اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
این چرا اینقدر طبیعی بود؟ :دی به نظر میاد مثل همیشه با یه چیز گودزیلا (:دی) طرف باشیم، امیدوارم از نظر جذابیت یه چیزی بهتر از SA بشه تا سال دیگه حسابی سرگرم بشیم :دی اصلا فکر نمی کردم همچین چیزی رو ببینم، ایول RockStar :دی

نظرم عوض شد ، به نظرم بازی 2 تا کارکتر داره یکی پیرمرده اون یکی هم همون پسره سیاهه که داره از دست پلیس فرار میکنه ( توی 2 تا صحنه دیگه هم بود 1. اونجا که لباس مخصوص پوشیده بودن 2. داخل ماشین قرمز نشسته بود داشت دخترا رو دید میزد )

به عنوان کسی که زیاد عشق GTA نیست خیلی خوشم اومد ! :دی بعضی جاهاش خیلی بلندپروازانه به نظر میاد !

این رو هم یکی توی Neogaf گذاشته بود ! شاید هم ربطی نداشته باشه ولی خیلی شبیه هست ! :دی

25936493692291436298.jpg

آریا، طرف به نظر Hispanic میومد فکر نمی کنم ربطی به سیاه پوستا و CJ داشته باشه :دی

نظر من اینکه شخصیت اول اون سفید پوست و اون شخصیت سیاهی که دیدید هم cj هست چون راکستار عادت دارهمیشه اشاره ای به شخصیت های قبلیش در بازی جدید بکنه.توی اخرین dlc هم که برای iv داد چند بار شما نیکو رو در بازی می بینید

تا بحث GTA داغه من چند تا عکس از آخرین مدهای که واسه GTA IV اومده ویکی از دوستان لطف کرده وتست کرده ،اینجا میذارم تا با تریلرفردا مقایسه کنیم :

h2p4332lz0n1nck0dpvp.jpg

sxpje33t1lt451oqr3_thumb.jpg

با تشکر از دوست خوبم علی که اینا را دراختیار من گذاشت.

آره دیگه ،لینک های مدیافایر ویدئوش را هم میذارم (این ویدئو ها خوراک PC فن هاست ،اگه به دیدن بخشی از قدرت واقعی GTA IV روی PC علاقمند هستید حتما دانلود کنید )
پارت 1
پارت 2

دوستان کسی میدونه چجوری میشه بازی رو اینشکلی کرد؟ لطفا راهنمایی کنید

خیلی خفن بود ، شهر فوق العاده طبیعی و زنده بود ( این روی PC اجرا میشد یا کنسول ها ؟! خیلی طبیعی و زنده بود )شخصیت اصلیش هم فکر کنم همون پیرمرده بود

طرف توی تریلر حرف میزد از صداش میشد فهمید یه جوون 30-40 سالست و به اون سن و سال نمیخوره ، به نظرم همون سیاه پوستنت که از دست پلیس ها فرار میکرد .

من برای بار دوم و با کیفیت بالاتر دانلود کردم و دیدم.
نمی دونم ولی باز هم به نظرم بازی ترکیبیه از GTA و The Sims 3 . خصوصا تریلر بیشتر زندگی مردم عادی رو مثل سیمز نشون می داد تا دنیای جنایتکارانه GTA.
چالب اینه که هر دو تریلر آخر منتشر شده از راکستار یعنی مکس پین و GTA با غروب آفتاب و رنگ زرد شروع می شند.

طرف توی تریلر حرف میزد از صداش میشد فهمید یه جوون 30-40 سالست و به اون سن و سال نمیخوره ، به نظرم همون سیاه پوستنت که از دست پلیس ها فرار میکرد .
به نظرم هردوتاشونه و بازی 2 تا کارکتر داره یکی پیرمرده اون یکی هم همون پسره سیاهه که داره از دست پلیس فرار میکنه ( توی 2 تا صحنه دیگه هم بود 1. اونجا که لباس مخصوص پوشیده بودن 2. داخل ماشین قرمز نشسته بود داشت دخترا رو دید میزد )

100% اون سفید پوسته هست.اصلا خودش میگه من میخواستم بازنشسته بشم.بعدش در مورد میاد از یک زندگی خوب حرف میزنه بعد یهو میگه که خودتون میدونید زندگی چطوره بعد هم اون صحنه ای که لباس نارنجی پوشیده رو نشون میده.اصلا معلوم هست که بابا 10 بار صورت یارو رو نشون میده.

Why did I move here?I think it was the weather :d عالی بود شاهکار دیگه ای از Rockstar :x

Why did I move here?I guess it was the weather ;)

به نظرم هردوتاشونه و بازی 2 تا کارکتر داره یکی پیرمرده اون یکی هم همون پسره سیاهه که داره از دست پلیس فرار میکنه ( توی 2 تا صحنه دیگه هم بود 1. اونجا که لباس مخصوص پوشیده بودن 2. داخل ماشین قرمز نشسته بود داشت دخترا رو دید میزد )

Makes sense
ولی من دوس ندارم اون پیرمرده کرکتر اصلی باشه :(

آریا، طرف به نظر Hispanic میومد فکر نمی کنم ربطی به سیاه پوستا و CJ داشته باشه :biggrin1:
راست میگی ! :دی

صداش زیاد به سیاه پوستا نمیخورد ! :دی

اگه شخصیت اصلی این باشه خیلی باحاله :

70512401982568918374.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or