اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
کمی تا قسمتی به بازی امیدوار شدم ! البته هنوز متن اسکن ها رو نخوندم ولی بعضی از عکسها امیدوار کننده هست مثل این :

87369900921803396913.jpg
اریا از تو بعید بود ، اخه سنگر گیری تو مکس پین ؟

اصلا این تصاویر نتونست یک ذره حس نوستالژیک به من القا کنه ! یعنی چی اصلا ، خیلی مسخرست ، مسخره تر از اون هم تصویری هست که مکس چاق و کچل رو زیر افتاب کور کننده ی سائو پائلو نشون میده که مثلا نورپردازی بازی رو به رخ بکشه ، واقعا برا ما که عاشق مکس پین هستیم نا امید کنندس !
اون مکس خوشتیپ ، به هیچ وجه قیافش بعد از 8 سال اینطوری نمیشد ، این اصلا شباهتی با اون مکس ما نداره .

اتفاقا کاورگیری رو که حتما باید هضم کنی:دی
الان دیگه 90% بازیهای این مدلی کاورگیری دارن. Sand Andread کاورگیری نداشت، GTA IV داشت. Mafia I نداشت، Mafia II داشت. RE4 نداشت، RE5 داشت و کلی مثال دیگه.

اتفاقا به گیم پلی مکس پین خیلی میخوره کاور گیری داشته باشه.

وا :دی مثل این میمونه که بگیم به گیم پلی هیلو میخوره کاور گیری داشته باشه ! :دی

مکس پین یکی از سریع ترین گیم پلی های داشت و حتی الانم سخت بازی سوم شخصی پیدا میشه که سرعت گیم پلی مکس پین رو داشته باشه... کاور گیری = گند زدن به سرعت گیم پلی اون شاهکار...

اتفاقا کاورگیری رو که حتما باید هضم کنی:دی
الان دیگه 90% بازیهای این مدلی کاورگیری دارن. Sand Andread کاورگیری نداشت، GTA IV داشت. Mafia I نداشت، Mafia II داشت. RE4 نداشت، RE5 داشت و کلی مثال دیگه.

اتفاقا به گیم پلی مکس پین خیلی میخوره کاور گیری داشته باشه.
نه اتفاقا نمیتونم و نباید هم هضم کنم!:دی حرفت درسته.الان اکثر بازیهای سوم شخص کاورگیری رو دارن.تو اسکن ها هم که نوشته بازی کاور گیری داره ولی این به معنی این نیست که الان باید این مساله رو قبولا کنیم.فقط میتونیم باهاش کنار بیایم.
و اتفاقا کاور گیری به نظر من اصلا به گیم پلی مکس پین نمیخوره.تو مکس پین 1 و 2 قابلیت بولت تایم محور و تکیه گاه بخش اکشن بازی بود.ولی الان با اضافه شدن کاورگیری تمرکز میره رو اون و بولت تایم میشه یه قابلیت تزئینی!

مثل این میمونه که بگیم به گیم پلی هیلو میخوره کاور گیری داشته باشه !
بابا اون اول شخصه:دی مکس سوم شخصه.
تو مکس پین 1 و 2 قابلیت بولت تایم محور و تکیه گاه بخش اکشن بازی بود.ولی الان با اضافه شدن کاورگیری تمرکز میره رو اون و بولت تایم میشه یه قابلیت تزئینی!
ولی همچنان میشه تمرکز روی بولت تایم باشه و در عین حال کاور گیری هم داشته باشه:دی

من که از این حرکت استقبال میکنم، به نظر من خیلی به گیم پلی مکس پین میخوره. بازی 10 سال پیش نیست که کاور گیری نداشته باشه. الان دیگه کاور گرفتن یه استاندارد شده تو بازیهای سوم شخص شوتر. وقتی یه بازی OW مثل GTA کاور گیری داره، مکس پین نداشته باشه؟
اگر هم حس و حال MP های قدیمی رو نداشته باشه به خاطر جو و فضای بازیه، نه کاور گیری، چون اصلا ربطی نداره:دی

یه بلای خفنی سر مکس میارن، مکس الکلی و معتاد میشه، موهای سرش میریزیه یا میتراشه و از زندگی سیر میشه میره برزیل. شایدم سرطانی چیزی گرفته باشه lol

مکس پین یه بازی سوم شخص هست و کاورگیری میخوره بهش ولی نمیخوره:دی من دوست ندارم داشته باشه یعنی. اصلا بهترین سوم شخص این نسل الان ویک هست که کاورگیری نداشت:دی چیه همه بازیها شدن شبیه هم... اه اه اه

ولی همچنان میشه تمرکز روی بولت تایم باشه و در عین حال کاور گیری هم داشته باشه:دی

من که از این حرکت استقبال میکنم، به نظر من خیلی به گیم پلی مکس پین میخوره. بازی 10 سال پیش نیست که کاور گیری نداشته باشه. الان دیگه کاور گرفتن یه استاندارد شده تو بازیهای سوم شخص شوتر. وقتی یه بازی OW مثل GTA کاور گیری داره، مکس پین نداشته باشه؟
اگر هم حس و حال MP های قدیمی رو نداشته باشه به خاطر جو و فضای بازیه، نه کاور گیری، چون اصلا ربطی نداره:دی
به نظر من دو چیز که با هم در تضاد هستن نمیشه کنار هم باشن ولی رو هر دوشون تمرکز باشه!!:دی
زوم کردن اسلحه تو بازیهای FPS زودتر از کاورگیری تو بازی های TPS به یه استاندارد تبدیل شد.ولی حداقل سه شماره Halo اومده که همه به اون سبک خودش وفادار بوده و همه هم بازیای موفقی بودن و مشکلی پیش نیومده!(حالا از الان به بعد میخواد چه اتفاقی بیافته من کاری ندارم!)
حالا نمیدونم,شاید من دارم احساسی برخورد میکنم تو منطقی!!!:دی ولی تو کتم نمیره بازی ای که خودش یه زمانی استاندارد تعیین میکرد,الان با توجه به اینکه همون گیم پلیش هم مشکلی نداره بیاد بره زیره استانداردهای الان!
اون جو و فضا که یه داستان دیگست!اصلا واردش نمیشم!:دی

الان با توجه به اینکه همون گیم پلیش هم مشکلی نداره بیاد بره زیره استانداردهای الان!
چرا دیگه، مشکل داره:دی الان دیگه اون گیم پلی برای اکثریت قابل قبول نیست و باید با استانداردها پیش بره. GTA هم خودش چند بار تحول ایجاد کرد، ولی مثل بچه آدم تو شماره چهارم براش کاور گیری گذاشتن و به زیبایی میانگین 98 هم کسب کرد، فروشش هم کرد، همه چی هم آرومه:دی
اصلا منطقی نیست یه بازی سوم شخص خطی، که اتفاقا اکثر مبارزاتش هم (احتمالا) توی محیط های بسته و ساختمون ها رخ میده، کاور گیری نداشته باشه. واقعا با عقل جور درنمیاد که الان هم مکس رو مثل همون شماره اولش تکون بدیم و باهاش تیر اندازی کنیم.

اریا از تو بعید بود ، اخه سنگر گیری تو مکس پین ؟

اصلا این تصاویر نتونست یک ذره حس نوستالژیک به من القا کنه ! یعنی چی اصلا ، خیلی مسخرست ، مسخره تر از اون هم تصویری هست که مکس چاق و کچل رو زیر افتاب کور کننده ی سائو پائلو نشون میده که مثلا نورپردازی بازی رو به رخ بکشه ، واقعا برا ما که عاشق مکس پین هستیم نا امید کنندس !
اون مکس خوشتیپ ، به هیچ وجه قیافش بعد از 8 سال اینطوری نمیشد ، این اصلا شباهتی با اون مکس ما نداره .
من منظورم از اون عکس رنگ آمیزی و پوشش مکس و این جور چیزا بود ! :دی هرچند با بابک موافقم که کاورگیری اگه توی بازی باشه مشکلی نداره و اگه درست استفاده بشه خیلی هم خوبه !
قیافه رو هم حداقل توی این عکس نمیشه زیاد گیر داد ! اون کچله خیلی مسخرست ولی این یکی به نظرم مشکلی نداره ! قیافه مکس توی 1 و 2 هم زیاد شبیه نبود ! :دی

36037733268104113389.jpg

نیما اگه یادت باشه من از اولین روزی که عکسهای MP3 منتشر شد ازش متنفر بودم ! اون تیکه کلام گوریل کچل رو هم براش درست کردم که بعدآ خیلی کاربرد پیدا کرد :دی ولی این اسکن های جدید خیلی امیدوارم کرده.

اصلا منطقی نیست یه بازی سوم شخص خطی، که اتفاقا اکثر مبارزاتش هم (احتمالا) توی محیط های بسته و ساختمون ها رخ میده، کاور گیری نداشته باشه. واقعا با عقل جور درنمیاد که الان هم مکس رو مثل همون شماره اولش تکون بدیم و باهاش تیر اندازی کنیم.
حالا مگه مثلا این Bullet-Time منطقیه؟ یا اصلا مگه قراره بازی منطقی باشه؟ یا اصلا یه بازی بگو که من نتونم از توش یه چیز غیرمنطقی دربیارم! یا اینکه یه بازی بگو که با عقل جور دربیاد!:دی
کاورگیری به مکس پین نمیخوره،چونه هم نزنید:دی
دلیل اینکه کاورگیری رو هم گذاشتن اینه که تو GTA و RDR جواب داده، گیمرهای این نسل هم بهش عادت کردن! همین.
اضافه شدن کاورگیری خیلی فرق بزرگیه! تو بازی اصلی میرفتی تو یه اتاق، مثلا 5-6 نفر بودن، از همون اول شروع میکردی، یه پرش و Bullet-Time و دو نفر رو میکشتی. تا مکس بلند میشد، پرش بعد و دو نفر دیگه. ولی حالا میری تو یه اتاق، مثلا 5-6 نفر هستن، باید بری پشت سنگر. کله رو بیاری بیرون، وایسی تا یکی از اونا هم بیاد بیرون و بزنیش و ... یعنی همون چیزی که تو نصف بیشتر اکشن ها امروزی میبینیم.

حالا مگه مثلا این Bullet-Time منطقیه؟ یا اصلا مگه قراره بازی منطقی باشه؟ یا اصلا یه بازی بگو که من نتونم از توش یه چیز غیرمنطقی دربیارم! یا اینکه یه بازی بگو که با عقل جور دربیاد!:دی
کاورگیری به مکس پین نمیخوره،چونه هم نزنید:دی
دلیل اینکه کاورگیری رو هم گذاشتن اینه که تو GTA و RDR جواب داده، گیمرهای این نسل هم بهش عادت کردن! همین.
اضافه شدن کاورگیری خیلی فرق بزرگیه! تو بازی اصلی میرفتی تو یه اتاق، مثلا 5-6 نفر بودن، از همون اول شروع میکردی، یه پرش و Bullet-Time و دو نفر رو میکشتی. تا مکس بلند میشد، پرش بعد و دو نفر دیگه. ولی حالا میری تو یه اتاق، مثلا 5-6 نفر هستن، باید بری پشت سنگر. کله رو بیاری بیرون، وایسی تا یکی از اونا هم بیاد بیرون و بزنیش و ... یعنی همون چیزی که تو نصف بیشتر اکشن ها امروزی میبینیم.
برای اولین بار در تاریخ فروم باهات مخالفم:دی

گفتن که هنوز Bullet Time هست و از بین نرفته. تو از کجا میدونی دقیقا اونجوری شده؟ شاید مثل این عکس بقل دَر که کاور گرفته، به سبک Rainbow Six Vegas در رو باز کنه و مستقیم از پشت کاور شیرجه بزنه تو و حالت Bullet Time هم فعال بشه:دی یا آریا یه ایده جالبی گفت. مثلا وقتی پشت کاوری و دارن بهت تیر میزنن، بعضی مواقع به صورتی سینمایی صحنه آهسته بشه و مثلا کاور مکس خراب بشه و بپره اونور:دی
کاور گیری حتی به مکس پین خیلی بیشتر میخوره، تا یه بازی مثل GTA. دیگه هم ادامه نمیدم، همینی که گفتم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or