزاريد بازي بياد بازي كنيد بعد :d
ده تا دونه عكس ديديد ميگيد بازي بيخوديه.
كلا بازي هاي موفق و مخصوصا موفق قديمي براي سازندگانش دردسر زيادي داره.چون بايد توقع هوادارانش رو برآورده كرد و نوآوري هم داشت.نو اوري ها نبايد به بازي ضربه بزنه و همچنين عنوان جديد توي عصري عرضه ميشه كه بازيهاي موفقي مثل Dead Space و غيره كار رو براي شركت ها سخت كردن.هر كاري ميكنن يا تقليد حساب ميشه و يا اصالت بازي رو زير سوال ميبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or