اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
کاور شماره جدید مجله Edge :

z6xziwtq3p784ghiknab.jpg

مکس مارستون یا جان پین؟!
lol
این چه شباهتی اخه به مکس پین داره اسمش عوض کنند که بهتره شبیه قاتل زنجیره ای شده بزنم به تخته :d
ولی خدا را شکر بزودی خبر تاریخ عرضه اش را میشنونیم و انتظارات هم به سر میرسه من که یادم رفته از کی منتظر نسخه سومش بودم این راکستار خیلی بدقول تشریف داره ولی آخرش بازی عالی میسازه

خب بالاخره معلوم شد یه تیکه-هایی از بازی بیشباهت به مکس پین نیست . با کت مشکی و همون تیپ نسخه-ی دوم کنترل مکس رو میدن به بازیباز . نمیدونم ولی بعضی عکسها واقعا به من امیدواری داد ولی بعضی دیگشون گند زد تو امیدواریم :دی
آواتار خودت که سادیسمی تره! کلا همه مکس رو برای جوّ سادیسمیش(!) دوست دارن، اما الان استایل قیافش تو کت کسی نمیره.
آواتارم قضیش فرق داره :دی
درسته جو بازی یجورایی همیشه سادیسمی بود . اما دیگه مکس اینجوری نبود . درسته پر از غم و خشم و نفرت بود اما هیچوقت این شکلی نمیشد صورتش :دی نمیدونم چرا نمیتونن قبول کنم این همون مکس هستش . جَو سادیسمی با مکسِ انقدر سادیسمی فرق داره . احساس میکنم دقیقا بعد از این عکس یه گلوله تو سر خودش خالی کرده !! :دی
خوب تابلو شد که تو 3 بازه-ی زمانی اتفاق میفته

آخرین ویرایش:
آقا ولی من بر عکس همه ی شما ها به بازی خیلی امیدوار شدم به نظرم دیگه خداییش نمیشه دقیقا همون max payne رو ساخت که. تغییرات کرکتر بازی به نظرم منطقیه. فقط باید یه تریلری ازش نشون بدن که ببینیم اتمسفر بازی چطوره. ولی یکم به بازی امیدوار شدم.

کمی تا قسمتی به بازی امیدوار شدم ! البته هنوز متن اسکن ها رو نخوندم ولی بعضی از عکسها امیدوار کننده هست مثل این :

87369900921803396913.jpg
آره آریا. این اسکن های جدید واقعا یک سریشون خیلی خوب هست. این هم که تو گذاشتی خیلی شبیه نسخه اول و دوم هست:دی امیدوارم تو E3 تاریخ انتشارش رو هم بگند!

*R هر سال یه بازی اس داره،احتمالا سال بعدی این باشه،امسال که L.A رو داره.

اسکن های جدید عالی بودن،یحتمل میگیرن و کچلش میکنن:دی انیمیشن های خوفی میطلبه،امیدوارم زیاد روش کار کنن.گرافیکن هم فکر میکنم با rage کارشون راه بیفته:دی

ته دلم یه خورده روشن شد! البته بازم نمیتونم با پیرهن گل گل برتن مکس کنار بیام اما به مراتب حس بهتری نسبت به قبل دارم بهش.

اگه این اسکن آخریه فقط در حد یه فلش بک یا یه مرحله باشه,بازم اون چیزی که انتظار داشتم نیست.
امیدوار هم هستم این اسکن آخری از گیم پلی نباشه!چون اصلا دیگه کاورگیری رو نمیتونم هضم کنم!

آخرین ویرایش:
اگه این اسکن آخریه فقط در حد یه فلش بک یا یه مرحله نباشه,بازم اون چیزی که انتظار داشتم نیست.
امیدوار هم هستم این اسکن آخری از گیم پلی نباشه!چون اصلا دیگه کاورگیری رو نمیتونم هضم کنم!
اتفاقا کاورگیری رو که حتما باید هضم کنی:دی
الان دیگه 90% بازیهای این مدلی کاورگیری دارن. Sand Andread کاورگیری نداشت، GTA IV داشت. Mafia I نداشت، Mafia II داشت. RE4 نداشت، RE5 داشت و کلی مثال دیگه.

اتفاقا به گیم پلی مکس پین خیلی میخوره کاور گیری داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or