اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
تریلر جامعی بود تقریبا ! انیمیشن مردم خیلی طبیعی تر از نسخه قبل جلوه می کرد . و فقط یک چیز ، اینکه این تریلر از وسعت بی نظیر بازی صحبت می کرد ( ظاهرا ) . طراحی محیط هایی مثل کوه ها و مزارع و ........ که امیدوارم منظورشون این بوده باشه که می تونید ازادانه در این محیط های وسیع سیر کنید و لذت ببرید .

بدنسازی هم داره :d

وای این دیگه چی بود. شهرش که همون San Andreasـه ولی بازسازی شده. ولی عجب گرافیکی داشت. بافت ها،کاراکترها،جرئیات محیط،رنگ بندی و نورپردازی واقعا عالی بود.تنوع محیط هم که عین SA.دیگه از یه محیط سراسر شهری خبری نبود. ظاهرا راکستار از زمانی که داشته نهایت استفاده رو برده ...
بی صبرانه منتظرشم ...

آخرین ویرایش:
بسیار لذت بردیم مخصوصا تنوع محیط ها .
به شخصه خیلی دوست داشتم به SA یا در واقع همون LA برگرده ( هر چند که شدیدا با نیویورک در IV حال کردم‌ )

تریلر پخش شد !

یه بار که خودم دیدم ، بار دوم ریپلی کردم و مانیتور را به سوی حیاط برگرداندم ، تا سگمان هم ببیند !!!

نیم ساعت است دارد پارس میکند از شدت هیجان !!!

خدا بووووووووووووووووود !!!!

• Like
Reactions: leonk13
تریلر را دیدم!
طبق معمول یک GTAجدید با حال و هوای جدید!
به نظر من این بازی احتیاج به پیشرفت های بنیادی در گیم پلی و گرافیک داره که طبیعتا روی کنسول ها این پیشرفت عملی نیست روی PCهمچین پیشرفتی وقت و هزینه خیلی زیادی می خواد که شرکتی مثل راکستار می تونه از عهدش بر بیاد.
------------------------------
من یکم توقع ام از GTAزیاد شده! :d
طرفدارن بازی ناراحت نشن!

خیلی خفن بود ، شهر فوق العاده طبیعی و زنده بود ( این روی PC اجرا میشد یا کنسول ها ؟! خیلی طبیعی و زنده بود )شخصیت اصلیش هم فکر کنم همون پیرمرده بود

اقا همچین چیزی رو کنسول غیر ممکن هست!عجب چیزی بود شهرش خیلی بزرگ میزد.تازه شخصیت اولش هم خوشتیپ بود.محیط هاش هم مثل SA بود.خیلی حال کردم ولی یکسال خیلی طولانی.راستی مردمش چقدر واقعی عمل میکردن انگار شهر زنده بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or